Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Artecardiven 200ml HOMEOGENEZISArtecardiven-DoctorMusetel-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.
Contribuie la echilibrarea inimii, arterelor, venelor ┼či capilarelor.

 
COMPOZITIE:
Extract 1:30 în solu┼úie hidrogliceric─â 10/90(g/g) din: frunze ┼či flori de P─âducel (Crataegus monogyna) 9%, iarb─â de Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) 6%, frunze de Roini┼ú─â (Melissa officinalis) 5%, bulbi de Usturoi (Allium sativum) 5%, r─âd─âcin─â de Hrean (Armoracia rusticana) 4%, m─âtase de Porumb (Zea mays) 4%, frunze de Mesteac─ân (Betula verrucosa ) 4%, scoar┼ú─â de  Salcie (Salix alba) 4%, frunze de Urzic─â (Urtica dioica) 4%, fructe de Chimen (Carum carvi) 3%, iarb─â de Cicoare (Cichorium intybus) 3%, iarb─â de Cre┼úi┼čoar─â (Alchemilla vulgaris) 3%, flori de G─âlbenele (Calendula officinalis) 3%, frunze de Leu┼čtean (Levisticum officinale) 3%, fructe de M─âce┼č (Rosa canina) 3%, r─âd─âcin─â de Morcov (Daucus carota) 3%, flori de Mu┼če┼úel (Matricaria chamomilla) 3%, iarb─â de P─âp─âdie (Taraxacum officinalis) 3%, frunze de P─âtrunjel (Petroselinum crispum) 3%, rizomi de Pir (Agropyrum repens) 3%,  frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) 3%, semin┼úe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum) 3%, iarb─â de Sulfin─â (Melilotus officinalis) 3%, flori de Tei (Tilia spp.) 3%, r─âd─âcin─â de Brusture (Arctium lappa) 2%, bulbi de Ceap─â (Allium cepa) 2%, flori de Lev─ân┼úic─â (Lavandula angustifolia)  2%, fructe de M─ârar (Anethum graveolens) 2%, iarb─â de M─âghiran (Origanum majorana) 1%, iarb─â de Troscot (Polygonum aviculare) 1%, antioxidant (vitamina C 1%), conservant (sorbat de potasiu) cu informa┼úii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic ┼či emo┼úional. Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.     
 
 
ADMINISTRARE
Uz intern: câte 1/5 - 1 linguri┼ú─â (1 -5 ml) de 1-6 ori/ zi.
Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.
A se consuma, de preferin┼ú─â, în 60 de zile de la desigilarea flaconului.
Flacon de 200ml - asigura tratamentul complementar de fond pentru aproximativ 50-60 de zile.

 
CONTRAINDICATII:
La modurile de utilizare ┼či dozele recomandate nu se cunosc efecte adverse, secundare sau contraindica┼úii, excep┼úie pot face  unele  persoane  alergice  la oricare dintre componentele produsului.
 
 
PASTRARE: 
în flaconul original la temperatura camerei.
 

ATENTIONARI: 
A nu se dep─âsi doza recomandat─â pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar ┼či nu trebuie s─â înlocuiasc─â o diet─â variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un stil de via┼ú─â s─ân─âtos. A nu se l─âsa la îndemâna ┼či la vederea copiilor mici.
Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente. 
 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.

PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)

Nota: Doar in afectiunile acute sau ocazionale tratamentul complementar poate fi suficient pe o durata de cateva zile. Desi produsele Homeogenezis determina de obicei o ameliorare semnificativa inca din primele zile de utilizare, toate tratamentele complementare presupun o durata de cateva luni in afectiuni cronice si de peste un an sau mai mult in afectiunile grave si cu multe complicatii.
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 
Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.
 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Supozitoare cu spanz si catina 10buc

 Imagini pentru supozitoare spanz doctormusetelImagini pentru supozitoare spanz doctormusetelImagini pentru supozitoare spanz doctormusetel

COMPOZITIE: 
-helleborus , spanz, 
-ulei pur de masline, 
-lanolina, 
-cetaceum, 
-unt de cacao, 
-ulei de catina, 
-vitaminele A si E.

Spânzul verde este o plant─â peren─â ce cre┼čte în Statele Unite. Frunzele de spânz sunt alterne ┼či lung pe┼úiolate. Pe m─âsur─â ce frunzele ocup─â un loc superior pe tulpin─â, ele devin din ce în ce mai mici.

Spânzul reprezint─â o speran┼ú─â pentru bolnavii de cancer, rezultatele folosirii acestuia ca tratament fiind miraculoase. Calmeaz─â crizele de epilepsie

Spânzul verde este de mare ajutor în tratarea afec┼úiunilor sistemului nervos. Infuzia înl─âtur─â st─ârile de melancolie, de deprimare ┼či calmeaz─â cu succes accesele de furie. Totodat─â, îmblânze┼čte crizele de epilepsie ┼či ajut─â în refacerea ┼úesuturilor în urma unui accident cerebrovascular.

Spânzul îmbun─ât─â┼úe┼čte condi┼úiile cardiace, eliminând posibilitatea apari┼úiei tahicardiei.

Trateaz─â hernia  - spânzul verde, în special r─âd─âcina, este utilizat intern în tratarea bolilor de inim─â, a amenoreei (absen┼úa ciclului menstrual) ┼či a herniei.

În secolul nostru, cea mai grav─â boal─â ce atac─â f─âr─â mil─â este cancerul, ucigând zilnic mii de oameni de pe mapamond. Cercet─ârile asupra spânzului i-a uimit atât pe cercet─âtorii, cât ┼či pe pacien┼úii bolnavi de cancer. În prezent este considerat unul dintre cele mai bune tratamente naturiste anticancerigene.

Vindec─â scabia  - în medicina popular─â, spânzul verde ocup─â primul loc în tratarea afec┼úiunilor pielii, cum ar fi scabia ┼či lepra.  Tinctura din spânz verde se folose┼čte cu succes în comprese sau în masaje u┼čoare împotriva reumatismului. 

UTILIZARE
- hemoroizi - 1-2 supozitor / zi, timp de 10-20 zile
- prostatite - 2 supozitoare / zi, dupa scaun, timp de 15 zile . Se repeta dupa 60 zile;
- colon iritabil - 1 supozitor / zi timp de 20 zile;
- anexite - 1 supozitor / zi timp de 20 zole;
- chisturi ovariene - 2 supozitoare / zi dupa menstruatie timp de 20 zile; se repeta dupa 30 zile. Comcomotent se maseaza sanii cu crema cu helleborus.
- fibrom uterin - 2 supozitoare / zi timp de 30 zile. Serepeta dupa 60 zile. Concomitent se maseaza sanii cu crema cu helleborus.
- boli tumorale, anumite forme de cancer: tumori maligne si benigne de gradul I sau II - 2 supozitoare timp de 30 zile; Se repeta dupa 60 zile.

Nu se utilizeaza la femei in timpul ciclului menstrual, femei insarcinate sau care alapteaza.

A SE PASTRA LA FRIGIDER!


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului