Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Bio Mc Agaricus Blazei Murill 30plicuri + Salvestrol platinum 1flacon + Vitamina C alcalina pulbere PACHET pentru o luna in tratamentul canceruluistoc epuizat
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 0.00 RON

 Salvestrol® -"Puterea fructelor" in lupta cu cancerul

Salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta de aparare impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV și insecte.
 
Acesti fitonutrienti sunt folositi si de organismul uman in prevenirea cancerului dar mai ales in lupta cu maladia deja instalata, dar din pacate nu pot fi produsi de organism si prin urmare trebuie furnizati prin intermediul alimentatiei.
 
Cerecetatorii Dan Burke si Gerry Potter din Marea Britanie, care de aproximativ doua decenii fac studii pentru realizarea de produse pentru tratarea cancerului, au descoperit un mecanism extrem de important prin care organismal uman poate lupta cu aceasta cumplita maladie.
 
Studiile demonstreaza ca in toate celule tumorale, indiferent de forma de cancer, exista o enzima CYP1B1 care nu se manifesta in celulele sanatoase. Aceasta enzima este un marker tumoral ce ajuta la depistarea prezentei cancerului inainte ca acesta sa se manifeste.
 
Meritul cercetatorilor consta in faptul ca si-au dat seama ca aceasta enzima nu este doar semnul ca s-a instalat boala ci au realizat ca este de fapt o enzima salvatoare si au demonstrat ca atunci cand intalneste fitonutrienti din categoria salvestrolilor, enzima transforma salvestrolii in substante toxice care produc moartea programata a celulei canceroase - apoptoza.
 
Descoperirea este foarte importanta, deoarece aceasta enzima este prezenta doar in celule canceroase, nu si in cele sanatoase. Fapt pentru care se comporta ca un cal troian pentru celulele canceroase, insa fara a afecta restul testului sanatos.
 
Testele cu salvestroli facute in laborator pe tesuturile tumorale au dat rezultate exceptionale si extrem de incurajatoare.
 
Desi suntem indemnati sa mancam fructe si legume proaspete, chiar si o dieta organica poate fi inadecvata deoarece poate fi dificil de gasit alimente cu cotinut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic. De aceea cercetatorii au creat o formula cu continut optim de salvestroli.
 
Salvestrol® este un supliment alimentar 100% natural, cu o formula unica realizat din plante si fructe cultivate organic, realizat pe baza cercetatarii stiitifice realizate de profesorii Burke si Potter. Fructele au fost selectate din soiuri care contin concentratii mari de salvestroli, dar mai important este faptul ca formula asigura un nivel optim de salvestroli ca activitate biologica, deoarece ei se regasesc in plante in potente diferite. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenti fungicizi.
 
Cercetatorii au elaborat doua formule de salvestroli, formula Shield pentru prevenirea cancerului si formula Platinum utilizat in  faza curativa de tratament pentru cancer.
 

Cum actioneaza
 
salvestrolii si prevenirea cancerului
 
Conform evolutiei si afectiunilor populatiei, se confirma ca inamicul organismului din secolul XXI este cancerul, devenind un fel de boala cronica a societatii.
 
Ce este de fapt cancerul!
 
Genele umane dispun de crearea  celulelor de care corpul are nevoie. Totusi acest mecanism este uneori alterat si celule vor suferi mutatii ale ADN ca urmare mai multor factori:  iradiere, radicalii liberi ( atomi sau grupuri de atomi care  dauneza celulelor prin modificarea structurii chimice a proteinelor si a ADN-ului), s.a. Daca sistemul imunitar nu anihileaza aceste celule ele se vor uni formand tumori (grupuri de celule canceroase) - cancer primar, iar mai tarziu se imprastie prin corp, invadand toate organele ducand la metastaze - cancer secundar.
 
In principiu sistemul imunitar descopera si anihileaza aceste celule tumorale cu succes. Totusi exista cazuri cand acest mecanism nu functioneaza corect si celulele tumorale se raspindesc si se inmultesc in organism. Din 35 trilioane de celule cat are un corp uman, se estimeaza ca zilnic se dezvolta circa 1000 sunt celule tumorale (canceroase) si sunt indepartate eficient, daca organismul este sanatos si alimentatia corecta.
 
Relatia dintre alimentatie si cancer, este mereu dovedita de studiile stiitifice. Aproximativ 4 din 10 barbati si 3,5 din 10 femei vor avea cancer in timpul vietii lor. Factorii alimentari sunt responsabili pentru 33% din cazurile de cancer, la egalitate cu fumatul. O dieta deficitara, dezechilibrata, cu prea putine legume si fructe, precum si  prezenta substantelor cancerigene in dieta, joaca un rol important in dezvoltarea cancerului.
 
Decat sa ne intrebam de ce oamenii fac cancer, ar fi mai corect sa ne intrebam  de ce oamenii nu fac cancer!
 
Oamenii de stiinta britanici au descoperit un important mecanism antitumoral, selectiv , utilizat de anumiti fitonutrienti din dieta noastra prin care sunt eliminate celulele canceroase. Aceste fitonutrienti, care au fost denumiti salvestroli, au fost pierduti in mare parte din dieta noastra in ultimul deceniu, cu exceptia produselor ecologice.
 
Cum actioneaza salvestrolii
 
Cercetarile sugereaza ca salvestrolii sunt produsi de catre plante, ca raspuns la factorii agresivi (cum ar fi ciuperci, virusi, bacterii, lumina UV, insecte) si prin urmare, se regasesc in locurile susceptibile de a fi agresate. Salvestrolii sunt prezenti pe suprafetele radacinilor multor plante, deoarece radacinile sunt mereu amenintate de multi factori, iar in fructele mature acestia se regasesc in coaja.
 
 
 
Celulele din organism utilizeaza salvestrolii pentru a se autocorecta, atunci cand lucrurile nu merg bine. Salvestrolii sunt ca „fortele de ordine” ale celulei, care contribuie la asigurarea functiilor celulare corecte.
 
Salvestrolii sunt mai mult decat antioxidantii. Unii salvestroli sunt si antioxidanti, dar nu toti antoxidantii sunt si salvestroli. Antioxidantii are rolul de a proteja celulele de deteriorarea ADN-ului, de catre radicalii liberi. Dar daca deteriorarea a avut loc antioxidantii nu mai pot face nimic.
 
De aceea salvestrolii actioneaza printr-un mecanism specific, dupa ce a avut loc deterioarea celulelor. Salvestrolii actioneaza  rapid si eficient eliminand doar celulele canceroase fara a forma tumori.
 
Enzima salvatoare - CYP1B1
 
S-a descoperit ca celulele tumorale dezvolta o enzima (CYP1B1), care nu se regaseste in celulele sanatoase. Aceasta enzima activeaza salvestrolii transformandu-i in substante toxice pentru celula canceroasa si care au ca rezultat apoptoza celulei tumorale (moartea celulara programata).
 
 Aceasta enzima care activeaza salvestrolii este ca un cal troian pentru celula canceroasa. 
 
 
Mod administrare
 
prevenirea cancerului la indemana noastra
 
Enzima CYP1B1 declanseaza mecanismul de auto-distrugere a celulei canceroase. Aceasta enzima utilizeaza salvestrolii din dieta noastra pentru a forta celula tumorala sa intre in apoptoza ca sa nu mai reprezinte o amenintare.
 
Deoarece poate fi dificil de gasit alimente cu continut ridicat de salvestroli, in orice anotimp sau orice spatiu geografic, puteti consuma formula Salvestrol™ cu continut optim de salvestroli, creata de cercetatori.
 
Aportul de Salvestroli este descris in “numar total puncte de Salvestroli” care este mai corect decat exprimarea in miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potente diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.
 
 
Sunt disponibile 2 variante:
 
Formula Salvestrol™ SHIELD - 350 puncte de salvestrol/capsula
-proiectata pentru prevenirea cancerului
 
COMPOZITIE
Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de fructe, incluzand extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale
 
Formula Salvestrol™ PLATINUM -2000 puncte de salvestrol/capsula
-formula optima pentru faza curativa de tratament a cancerului

COMPOZITIE
Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de fructe, incluzand extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
 
O cutie contine 60 capsule.
 
 
Doza recomandata este intre 4000 si 6000 de puncte pe zi, luate la micul dejun si pranz, functie de indicele de masa corporala (IMC) a pacientului. Pentru persoanele cu indice normal se recomanda 4000 puncte/zi, luate la mic dejun, pranz si seara iar pentru persoanele cu indice crescut-supraponderale 6000 puncte/zi luate la mic dejun, pranz si cina. Aceasta dozare poate fi ajustata in functie de rata de raspuns a pacientului.
 
Capsulele salvestrol trebuie luate cu alimente (in timpul mesei), pentru a facilita absorbtia.
 
Ca supliment alimentar in prevenirea cancerului se recomanda 350 puncte/zi la mic dejun,  iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente proprii sau in familie) utilizati pana la 1000 puncte/zi luate in timpul mesei (mic dejun, pranz si cina).
 
Aceste recomandari nu se aplica copiilor. Va rugam sa urmati sa sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si un mod de viata sanatos.
 
Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se consuma a doua zi dupa respectivele terapii.
 
 
 
Recomandari
 
sfaturi utile care sutin prevenirea cancerului
 
Pana la disponibilitatea unui test de sange care poate masura prezenta enzimei CYP1B1, a factorilor anticancerigeni cat si a inhibitorilor, o orientare precisa specifica pentru utilizare salvestrolilor nu pot fi furnizate. Cu toate acestea, personalul medical pot face cateva recomandari pentru utilizarea cu eficienta maxima.
 
Enzima CYP1B1 poate reactiona cu mai multe substante diferite in afara de Salvestrols. Ciclul de viata al enzimei este de aproximativ 3 zile (adica, fiecare molecula de CYP1B1 este inlocuit cu unul nou aproximativ o data la trei zile).
 
Unele substante inhiba enzima CYP1B1. Odata ce o substanta inhibitoare reactioneaza cu enzima, este blocata metabolizarea si activarea salvestrolilor. Daca inhibitorii sunt prezenti in corpul tau, ei vor concura cu salvestrolii sa reactioneze cu enzima CYP1B1. Concursul va depinde potentele biologice ale inhibitorilor si salvestrolilor si afinitatea lor pentru CYP1B1.
 
Durata de inhibare la unii inhibitori poate dura intregul ciclu de viata al enzimei. Este important sa se reduca sau sa elimine expunerea la inhibitori pentru a da salvestrolilor o sansa mai mare de a fi activati. Inhibitori puternici ai CYP1B1 includ monoxid de carbon (de exemplu, in fumul de tutun), vitamina B17 (de asemenea cunoscute ca amygdalin sau laetrile), resveratrol si naringenina (din grapefruit). Inhibitorii mai slabi includ hesperetin, canabis, ginkgo biloba, ginseng si sunatoare. indulcitorii artificiali pot interfera cu absorbtia de salvestroli.
 
Anumite fungicide agrochimice pot fi problematice sub doua aspecte. Atunci cand sunt utilizate in agricultura afecteza producerea salvestroli la nivelul plantei. Plantele vor produce salvestroli din abundenta, numai cand sunt atacate de agenti patogeni. Al doiea aspect, se refera la consumul de alimente, care au in componenta lor plante cu reziduuri fungicide - non ecologice. Aceste produse pot inhiba activitatea metabolica a enzimei CYP1B1 in acelasi mod ca o face vitamina B17, adica, legarea cu enzima intr-un mod benign si blocand astfel metabolismul salvestrolilor.
 
Este foarte important ce mancam, ce bem, cu ce ne tratam sau ce respiram.
 
Pentru o mai buna protectie impotriva cancerului, este recomandabil de a creste aportul de salvestroli prin consumul de legume neprelucrate biologice, ierburi si fructe. Este de preferat ca legumele sa fie preparate cu abur sau prin usoara prajire; salvestroli sunt destul de rezistenti la caldura, dar sunt extrasi(solubili) in apa, atunci cand legumele sunt fierte. in plus, se pot folosi legume si fructe concentrate, selectate pentru nivelul lor ridicat de salvestroli. Suplimentele cu salvestroli, asociate cu sinergici ca biotina, niacina, vitamina C, magneziu si seleniu precum si activitatea fizica, miscarea (deci aport de oxigen ) poate aduce o contributie importanta la vindecarea si prevenirea cancerului.
 
Pentru pacientii care se trateaza homeopat, cu acupunctura sau alte metode naturale, este foarte util aportul de Salvestroli deoarece creste eficienta acestor tratamente prin puterea cu care indeparteaza celulele tumorale ce se formeaza zilnic in corpul nostru. Un asemenea ajutor nu este de neglijat pentru medicii homeopati sau acupunctori atat la bolnavii de cancer cat si la cei care au alte afectiuni si nu raspund la tratamentele naturale .
 
Multitudinea de subsante toxice pe care le ingeram prin alimentatie, medicatie chimica  prin inhalarea aerului poluat, a produselor chimice pentru curatenie fac ca organismul uman sa raspunda foarte greu la tratamentele naturale si de aceea prin utilizarea Salvestrolului aducem un plus de forta naturala in lupta cu maladiile.
 
Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se consuma a doua zi dupa respectivele terapii.
 
Descoperirea de salvestroli este, in orice caz, un motiv in plus de a alege alimente biologice, proaspete si neprelucrate.
 
 
 
 
 
 
Vitamina C alcalina

Majoritatea alimentelor şi băuturilor nesănătoase, produc prea multă aciditate în corp. După o digestie deficitară, hrana se transformă în reziduuri acide, iar corpul le depozitează în tesuturi.
Acidoza este cauza majorităţii bolilor la omul modern. Atunci când se instalează în ţesuturile corporale, apar infecţiile, inflamaţiile, oboseala, migrenele, reumatismul, osteoporoza, obezitatea, bolile cardio-vasculare şi afecţiuni cronice diverse cum sunt diabetul zaharat sau cancerul.
Dimineaţa, când corpul are nevoie cel mai mult de hidratare, bea un pahar de apă cu Vitamina C alcalină. Ajută la decongestionarea tubului digestiv, sângele devine mai fluid şi circulaţia mai bună, ajută la fixarea calciului în oase şi stimulează imunitatea. Începe ziua cu o băutură alcalină şi te vei simţi inviorat şi plin de energie, fără să mai ai nevoie de o cafea pentru a te trezi

Ce contine Vitamina C alcalină?
Produsul contine sarea alcalină (de sodiu) a acidului ascorbic, (ascorbatul de sodiu 100%). Nu conține alți aditivi sau alte ingrediente. Este un produs sintetizat din cereale (porumb). Produsul contine sodiu, dar de patru ori mai puțin decât în sarea de bucătărie (raportat la greutatea moleculară).

Vitamina C alcalina
-Combină efectele benefice de antioxidant cu cel de alcalinizare a ţesuturilor.
-Apa alcalină se comportă în organism ca un solvent al toxinelor acide provenite din alimentaţie sau din procesele metabolice defectuoase.
-Acizii sunt neutralizaţi prin tranformarea lor în săruri solubile care sunt uşor eliminate.

INDICATII pentru Vitamina C alcalină:
-infecţii bacteriene, fungice şi virale, 
-inflamaţii, 
-acidoză a ţesuturilor, 
-previne infecţiile gripale
-stări febrile, 
-alergii, 
-migrene, 
-dislipidemii, 
-constipaţie, 
-varice, 
-osteoporoză, 
-rahitism, 
-spasmofilie, 
-celulită, 
-obezitate, 
-gută, 
-gastrită hiperacidă, 
-infecţie cu helicobacter pilori, 
-calculi renali cu oxalaţi sau cu uraţi, 
-boli cardio-vasculare, 
-hipertensiune arterială uşoară sau tensiune oscilantă, 
-nevroze,  
-stress, 
-stări de sevraj după renunţarea la fumat, 
-intoxicaţii cu metale grele (plombe de amalgam cu mercur), 
-cancer, 
-tumori, 
-imunodeficienţă, 
-boli autoimune, 
-leucemie

Vitamina C alcalină - efecte în combaterea hiperaciditătii metabolice:
In forma sa bazică, vitamina C combină efectele benefice de antioxidant cu cel de alcalinizare a ţesuturilor, deoarece formează cu apa o solutie alcalină. Vitamina C obişnuită este acidă şi are gust acrişor. Vitamina C alcalină are un foarte fin gust sărat. Starea de aciditate a ţesuturilor este responsabilă de o serie de afecţiuni şi disfuncţii ale corpului. Sângele are valori pH de 7,35 până la 7,45, este aşadar uşor bazic. Valorile din urină pot oscila între 4 la oamenii foarte bolnavi şi 8 la sugari. Această ultimă valoare este semn de sănătate. În general, starea de boală este asociată cu acizii iar starea de sănătate cu bazele.
Când sângele este acid, globulele roşii tind să formeze conglomerate sau rulouri, sângele devenind mai vâscos, mai puţin oxigenat, mai încărcat cu toxine şi pătrunde mai greu prin vasele capilare subţiri, producând staze circulatorii temporare ceea ce duce în funcţie de organul afectat la apariţia următoarelor afecţiuni:
-cele mai frecvente consecinţe ale hiperacidităţii sunt inflamaţiile dureroase şi infecţiile
-migrene - când stazele de microcirculaţie se produc în creier
-stări de oboseală - când reziduuri acide sunt depozitate în ficat
-hipertensiune arterială, plăci de aterom, infarct sau accident vascular, varice, hemoroizi - aciditate localizată în vasele sanguine
-cârcei, dureri musculare, rupturi musculare - când aciditatea afectează musculatura
-osteoporoză, reumatism - când mineralele sunt scoase din oase, datorită hiperacidităţii

ACTIUNI
alcalinizează mediul intern al corpului, antiinflamator, depurativ, laxativ uşor, imunostimulant, imunomodulator, antiviral, hipolipemiant, antioxidant,
anticancerigen.

ACTIUNI
-antioxidant, 
-alcalinizant, 
-imunostimulant

ADMINISTRARE
-O linguriţă rasă se dizolvă în apă şi se bea înainte de masă cu 30 de minute. Se poate adăuga şi puţină zeamă de lămâie. Nu se combină cu alte alimente sau băuturi.

Doza zilnică recomandată:
-adulţi 4-6 g / zi, copii 6-14 ani 2-4 g / zi, copii 2-6 ani 1-2 g / zi. O linguriță rasă = 5 grame.

Durata curei:
-3-6 luni zilnic, apoi pauză o lună și se poate relua tratamentul.

CONTRAINDICATII
Nu prezintă efecte adverse în dozele recomandate. La administrarea orală în doze mai mari decât dozele recomandate, poate apare intoleranţă digestivă, deoarece fiind alcalină anihilează acidul clorhidric din stomac, slăbind puterea digestivă. Utilizarea în cantităţi peste cele tolerate de stomac sau utilizarea împreună cu unele alimente greu de digerat poate conduce la indigestie, greaţă, vărsături sau diaree.

Sarcină si alăptare:
Produsul este indicat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Se păstrează:
la temperatura mediului ambiant, a se feri de lumină.

AMBALAJ
Cutie plastic 150 g pulbere.
 
 

BIO ACTIVE MC OYAMA AGARICUS 30 PLICULETE

Recomandam asocierea cu Salvestrol , produs conceput de un grup de cercetatori din Angli si Vitamina C alcalina pulbere


INDICATII
-cancer
-diabet
-tumori
-colesterol
-osteoporoza

COMPOZITIE
-Agaricus Blazei Murill

ACTIUNI
-actiune carcinostatica
-regleaza tonusul vascular si presiunea sangvina
-contribuie la absorbtia calciului
-stimulează productia osoasă prin ergosterol
-stimuleaza transmisia nervoasa si activitatea sistemului nervos central

AGARICUS BLAZEI MURILL
-continut bogat de vitamine, proteine si minerale
-ajuta la oprirea numarului de celule canceroase
-stimuleaza productia de globule rosii

UTILIZARE
-difera in functie de inaltimea, greutatea si problema de sanatate a fiecarei persoane

AMBALAJ
30 PLICULETE

DESCRIERE
CIUPERCA  AGARICUS  BLAZEI  MURILL
Există aproximativ 20.000 de tipuri de ciuperci în lume, însă doar 300 din acestea sunt comestibile. Constatăm că unele dintre ele au primit mai multa atenţie din partea cercetătorilor pentru faptul că pot fi cultivate, şi nu neapărat studiate numai în mediul lor natural. 
Agaricus Blazei Murril este o ciuperca apratinand unei numeroase familii de sustinatori ai sanatatii umane. Creste spontan in regiunea muntoasă Piedade din sud-estul Braziliei, unde este cunoscută sub numele de “Cogmelo de Dios“ sau ciuperca zeilor. Datorita conditiilor speciale de aer, sol, umiditate si temperatură ridicate, cultivarea ei a reusit abia in urma cu cateva decenii si acum se practică in cateva zone din America de Sud, China si Japonia. Condiţiile de creştere ale acestei ciuperci sunt, printre altele, temperatura înaltă, umiditate multă, aer purificat, sol ce conţine excremente de cal sălbatic, ploi mărunte seara. 
Fără aceste condiţii, Agaricus Blazei Murill nu creşte. Cu toate acestea insa, această ciupercă deţine nişte calităţi medicale suprinzătoare (se mai numeşte şi “ciuperca lui Dumnezeu”). Medicii japonezi o numesc “Kawariharatake”. 
Această ciupercă a fost introdusă în lumea medicală în anul 1967, de către dr. Heinemann din Belgia, numele oficial fiind Agaricus Blazei Murill.

TESTE CLINICE
În 1960 doi cercetători de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite au emis ipoteza conform căreia ciuperca Agaricus are efecte benefice asupra sănătăţii locuitorilor din zona Piedade. Ei au făcut o prezentare academică, analizând conţinutul nutritiv al acesteia. Mai mult, au fost făcute studii adiţionale care demonstrau efectul ciupercii Agaricus asupra tensiunii arteriale, cancerului, etc. În cele din urmă, a intrat în centrul atenţiei când preşedintele Ronald Reagan a folosit ciuperca Agaricus într-un tratament post-operator (operaţie de cancer de piele).
Ciuperca Agaricus Blazei Murill are un bogat conţinut de proteine, vitamine şi minerale. De asemenea, conţine şase tipuri de steroizi (cerebusterol şi ergosterol) care ajută la oprirea creşterii numărului de celule canceroase. 
La testul HeLa (oprirea multiplicării celulelor), pentru care s-a folosit un ţesut afectat de cancer uterin, o cantitate foarte mică de steroizi (10-30 ppm) a oprit celulele canceroase să se multiplice.
Primul rezultat al unui test clinic a fost prezentat la Al Doilea Simpozion International despre Efectul Ciupercilor, la Seoul, Coreea de Sud, în mai 1994.
 
 
 Agaricus ajută la reducerea efectelor secundare care apar in cursul chimioterapiei si radioterapiei, astfel: pacienţii care, pe lângă tratamentele menţionate mai sus, au luat şi Agaricus timp de trei luni, au constatat o creştere a imunităţii, astfel că nu au suferit de stări de vomă, lipsă de poftă de mâncare, oboseală, lipsă de energie, terapiile devenind de 3 până la 7 ori mai eficiente!
Agaricus şi-a dovedit rezultatele şi în cazurile în care a fost luat in paralel cu alte tratamente, eliminând efectele secundare şi crescând imunitatea organismului

EFECTUL ANTI-TUMORĂ AL DIFERITELOR CIUPERCI ÎN COMPARAŢIE CU AGARICUS BLAZEI MURILL
        Ciupercă  Efectul anti-tumoră
Lentinus         80.7 %
Flammulina velutipes         81.1 %
Pleurotus ostreatus         75.3 %
Pholiota nameko         86.5 %
Tricholoma matsutake         91.8 %
Auricularia auricula-Judas         42.6 %
Coriolus versicolar Quel         77.5 %
Agaricus blazei Murill        100   %

 
 
 
 


REZULTATELE TESTELOR ANTI-CANCER PENTRU CIUPERCA AGARICUS  BLAZEI  MURILL

Testele de la Facultatea de Medicină a Universităţii Tokyo (T.U.), de la Centrul Naţional de Cancer (N.C.C.), Facultatea de Medicină a Universităţii MIE (M.U.) şi de la Universitatea Farmaceutică din Tokyo (T.P.U.) relevă următoarele:
 
 Ciupercă  Doză/zi Rata involuţiei complete Rata de intercepţie  Institut
Agaricus Blazei Murill 10 mg 90.0% 99.4% M.U.
Dendropolyprus umbellatus 10 mg 90.0% 98.5% M.U./T.P.U.
Meshimakobutake 30.mg 87.5% 96.5% NCC
Phellinus igniarius 30 mg 66.7% 87.4% TU
Lenzites betulira 30 mg 57.1% 70.2% NCC
Tricholoma matsutake 30 mg 55.5% 91.3% NCC
Lentirus edodes 30 mg 54.5% 80.7% NCC
Coriolus versicolor 30 mg 50.0% 77.5% NCC
Pleurotus ostreatus 30 mg 45.5% 75.3% NCC
Elfoingia apptanata 30 mg 45.5% 64.9% NCC
Fomitopsis pinicola 30 mg 33.3% 61.2% TU
Fomitella fraxinea 30 mg 30.3% 44.2% NCC
Pholiota Nameko 30 mg 30.0% 86.5% NCC
Flammulina velutipes 30 mg 30.0% 81.1% NCC
Ganoderma lucidum 30 mg 20.0% 77.8% TU

BENEFICIILE CONSUMULUI ACESTEI CIUPERCI
EFECTELE CLINICE ALE CIUPERCII AGARICUS BLAZEI PE  SISTEME/APARATE

 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

Epiline Dermatologic - 31 Photos - Beauty, Cosmetic & Personal Care -Oferta Zilei - Home | Facebook


EPILINE SCAPI DE EPILARE

 

 

   

Oferta Zilei - Home | FacebookNOUL SERUM PREMIUM PENTRU CRESTEREA SPRANCENELOR

 

 

Max Sensation 450 mg 4 capsule Pret 69,00 Lei - Max Sensation ...

 

MAX SENSATION

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical