Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

BIO MC ACTIVE Agaricus blazei murill (ciuperca lui dumnezeu) 80plicuri EURO JAPANdesc--rcareAGAR-36040.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 1280.00 RON

BIO MC ACTIVE Agaricus blazei murill (ciuperca lui dumnezeu) 80plicuri EURO JAPAN 

Notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare, sub nr. 2613/2008

Se recomanda asocierea cu Oncolyn patentat de un renumit Dr chinez Dr. Arthur Djang si Vitamina C alcalina pulbere


INDICATII
-cancer
-diabet
-tumori
-colesterol
-osteoporoza

COMPOZITIE
-Agaricus Blazei Murill

ACTIUNI
-actiune carcinostatica
-regleaza tonusul vascular si presiunea sangvina
-contribuie la absorbtia calciului
-stimuleaz─â productia osoas─â prin ergosterol
-stimuleaza transmisia nervoasa si activitatea sistemului nervos central

AGARICUS BLAZEI MURILL
-continut bogat de vitamine, proteine si minerale
-ajuta la oprirea numarului de celule canceroase
-stimuleaza productia de globule rosii

UTILIZARE
-difera in functie de inaltimea, greutatea si problema de sanatate a fiecarei persoane

AMBALAJ
80 PLICULETE

DESCRIERE
CIUPERCA  AGARICUS  BLAZEI  MURILL
Exist─â aproximativ 20.000 de tipuri de ciuperci în lume, îns─â doar 300 din acestea sunt comestibile. Constat─âm c─â unele dintre ele au primit mai multa aten┼úie din partea cercet─âtorilor pentru faptul c─â pot fi cultivate, ┼či nu neap─ârat studiate numai în mediul lor natural.
Agaricus Blazei Murril este o ciuperca apratinand unei numeroase familii de sustinatori ai sanatatii umane. Creste spontan in regiunea muntoas─â Piedade din sud-estul Braziliei, unde este cunoscut─â sub numele de “Cogmelo de Dios“ sau ciuperca zeilor. Datorita conditiilor speciale de aer, sol, umiditate si temperatur─â ridicate, cultivarea ei a reusit abia in urma cu cateva decenii si acum se practic─â in cateva zone din America de Sud, China si Japonia. Condi┼úiile de cre┼čtere ale acestei ciuperci sunt, printre altele, temperatura înalt─â, umiditate mult─â, aer purificat, sol ce con┼úine excremente de cal s─âlbatic, ploi m─ârunte seara.
F─âr─â aceste condi┼úii, Agaricus Blazei Murill nu cre┼čte. Cu toate acestea insa, aceast─â ciuperc─â de┼úine ni┼čte calit─â┼úi medicale suprinz─âtoare (se mai nume┼čte ┼či “ciuperca lui Dumnezeu”). Medicii japonezi o numesc “Kawariharatake”.
Aceast─â ciuperc─â a fost introdus─â în lumea medical─â în anul 1967, de c─âtre dr. Heinemann din Belgia, numele oficial fiind Agaricus Blazei Murill.

TESTE CLINICE
În 1960 doi cercet─âtori de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite au emis ipoteza conform c─âreia ciuperca Agaricus are efecte benefice asupra s─ân─ât─â┼úii locuitorilor din zona Piedade. Ei au f─âcut o prezentare academic─â, analizând con┼úinutul nutritiv al acesteia. Mai mult, au fost f─âcute studii adi┼úionale care demonstrau efectul ciupercii Agaricus asupra tensiunii arteriale, cancerului, etc. În cele din urm─â, a intrat în centrul aten┼úiei când pre┼čedintele Ronald Reagan a folosit ciuperca Agaricus într-un tratament post-operator (opera┼úie de cancer de piele).
Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un bogat con┼úinut de proteine, vitamine ┼či minerale. De asemenea, con┼úine ┼čase tipuri de steroizi (cerebusterol ┼či ergosterol) care ajut─â la oprirea cre┼čterii num─ârului de celule canceroase.
La testul HeLa (oprirea multiplicării celulelor), pentru care s-a folosit un ţesut afectat de cancer uterin, o cantitate foarte mică de steroizi (10-30 ppm) a oprit celulele canceroase să se multiplice.
Primul rezultat al unui test clinic a fost prezentat la Al Doilea Simpozion International despre Efectul Ciupercilor, la Seoul, Coreea de Sud, în mai 1994.
Efecte secundare apar de obicei în tratamentul chimoterapiei sau radioterapiei aplicat pacien┼úilor cu cancer. Agaricus ajut─â la reducerea acestor efecte secundare, astfel: pacien┼úii care, pe lâng─â tratamentele men┼úionate mai sus, au luat ┼či Agaricus timp de trei luni, au constatat o cre┼čtere a imunit─â┼úii, astfel c─â nu au suferit de st─âri de vom─â, lips─â de poft─â de mâncare, oboseal─â, lips─â de energie, terapiile devenind de 3 pân─â la 7 ori mai eficiente!
Agaricus ┼či-a dovedit rezultatele ┼či în cazurile în care a fost luat in paralel cu alte tratamente, eliminând efectele secundare ┼či crescând imunitatea organismului

EFECTUL ANTI-TUMOR─é AL DIFERITELOR CIUPERCI ÎN COMPARA┼óIE CU AGARICUS BLAZEI MURILL

        Ciuperc─â
 Efectul anti-tumor─â
Lentinus
        80.7 %
Flammulina velutipes
        81.1 %
Pleurotus ostreatus
        75.3 %
Pholiota nameko
        86.5 %
Tricholoma matsutake
        91.8 %
Auricularia auricula-Judas
        42.6 %
Coriolus versicolar Quel
        77.5 %
Agaricus blazei Murill
       100   %


 
 
 
 


REZULTATELE TESTELOR ANTI-CANCER PENTRU CIUPERCA AGARICUS  BLAZEI  MURILL

Testele de la Facultatea de Medicin─â a Universit─â┼úii Tokyo (T.U.), de la Centrul Na┼úional de Cancer (N.C.C.), Facultatea de Medicin─â a Universit─â┼úii MIE (M.U.) ┼či de la Universitatea Farmaceutic─â din Tokyo (T.P.U.) relev─â urm─âtoarele:
 

 Ciuperc─â
 Doz─â/zi
Rata involuţiei complete
Rata de intercepţie
 Institut
Agaricus Blazei Murill
10 mg
90.0%
99.4%
M.U.
Dendropolyprus umbellatus
10 mg
90.0%
98.5%
M.U./T.P.U.
Meshimakobutake
30.mg
87.5%
96.5%
NCC
Phellinus igniarius
30 mg
66.7%
87.4%
TU
Lenzites betulira
30 mg
57.1%
70.2%
NCC
Tricholoma matsutake
30 mg
55.5%
91.3%
NCC
Lentirus edodes
30 mg
54.5%
80.7%
NCC
Coriolus versicolor
30 mg
50.0%
77.5%
NCC
Pleurotus ostreatus
30 mg
45.5%
75.3%
NCC
Elfoingia apptanata
30 mg
45.5%
64.9%
NCC
Fomitopsis pinicola
30 mg
33.3%
61.2%
TU
Fomitella fraxinea
30 mg
30.3%
44.2%
NCC
Pholiota Nameko
30 mg
30.0%
86.5%
NCC
Flammulina velutipes
30 mg
30.0%
81.1%
NCC
Ganoderma lucidum
30 mg
20.0%
77.8%
TU


BENEFICIILE CONSUMULUI ACESTEI CIUPERCI
EFECTELE CLINICE ALE CIUPERCII AGARICUS BLAZEI PE  SISTEME/APARATE

 

EFECTE
 
    COMPOZITIA STUDIATA
Efectul anti-tumor─â
Activarea sistemului imunitar al gazdei (macrophage-ul) ┼či al sistemului reticulo-endotelial. Stimuleaz─â induc┼úia de cytokinin (interferon-ul), ac┼úioneaz─â ca BRM ┼či prelunge┼čte via┼úa. Are efect anti-tumoral cu 20-25% mai ridicat decat speciile Lentinus, Flammulina velutipes, Pleurotus ostreatus, Pholiota nameko, etc, suprimand multiplicarea celulelor
 
Polizaharide, etc.
Beta (1-3)-glucan, beta(1-6)D-glucan protein─â complex─â, heteroglucan acidic, xyloglucan, heteroglucan protein─â complex─â, glycoproteina (lectin), etc.ŃÇügermaniu, seleniu, sterol
Acţiune carcinostatică
(acţiune de suprimare a propagării celulelor HeLa); blocarea propagării celulelor cancerigene cu cytotoxin
Steroizi
Derivate cerebisterol tip 2, ergosterol derivate oxid tip 1
Efect de prevenire a cancerului
Efectul excretor al carcinogenului absorbit
Fibre dietetice
Beta-D-glucan digerabil, heteropolizaharide, chitin, etc.
Reducerea glicemiei
Remediu pentru diabet
Polizaharide (beta-D-glucan), polizaharide protein complex, RNA complexŃÇÇ;stimularea productiei de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului datorit─â aportului de amino-acizi si zinc
 
Sc─âderea tensiunii arteriale, sc─âderea colesterolului, remediu pentru arteroscleroz─â
Acizi gra┼či nesatura┼úi, precum cid linolenic (care intr─â în componen┼úa fibrelor dietetice ) ┼či gr─âsimi Regleaza tonusul vascular si presiunea sangvina, inhiba vasoconstrictia prin magneziu, protejeaz─â vasele sangvine prin fenil-alanina si vitamina C, previne atero-scleroza prin mangan si seleniu, are efect diuretic prin potasiu si magneziu.
 
Acţiunea vitaminei D2
Remediu pentru osteoporoz─â
continut bogat in vitamine D obtinute prin uscarea la soare a ciupercilor Agaricus Blazei, contribuie la absorbtia calciului; stimuleaz─â productia osoas─â prin ergosterol.
 
 Intarirea sistemul imunitar, prevenind astfel aparitia tumorilor maligne; Modularea activitatea sistemului imunitar, Agaricus Blazei fiind recunoscut in tratarea alergiilor cutanate, polinoze, etc precum si a sistemului endocrin, regland secretia tiroidian─â si a gonadelor
Regleaza secretia tiroidiana
 
Prin beta(1.6)D glucan si seleniu
 
 
 
 
 
 
 
fenil-alaninei si Iodului
 
Efectul anti-inflamator
 
 compusi sterolici, utili atat in afectiunile reumatismale cronice, cat si in combaterea reactiilor adverse ale tratamentelor conventionale in cancer.
 
 Protejarea impotriva virusului hepatitic
 
Beta-D-glucan stimuleaza productia de interferon propriu; Arginina, metionina si cuprul si vitamina K
 
 Stimuleaz─â productia de globule rosii.
Prin vitamina B12, acid folic,fier, cupru, cobalt, triptofan
Favorizeaza absorbtia intestinala
 
 glutamina si threonina si regleaza metabolismul acidului uric prin molibden
 
Detoxifierea organismului
Continutul ridicat de fibre alimentare favorizeaza detoxifierea prin eliminarea substantelor carcinogene, previne constipatia, stimuleaza detoxifierea prin celuloza, pectina si chitina. Pectina si lignina faciliteaza de asemenea absorbtia glucidelor si lipidelor.
 
Stimuleaza transmisia nervoasa si activitatea sistemului nervos central
 
 Potasiu; efect calmant prin fenil-alanina, valina, triptofan si cupru, histidina si magneziu.
 

 
Bio Active MC Oyama Agaricus este un supliment alimentar ce contine 100 % extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumita popular si Ciuperca lui Dumnezeu. Acest produs este importat din Japonia si se prezinta sub forma de pliculete ce contin microcapsule (pulbere fina), cu dimensiunea de 8 Angstromi.
 
Un pliculet cantareste 3 grame, iar cutiile pot contine 30 de pliculete x 3 gr (Bio Active MC 90) sau 80 de pliculete x 3 gr (Bio Active MC 240).
 
Producatorul japonez Integrative Medicine Research Inc., dupa 15 ani de experienta, a ajuns la concluzia ca microcapsulele (pulberea fina) reprezinta forma optima pentru ca organismul cu probleme sa poata asimila cele 120 de elemente esentiale pe care le contine acest produs!
 
Aceste ciuperci care sunt mai mult medicament decat aliment, contin proteine(Mattock), zahar (Shiite, Matsutake), minerale si fibra. Insa numai  Agaricus Blazei Murill contine toate aceste elemente, impreuna, ceea ce face ca aceasta ciuperca sa se diferentieze atat de mult de celelalte.
 
De asemenea, trebuie mentionat ca ciupercile nu ingrasa; pentru acest motiv sunt recomandate in dieta zilnica.

Marturii Clienti
Domn - 58 de ani
Postat pe: 01 Feb 2011, 11:00:00
Tensiune si glicemie oscilante, usoare probleme ale prostatei. Dupa 12 zile cu Bio Active a reusit sa tina sub control temporar tensiunea arteriala, iar glicemia a inceput sa se stabilizeze, urmand in paralel si regimul alimentar recomandat de medic ; dupa 3 luni glicemia s-a mentinut in mod constant la 90, iar tensiunea la 140.
 
Doamna - 45 de ani
Postat pe: 31 Ian 2011, 15:54:57
Doamna, 45 de ani, tumora de 11 cm pe creier, neoperabila din cauza asezarii si a dimensiunii ; pacienta nu se deplasa si avea stari de rau si oboseala, lipsa de pofta de mancare ; dupa cateva zile a reusit aiba o stare generala usor imbunatatita, iar dupa cateva luni tumora a scazut pana la 3 cm, iar pacienta s-a putut deplasa prin casa.
 
Doamna - 62 de ani
Postat pe: 26 Ian 2011, 19:51:32
Cancer la ficat, initial avea stari de oboseala accentuate, lipsa de pofta de mancare si nu se putea deplasa decat prin casa; dupa cateva zile cu Bio Active Mc a putut manca putin mai mult, somnul a devenit odihnitor, iar dupa o perioada de cateva luni a reusit sa se deplaseze pe distante mai mari si starile de oboseala au disparut.
Un supliment extraordinar în terapia cancerului ┼či diabetului!
 
De Ce Produs 100% Original

Ce inseamna Produs 100 % original?
 
Datorita rezultatelor obtinute de tot mai multe persoane, Ciuperca lui Dumnezeu (Agaricus Blazei Murill) s-a bucurat in ultima vreme de atentia publicului consumator.
 
Acesta este motivul pentru care au aparut pe piata o serie de produse ce se autointituleaza "Ciuperca lui Dumnezeu" si care provin din medii necunoscute si se si comercializeaza in unitati nespecializate, iar consumatorii constata ca nu apar imbunatatiri intr-un timp recomandat.
 
Alegeti cu grija produsele pentru sanatatea dumneavoastra! Iata ce anume defineste un produs "Ciuperca lui Dumnezeu" 100 % original:
 
1. Ciuperca lui Dumnezeu, Agaricus Blazei Murill, trebuie cultivata in mediul ei natural, nu in sera, si
fara ingrasaminte chimice!
 
2. Prelucrarea acestei ciuperci trebuie controlata, pentru a nu se pierde proprietatile atat de benefice pentru organism, si transformata in microcapsule (pulbere), forma optima pentru ca organismul cu probleme sa poate asimila cele 120 de elemente pe care le contine aceasta ciuperca!
 
3. Produsul trebuie sa contina 100% extract din Ciuperca lui Dumnezeu!
 
4. Produsul trebuie sa aiba marci de calitate recunoscute pe plan international (in cazul lui Bio Active MC acestea provin din Japonia, USA si notificate in Romania)
 
5. Produsul se distribuie in unitati specializate (farmacie, plafar), unde personal cu studii de specialitate este calificat sa dea recomandari de administrare personalizate!
 
Bio Active MC Oyama Agaricus, luat in cantitatea potrivita pentru inaltimea, greutatea si problema de sanatate a fiecaruia, lasa sa se vada minime imbunatatiri ale starii de sanatate in 10-12 zile!

ADMINISTRARE
1-3 plicuri/zi

in cazuri grave : in prima zi 1 plic/zi, in a doua si a treia zi cate 2 plic/zi, in urmatoarele 2-3 zile cate 3plicuri/zi; daca nu se observa ameliorari in starea generala a organismului puteti sa luati intre 4 si 6 plicuri pe zi doza maxima

De preferat pe stomacul gol 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

72.00 RON - Neoderm crema 50ml - DoctorMusetel.ro

 NEODERM

 

 

Galerie foto


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical