Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Adaptor, 30 ml, HOMEOGENEZISAdaptor--30-ml--HOMEOGENEZIS-01-35617.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 76.00 RON

 Diminueaza si inlatura durerea, stresul si oboseala. Este fara echivalent in indepartarea problemelor cronice. Contribuie la echilibrarea anatomica si functionala a aparatelor si sistemelor neurologic, psihoemotional, imunitar, limfatic, cardiovascular, hematologic, homeostazic, endocrin. Adaptor este optimizat cu frecvente si lungimi de unda specifice celulelor, tesuturilor si organelor componente ale acestor aparate si sisteme.

 
Un flacon de 30 ml contine extracte asociate de trei frati patati, lavanda, brusture in solutie hidroglicerica. (570 picaturi).
 
 
ADMINISTRARE
Uz intern: cate 6 -12 picaturi de 3 - 9 ori/zi
Uz extern: aplicatii locale prin atingere sau badijonare.
Se poate utiliza de copii si adulti.
 
Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc..
 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare notificate si avizate IBA, conform legislatiei si normelor nationale si europene in vigoare. Pot fi asociate cu orice tratament, terapie sau medicatie. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Sunt fara contraindicatii si efecte adverse, exceptie pot face persoanele cu hipersensibilitate si/sau alergie la oricare dintre componentele produselor. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
 
Recomandarile si sfaturile de pe acest site sunt orientative si nu inlocuiesc diagnosticul medical si consultatia medicala.
 
 
Categorie
Fitoterapie adaptativa - solutii hidroglicerice din plante (picaturi) - pentru copii si adulti


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical