Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Apisan FORTE 400g ING VICTOR BOGDAN (tel 0745189768)apisan-forte.jpg

STOC EPUIZAT
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 83.50 RON

APISAN FORTE supliment nutritiv ┼či puternic energizant

Apiterapia,ca terapie natural─â are un istoric multimilenar,dar confirmarea ei ┼čtiin┼úific─â dateaz─â doar de câteva secole.

Dintre produsele naturale ale stupului de albine ,mierea  est esingurul aliment ┼či totodat─â medicament ;celelalte produse –polenul ,p─âstura ┼či l─âpti┼čorul de matc─â au pe lâng─â rolul redus de nutri┼úen┼úi ┼či efecte terapeutice, iar alte trei produse-ceara , propolisul ┼či veninul de albine – au numai  importan┼ú─â terapeutic─â, reprezentând factori naturali de terapie.

S-a scris mult despre aportul fiec─ârui component al produselor stupului la starea de s─ân─âtate a omului s─ân─âtos ┼či bolnav,dar trebuie s─â fim con┼čtioen┼úi de faptul c─â efectul fiec─âruia din ace┼čti factori,lua┼úi  în parte este greu de definit  ┼či mai ales de cuantificat.

Ast─âzi  medicina naturist─â (mai corect denumit─â medicina natural─â) trebuie s─â se bazeze, ca ┼či surata ei mai nou─â,medicina alopat─â,pe dovezi ┼čtiin┼úifice –calitative ┼či cantitative. Pentru aceasta gândirea noastr─â trebuie s─â fie una integratist─â, holistic─â ┼či nu îngust─â., unicist─â.

În acest context a fost creat preparatul Apisan Forte,care ca mod de actiune  respect─â ┼či principiul hipocratic,,primum non nocere”, care în traducere liber─â ar însemna ,,mai întâi s─â nu fac─â r─âu”.

Dac─â beneficiile aduse de mierea de albine ┼či de unele dintre produsele stupului de albine ca aliment erau cunoscute de mii de ani din însemn─ârile celebrilor medici greci Hipocrate ┼či Galien sau ale filozofului latin Caius Plinius,cele referitoare la utilizarea polenului floral sunt achizi┼úii mai noi,datând  din ultimele secole ale mileniului abia încheiat.

Surprinz─âtor, în lucrarea ,,Istoria vikingilor” scriitorul  suedez G┼Ĺsta Carlos consemna faptul  c─â polenul era cunoscut de c─âtre Vikingi ┼či c─â   în campaniile lor r─âzboinice fagurii cu miere ┼či p─âstura constituiau cea mai bun─â rezerv─â alimentar─â  energizant─â, pentru a le potoli osta┼čilor senza┼úia de foame, a preveni efectele  malnutri┼úiei asupra lor ┼či a-i feri de  diverse îmboln─âviri .

Mai recent numero┼či biochimi┼čti,medici,biologi,botani┼čti ┼či–au publicat observa┼úiile lor  despre produsele apicole în numeroase volume sau articole cu mare valoare ┼čtiin┼úific─â .Este cazul cercet─âtorilor francezi Chauvin R. ,Gonnet M.,Vaché G., ale germanului Schmid S. ,ale suedezilor  Lunder R. ┼či Carlson G. ,ale spaniolului Paret L.R.dar ┼či ale multor autori români,dintre care amintim aleatoriu pe M─âghira┼č L.A. , Ialomi┼úeanu M.,Nicolau N., P─âunescu Tamara,Mih─âilescu N.N.,Roman ┼×t. sau  cele elaborate ┼či publicate de cercet─âtorii afla┼úi sub egida Societ─â┼úii,, Apimondia” din Bucure┼čti .

Dac─â mierea este alimentul –medicament cel mai cunoscut din apiterapie, facem câteva preciz─âri ┼či  în leg─âtur─â cu polenul floral, care se prezint─â ca  o pulbere aurie, parfumat─â. El reprezint─â de fapt elementul masculin al florilor din natur─â, care ,prin inetrmediul albinelor ┼či cu rolul lor ,,de c─âr─âu┼č” este purtat de la o plant─â aflat─â în stadiu de inflorescen┼ú─â,la alta.F─âr─â  polen, f─âr─â albine ┼či f─âr─â acest mod de fertilizare ar disp─ârea multe plante din natur─â .Din fericire pentru apicultura din România albina româneasc─â este foarte rezistent─â la condi┼úiile naturale de via┼ú─â. Calitatea polenului ┼či a mierii recoltate în România corespund standardelor europene.

Prin con┼úinutul biochimic bogat mierea ,polenul floral ┼či ceilal┼úi produ┼či ai stupului de albine reprezint─â un complex biologic natural cu valoarea nutritiv─â, bioenergetic─â ┼či biostimulatoare ridicat─â ┼či într-un raport ideal între ace┼čti compu┼či care au  o biodisponibilitate specific─â fa┼ú─â de organismul uman,astfel încât stimuleaz─â func┼úiile vitale ale organismului s─ân─âtos sau bolnav.

Compozi┼úia chimic─â complex─â a produsului Apisan Forte explic─â atât efectele sale terapeutice ,cât ┼či rolul s─âu de factor nutritiv.

Factorii chimici care-i confer─â suplimentului nutritiv ┼či energizant Apisan Forte propriet─â┼úile de antiinflamator, bacteriostatic,antioxidant ┼či vasculotrofic sunt : 35% aminoacizi esen┼úiali ┼či neesen┼úiali,acizi nucleici,proteine vegetale; 55 % glucide (zaharoz─â, fructoz─â, maltoz─â ┼či poliholozide), 2 % lipide (acizi gra┼či nesatura┼úi ┼či satura┼úi ┼či în special acid linoleic ┼či linolenic),vitamina A ┼či precursorii ei – (carotenoizii), vitamine din complexul B (riboflavina,piridoxina,tiamina, ciancobalamina ) vitamine C,E, K, PP, acid folic,3 % subtan┼úe minerale (calciu, cupru, fier, potasiu,seleniu,mangan,zinc,fosfor), enzime (amilaz─â, fosfataz─â, invertaz─â, colinesteaz─â) substan┼úe flavonoide ┼či fitosteroli (adev─âra┼úi hormoni vegetali).

Polenul floral folosit la prepararea Apisanului Forte este recoltat in perioada înfloririi maxime a unor plante,iar prepararea sa nu se face prin tratare termic─â, pentru a se evita diminuarea  con┼úinutului in enzime biologic active.

Mierea folosit─â la prepararea Apisanului Forte este o miere special─â ┼či nu una comercial─â. Ob┼úinerea ei se face respectând cât mai mult ciclul de producere a mierii în stare natural─â, adic─â a┼ča cum o produc albinele care tr─âiesc în libertate. Aceasta presupune ca mierea s─â fie recoltat─â dup─â c─âp─âcirea fagurilor în totalitate, dup─â maturarea ei în faguri, cel pu┼úin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de albine la suprafa┼úa mierii, înainte de c─âp─âcire, ca propolis ┼či o serie de enzime, s─â se înglobeze în miere.

            Mierea vie folosit─â la prepararea Apisanului Forte are un con┼úinut în vitamine ┼či enzime de pân─â la 50 de ori mai mare decât mierea comercial─â care este supus─â la tratamente termice în vederea îmbutelierii. Calitatea mierii ┼či a celorlalte produse apicole folosite, cât ┼či tehnologia de fabricare a Apisanului Forte, a dus la ob┼úinerea unor rezultate notabile ale produsului Apisan Forte – 3 madalii de aur la Saloanele Interna┼úionale de Inven┼úii de la Geneva, Bruxelles ┼či Bucure┼čti, la Sec┼úiunea S─ân─âtate. De asemenea, produsul a mai primit o recunoa┼čtere din partea inventatorilor din HON KONG prin acordarea unei cupe ┼či a diplomaei pentru Cea mai bun─â inven┼úie, în anul 2008, la Geneva, la Sec┼úiunea S─ân─âtate.

Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, de┼či a fost folosit de un mare num─âr de oameni s─ân─âto┼či sau bolnavi, nu a dus decât excep┼úional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen. Se consider─â c─â prin  diluarea ┼či prin conservarea polenului  în mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori  neutralizat. A┼ča se explic─â faptul c─â majoritatea celor dintre  cei care au folosit acest preparat nu au prezentat manifest─âri alergice locale sau generale.

           APISANUL FORTE CA SUPLIMENT NATURAL ENERGIZANT

este recomandat cu prec─âdere sportivilor de performan┼ú─â sau amatori, tinerilor ┼či adul┼úilor presatori  de activit─â┼úi fizice ┼či psihice extenuante , dar ┼či copiilor dup─â vârsta de 2 ani ( cu prec─âdere în perioadele lor de cre┼čtere ┼či dezvoltare deosebit─â).

 

Acestor categorii umane le este recomandat cu prec─âdere preparatul Apisan Forte deoarece autorul brevetului a constatat, în cele mai multe cazuri, rolul benefic al acestuia prin ac┼úiunile sale atât curative, cât ┼či preventive:

-ajut─â dezvoltarea organismului copiilor în perioadele lor de cre┼čtere,fiind considerat un aliment perfect, complex, o ,,hran─â func┼úional─â vie”;

-furnizeaz─â o parte din energia necesar─â organismului în perioadele de efort fizic sau/ ┼či  intelectual deosebit la sportivii de performan┼ú─â,la elevi ┼či tineri,

-întârzie apari┼úia senza┼úiei de oboseal─â ┼či de epuizare fizic─â,contibuind  la refacerea energetic─â dup─â eforturi sus┼úinute;

- stimuleaz─â factorii de imunitate a organismului sportivilor, crescându-le rezisten┼úa la o serie de infec┼úii virotice sau microbiene.Este indicat ┼či în perioada de convalescen┼ú─â, dup─â boli inflamatorii sau infec┼úioase;

-este un bun preparat eubiotic, men┼úionând echilibrul normal al florei intestinale, iar în cazurile de tranzit intestinal încetinit are un rol laxativ blând;

-prin mierea de albine pe care o con┼úine,preparatul este un aliment hipercaloric; 100g  din preparat furnizeaz─â organismului 200 calorii.Comfirmarea acestei calit─â┼úi a preparatului care con┼úine o cantitate de miere vine de la  alpinistul Edmond Hillary care a declarat c─â atunci când a escaladat  muntele Everest efortul s─âu energetic enorm a fost sus┼úinut în mare m─âsur─â de consumul de meire de albine;

- într-un volum relativ redus,preparatul Apisan Forte con┼úine aproape toate elementele nutritive necesare între┼úinerii vie┼úii;pe bun─â dreptate poate fi considerat ,,un aliment perfect”  o ,, hran─â func┼úional─â”,a┼ča, cum o denume┼čte un mare sus┼úin─âtor al  terapiilor naturale,  Academicianul Doctor în Farmacie Ovidiu Bojor  în lucrarea ,,Fitoterapie tradi┼úional─â ┼či modern─â ” Ed. Fiat Lux,edi┼úia a V a ,Buc. 2010 pg 334 .

Din datele ┼čtiin┼úifice ┼či din experien┼úa îndelungat─â a autorului brevetului Apisan Forte rezult─â c─â  ac┼úiunile lui terapeutice  se pot astfel rezuma:

stimuleaz─â cre┼čterea imunit─â┼úii organismului ,ac┼úionând indirect în prevenirea ┼či combaterea multor boli severe ale omului .A┼ča cum  sus┼úin ┼či unii cercet─âtori oncologi,consider─â c─â este benefic chiar ┼či în boala canceroas─â,dar  ca terapie complementar─â;

combate efectele secundare nedorite ale radioterapiei ┼či chimioterapiei

( greţuri, vărăsături,diaree);

stimuleaz─â energetic ┼či bioenzimatic activitatea creierului în anumite perioade critice ale evolu┼úiei sale: la copii în perioada de cre┼čtere, dar ┼či la tinerii ┼či  vârstnicii  cu suferin┼úe cerebrale acute sau cronice;

reduce ┼či elimin─â radicalii liberi (oxid ,peroxid,superoxid )rezulta┼úi din metabolismul celular general,responsabili de apari┼úia precoce a procesului de îmb─âtrânire a organismului uman. De aceea se consider─â  c─â preparatul este  un puternic factor antioxidant;

combate consecin┼úele subnutri┼úiei ┼či ale alcoolismului cronic asupra organsimului. De asemenea bolnavii cu boli severe, dupa administrarea produsului Apisan Forte percep o ameliorare clinica a simtomelor suparatoare,confirmate si de analize medicale;

previne sau contribuie la înl─âturarea unor deregl─âri hormonale; stimuleaz─â spermatogeneza ┼či prin aceasta cre┼čte fertilitatea;

împiedic─â ,întârzie sau amelioreaz─â evolu┼úia hipertorfiei de prostat─â;

menţine troficitatea fanerelor (unghii,păr );

are efect eubiotic,eupeptic ┼či chiar antibacterian asupra florei  digestive, comb─âtând constipa┼úia,colita ┼či insuficen┼úa digestiv─â. Efectul  antibacterian se manifest─â doar asupra florei microbiene patogene, nu ┼či asupra celei saprofite (nepatogene) din tubul digestiv;

are u┼čoar─â ┼či de scurt─â durat─â ac┼úiune hipoglicemian─â;

are efecte  hipocolesterolemiante ┼či hipolipidemiante, prevenind procesul de ateromatoz─â ┼či ateroscleroz─â  cerebral─â,cardiac─â ┼či ocular─â;

contribuie la combaterea nevrozelor ,neurasteniei ┼či a st─ârilor depresive

stimuleaz─â troficitatea pere┼úilor vasculari ( în special al venelor ) prin con┼úinutul bogat al preparatului în rutin;

 

Contraindica┼úiile administr─ârii preparatului Apisan Forte sunt relative ┼či numai rareori absolute:

-nu se administrează bolnavilor cu diabet zaharat cunoscut sau cu stări prediabetice ( cu tendinţă la hiperglicemie);

-nu se administreaz─â persoanelor cu alergie la polen;

-nu se administreaz─â bolnavilor cu ulcer gastric sau duodenal în faza lor acut─â;

 

Apisan Forte se comercializeaz─â  în borcane din sticl─â cu capacitatea  de 500,1000 ┼či 1500 ml. Con┼úinutul preparatului are consisten┼úa unei paste  de culoare galben─â. Borcanul  trebuie p─âstrat la loc uscat ,rece ┼či la întuneric.

Administrarea prepatului este simpl─â ┼či sigur─â,iar calit─â┼úile sale gustative îl fac u┼čor acceptat de consumatorii de toate  vârstele.

Pentru tonifiera ┼či s─ân─âtatea organismului sportivilor se recomand─â a se lua câte o lingura de 3 ori pe zi:prima dimineata pe nemancate tinandu-se sub limba pana la dizolvare,pentru a se realiza absorbtia integrala a preparatului ; urmatoarele doua linguri se vor lua dupa masa de pranz si de seara,ca desert,pe toata perioada sustinerii unui efort fizic important ( antrenamente,competitii sportive si in perioadele de refacere dupa efort). O lingur─â reprezint─â cantitatea de 35 gr.

Pentru administrarea Apisanului Forte se recomanda folosirea lingurilor de lemn sau material plastic,deoarece contactul preparatului cu metalul ii diminueaza efectul terapeutic cu pana la 30% ,efect de care s-a ocupat in timpul vietii sale cunoscutul terapeut naturist Ing .Valeriu Popa,al carui discipol se considera Ing Victor Bogdan.

 

            Preparatul Apisan Forte a intrat pe pia┼úa suplimentelor nutritive ┼či energetice naturale ca produs al Societ─â┼úii Comerciale Apisan Forte S.R.L. din Municipiul Zal─âu din Jude┼úul S─âlaj,iar prospectul produsului a fost întocmit cu consultan┼úa de specialitate a d-lui Octavian Popescu –doctor în ┼×tiin┼úe Medicale.

Bibliografie selectiva

D.C. Jarvis,, Mierea ┼či alte produse naturale – Traducere Ed. Apimondia Buc. 1991 p.77

* * *   ,,Valoarea dietetic─â a polenului ” Traducere Ed. Apimondia Buc.1977 p 3

Mircea Ialomi┼úeanu ,,Polenul – aliment – medicament,valoare biostimulent─â ┼či terapeutic─â” Edi┼úia II a Ed.Apimondia,Buc.1987p 109

Arcadie Percek ,,Terapeutic─â   naturist─â” Ed. Ceres, Buc, 1987 p 66

Liviu Alexandru M─âghira┼č ,, Albinele ┼či produsele lor” Ed. Ceres,Buc. 2002, p 354

Ovidiu Bojor ┼či colaboratorii ,, Fitoterapia tradi┼úional─â ┼či modern─â” Ed. Fiat Lux, Edi┼úia  aIII- a, Buc.2003, p 334

Sabin Ivan ,,Medicina pentru to┼úi” Ed. Coresi, Ed a III a, Buc ,2004 p 18 -26

Ovidiu Bojor - R─âducanu Dumitru ,, Plante ┼či miresme biblice.Hran─â pentru suflet ┼či trup” Ed.Fiat Lux,Buc,2007, p 228

Gheorghe  Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu – C─âline┼čti ,, Compendiu de terapie natural─â” Ed. Medical─â ,Buc, 2009,p 767

Rawhi M. A.  Abdalla ,, Totul despre apiterapie” Traducere Ed. All ,Buc., 2012

p 83; 138;208

 

APISANFORTEPROSPECT
Informa╚Ťii pentru utilizatori
În acest prospect g─âsi╚Ťi:
1. Ce este Apisan Forte
2. Compozi╚Ťie
3. Ac╚Ťiuni benefice
4. Mod de administrare
5. Indica╚Ťii terapeutice
6. Sarcină și alăptare
7. Contraindica╚Ťii, precau╚Ťii
8. Informa╚Ťii suplimentare 1
2 3
1. Ce este Apisan Forte?
Apisan Forte este un supliment nutritiv preparat din produse apicole de calitate deosebit─â ┼či netratate
termic. Apisan Forte este indicat ca adjuvant în tratamentul unui num─âr mare de afec┼úiuni, precum ┼či în prevenirea
apari┼úiei acestora ┼či în asigurarea st─ârii permanente de s─ân─âtate.

2. Compoziţie
APISAN FORTE con┼úine polen, miere, aminoacizi esen┼úiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni,acizi nucleici, enzime si substan┼úe antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C si vitamina E, acidfolic, provitamina A, flavoane, flavonoide, compu┼či aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic). Apisan Forte nu con┼úine conservan┼úi chimici.

3. Acţiuni benefice
- Ajut─â la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de cre┼čtere;
- Întârzie sau împiedic─â apari┼úia precoce a fenomenelor celulare de îmb┼čtrânire;
- Stimuleaz─â cre┼čterea imunit─â┼úii;
- Stimuleaz─â energetic ┼či bioenzimatic activitatea creierului în perioade critice;
- Combate consecin┼úele subnutri┼úiei, dar ┼či ale alcoolismului cronic;
- Previne sau contribuie la înl─âturarea unor deregl─âri hormonale;
- Împiedic─â sau amelioreaz─â evolu┼úia hipertrofiei de prostat─â;
- Combate constipaţia, colita, insuficienţa digestivă;
- Indicat în flebite, varice ┼či hemoroizi. Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe r─âni, gr─âbind procesul
de cicatrizare;
- Hepatoprotector ┼či cardioprotector. Con┼úinând rutin, este indicat ┼či în terapia bolilor vasculare periferice.

Principalii constituienţi organici ai produsului APISAN FORTE si rolul acestora:
- aminoacizi (metionină, valină, jizină, cistină, glutamină etc.) care accelerează funcţionarea ficatului
si implicit dezintoxicarea organismului;
- gr─âsimi si mai ales acizi nesatura┼úi - linol, acid linoleic, acid arahidonic - care joac─â un rol important în
prevenirea arteroscleroze - fermenţi, hormoni, vitamine, flavonoizi, necesari organismului pentru
mărirea puterii de rezistenţă;
- vitamina A. APISAN FORTE con┼úine de 20 de ori mai mult─â vitamina A decât morcovul, si deasemenea
provitamina A;
- complexul vitaminic B: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 cu rol complex pentru organismul uman. Vitaminele B
sunt utilizate pe rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) în aproape orice parte a organismului.
Ele sunt esen┼úiale în men┼úinerea s─ân─ât─â┼úii sistemului nervos, a pielii, p─ârului, ochilor, ficatului ┼či a cavit─â┼úii
bucale, precum ┼či pentru p─âstrarea unui bun tonus muscular în tractul gastrointestinal. Vitaminele B dau
de asemenea energia necesar─â metabolismului carbohidra┼úilor, gr─âsimilor ┼či proteinelor.
- vitamina C: antioxidant, protejeaz─â corpul prin distrugerea radicalilor liberi din fluidele organismului.
- vitamina E, reduce parţial afecţiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf.
- rutin, asigură prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei; ameliorarea condiţiei
organismului în st─ârile de alergie prin diminuarea producerii si eliber─ârii de histamin─â; men┼úinerea
stratului de colagen, esen┼úial în p─âstrarea bunei structuri a stratului exterior al pielii (epiderma); are rol
esen┼úial în absorb┼úia vitaminei C; faciliteaz─â vindecarea r─ânilor; înt─âreste capilarele sanguine, fapt pentru care este recomandat în tratamentul venelor varicoase, ulcera┼úiilor si hemoroizilor; previne cancerul; creste capacitatea organismului de a lupta împotriva infec┼úiilor virale;
- lecitin─â si în special acizi nucleici.
Suplimentarea cu APISAN FORTE a regimului alimentar, adaug─â organismului substan┼úe de baz─â ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o terapie celular─â modern─â.

Constituienţii anorganici ai APISAN FORTE:
- macroelemente: fier, magneziu, calciu, potasiu, sodiu, clor;
- microelemente: crom, cupru, mangan, nichel, seleniu, zinc;
- minerale: fosfor, calciu, potasiu, fier, magneziu, iod.

4. Mod de administrare4. Mod de administrare
Pentru dezvoltarea organismului copiilor în perioada de cre┼čtere:
- copiii între 3 - 8 ani vor consuma maximum 5 grame (1 linguri┼ú─â) pe zi;
- copiii între 8 - 12 ani vor consuma maximum 10 grame (2 linguri┼úe) pe zi;
- copiii între 12 - 15 ani vor consuma maximum 12-15 grame (o lingur─â) pe zi;

NU ESTE INDICAT COPIILOR SUB 3 ANI
Apisan Forte se recomanda a fi consumat câte o lingur─â PE ZI TIMP DE 6 LUNI, pentru prevenirea apari┼úiei
anumitor afec┼úiuni ┼či în asigurarea st─ârii permanente de s─ân─âtate.

* ÎN CAZUL BOLILOR GRAVE CA:
ALZHAIMER, ADENOM DE PROSTAT─é, ENDOMETRIOZ─é,
GLIOM, GUT─é, HIPOTIROIDIE CRONICA AUTOIMUN─é,
SCLEROZ─é ÎN PL─éCI, LEUCEMIE LIMFOID─é CRONIC─é,
MELANOM MALIGN, MYASTENIA GRAVIS, NODULI
TIROIDIENI, PARKINSON, RINICHI POLICHISTICI,
SINDROM EXTRAPIRAMIDAL, TUMORI ABDOMINALE,
TETRAPAREZA SPASTICA, CANCER, INSUFICIENTA
RENAL─é, CIROZ─é, SE RECOMAND─é CÂTE 2 LINGURI PE ZI
TIMP DE 6 LUNI:
- 1 Lingură ( 35 gr.) DIMINEAŢA PE STOMACUL GOL
- 1 Lingur─â (35 gr.) LA PRÂNZ SAU SEARA

* ÎN CAZUL HEPATITELOR, ANEMII CRONICE, BOLI DE
INIM─é, BOLI DE PIELE, ARTROZE ┼×I COXARTROZE,
DEPRESII, INFECŢII, GLAUCOM, MIOPIE, NEVROZĂ,
PAREZE, POLIARTRIT─é REUMATOID─é, PROSTAT─é,
REUMATISM, TROMBOFLEBIT─é, SE RECOMAND─é CÂTE 2
LINGURI PE ZI TIMP DE 2 LUNI:
- 1 Lingură( 35 gr.) DIMINEAŢA PE STOMACUL GOL
- 1 Lingur─â (35 gr.) LA PRÂNZ SAU SEARA ┼×I
- 1 Lingur─â ( 35 gr.) DIMINEA┼óA PE STOMACUL GOL ÎN
URM─éTOARELE 4 LUNI
E indicat ca preparatul s─â nu fie înghi┼úit repede, ci
┼úinut cât mai mult posibil în gur─â, pentru a favoriza
buna lui absorbţie.

5. Indicaţii terapeutice
Ajut─â la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de crestere, sporeste imunitatea, stimuleaz─â activitatea creierului, trateaz─â deregl─ârile hormonale, împiedic─â si amelioreaz─â evolu┼úia hipertrofiei de prostat─â, este recomandat în flebite, varice, hemoroizi, constipa┼úie, colit─â, arteroscleroz─â, gr─âbeste procesul de cicatrizare a r─ânilor, elimin─â infec┼úiile pielii, este hepatoprotector (hepatite cronice, ciroze) si cardioprotector (insuficien┼ú─â cardiac─â, cardiopatie
ischemică), combate tusea rebelă si favorizează expectoraţia, ameliorează funcţia vizuală.

6. Sarcina ┼či al─âptarea. Sarcina si al─âptarea

APISAN FORTE NU ESTE CONTRAINDICAT PE PERIOADA SARCINII ┼×I AL─éPT─éRII.

7. Contraindicatii, precautii:
- diabet zaharat, intoleranţa la una din componente.

NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR CARE AU
O ACIDITATE CRESCUT─é.

8. Informaţii suplimentare
Apisan Forte a dat rezultate satisf─âc─âtoare în bolile men┼úionate, motiv pentru care consumatorii produsului Apisan Forte au mul┼úumit public inventatorului Bogdan
Victor în revista Formula AS ┼či nu numai.

Condiţii de păstrare:

- Se recomand─â p─âstrarea în ambalajul original, fiind astfel ferit de razele directe ale soarelui.
-Se va feri de umiditate, fiind p─âstrat la o temperatur─â de pân─â la 25°C.

Calea de administrare: oral─â. 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

RINITA ALERGICA | Cabinet ORL Dr. Constantinescu Liliana


OFERTA ZILEI

Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA

INDICATII

-rinite alergice

-sinuzite

-toate afecţiunile de la nivelul capului

(gât, ochi, urechi, nas, gur─â)

 -sforait

  

Galerie foto


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical