Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Api Amino 23001402.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 133.00 RON

Prezentare: 350 tablete

Aminoacizii sunt elemente componente ale proteinelor, iar proteinele sunt esentiale pentru viata. Toate organele, glandele, muschii, enzimele si hormonii din organism contin proteine. Daca exceptam cantitatea de apa din corp, ajungem la concluzia ca greutatea corporala se datoreaza, in cea mai mare parte, proteinelor. Datorita diferitelor combinatii ale aminoacizilor, exista peste 50000 de tipuri de proteine si 20000 de enzime cunoscute. Proteinele difera atat din punct de vedere structural (avand in compozitie diferiti aminoacizi), cat si prin rolurile pe care le au in procesele vitale din organism; din aceasta cauza, nu se pot substitui (o anumita proteina nu poate fi inlocuita de o alta proteina).
Din cei 29 aminoacizi frecvent intalniti, se formeaza sute de tipuri de proteine, care se gasesc in organismele tuturor vietuitoarelor. In organismul uman, ficatul este organul care asigura 80% din aminoacizii necesari, iar diferenta de 20% se obtine din alimentatie. Zece aminoacizi sunt indispensabili, se obtin exclusiv prin aport alimentar si se numesc aminoacizi esentiali. Acestia sunt: arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul si valina.
In organism, formarea sau descompunerea proteinelor se realizeaza in functie de necesitati, de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitati si, din aceasta cauza, atunci cand este nevoie de vreunul, mai intai se utilizeaza aminoacizii aflati in circulatia sanguina, iar apoi vor fi obtinuti prin degradarea proteinelor.
Necesitatile de proteine ale organismului difera in functie de varsta, starea sanatatii, greutatea corporala, solicitarile fizice etc. Cu cat un individ este mai solid si mai tanar sau cu cat trebuie sa depuna eforturi fizice mai mari pentru a face fata cerintelor activitatii profesionale sau sportului practicat, cu atat mai multe proteine va solicita organismul sau. Daca la un tanar de 19 ani, necesarul zilnic de proteine este 0,75 g/kg corp, in cazul unui sportiv de performanta de aceeasi varsta, acest necesar poate creste cu 50-400%, in raport direct cu solicitarea fizica.
Lipsa oricarui aminoacid esential din organism poate provoca numeroase disfunctii. Acest lucru se intampla mult mai des decat s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigura toti aminoacizii esentiali, poate determina grave dereglari ale proceselor biochimice. O situatie asemanatoare se produce si in cazul in care dintr-o cauza oarecare alimentele consumate nu pot fi digerate si prelucrate in totalitate. Pot aparea dereglari si atunci cand regimul alimentar este bogat in vitamine si saruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esentiali este insuficienta. Lipsa aminoacizilor esentiali nu permite activitatea eficienta a vitaminelor si mineralelor.
Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).
Amino 2300, fabricat de Advanced Performulations Inc., Canada, este un produs de calitate superioara destinat, in primul rand, refacerii musculare dupa antrenamente intense. Amino 2300 contine un spectru larg de aminoacizi, inclusiv aminoacizi cu lanturi lungi, atat de benefici sportivilor de performanta, deoarece asigura organismului o balanta pozitiva de azot. Proteina concentrata din zer, proteina izolata din zer si izolatul proteic formeaza un amestec de aminoacizi usor de asimilat, care patrund rapid in circuitul sanguin si care au o eficienta si calitate biologica garantate.

Amino 2300
Supliment alimentar cu proteine
350 tablete = 1148 g

1 tableta contine:
Proteina concentrata din zer 2 g
Proteina izolata din zer 1 g
Izolat proteic din zer hidrolizat 0,1 g

Alte ingrediente: emulsificator celuloza microcristalina; stabilizatori sulfat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu....q.s.
Variatia ingredientelor +/-5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, a se consuma 1-3 tablete, de 2-3 ori pe zi, intre mese, dupa antrenament si/sau inainte de culcare, cu multa apa sau suc. Pentru rezultate mai bune, se consuma cu PolythermeX Hardcore. A se consuma cel putin 2 litri de apa zilnic.

Notificare: MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0086 / 27.03.2008


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

RINITA ALERGICA | Cabinet ORL Dr. Constantinescu Liliana


OFERTA ZILEI

Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA

INDICATII

-rinite alergice

-sinuzite

-toate afecţiunile de la nivelul capului

(gât, ochi, urechi, nas, gur─â)

 -sforait

  


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical