Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Biobelt centura biomagneticabiobelt-centura-biomagnetica-www-farmacie-naturista-ro--2-.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 170.00 RON

BioBelt – puterea de vindecare a naturii prin conlucrarea dintre lână şi biomagnetism

Descoperiţi din nou forţa extraordinară de vindecare a minunilor simple din natură!

În epoca de aur a instrumentelor oferite de medicina modernă şi a medicamentelor produse în mod artificial, avem tendinţa să uităm de puterea minunată şi eficientă a naturii.
Omul foloseşte din timpuri străvechi materialele terapeutice din natură pentru a-şi păstra sănătatea şi a-şi întări organismul.

Produsul nostru foloseşte un astfel de material, care este 100% natural, 100% de origine animală şi 100% eficient. Fie că luăm ca bază medicina modernă sau metodele terapeutice strămoşeşti, vom regăsi în ambele cazuri acel material ale cărui efecte pozitive au dus la crearea unui produs ce poate fi o alinare pentru neplăcerile dumneavoastră sau un medicament pentru afecţiunile de care suferiţi. Acest material-minune nu este altceva decât lâna.

Lâna este folosită de mii de ani pentru protecţia împotriva frigului sau, ocazional, împotriva căldurii. Pe lângă beneficiile sale evidente, este cel puţin la fel de bine cunoscut şi efectul terapeutic al lânii.

Pentru tratarea căror boli poate fi folosită?

Ameliorarea durerilor reumatice;
Dureri de spate, dureri musculare şi vertebrale;
Nevrita şi bolile nervilor;
Ameliorarea funcţiei renale şi temperarea crizelor de rinichi;
Afecţiuni ginecologice: prin efectul de reducere a crampelor elimină durerile menstruale;
Afecţiuni ale prostatei;
Împiedicarea depunerii de nisip la rinichi şi a formării pietrei la rinichi;
Reglarea activităţii stomacului, a activităţii intestinale şi tratarea constipaţiei;
Dureri de dinţi;
Inflamarea muşchilor, a membrelor şi a organelor interne;
Afecţiuni ale vezicii biliare şi rinichilor;
Tuse şi bronşită;
Inflamarea urechii mijlocii;
Reglarea crizelor de astm;
Tratarea inflamaţiilor la încheieturi;

Durerile vor fi ameliorate, simptomele vor fi reduse, iar dumneavoastră vă veți bucura de o vindecare rapidă şi plăcută oricând, deoarece bio-centura poate fi folosită oriunde și la orice oră. Pentru că are dimensiuni reduse, poate fi purtată şi pe stradă.

Şase lucruri bine de ştiut despre BioBelt:

1. Datorită lânii naturale din care este produsă, centura captează energia termică emanată de organism şi o redirecţionează spre zona afectată, favorizând astfel vindecarea.

2. Prin folosirea centurii se asigură o evaporare favorabilă a lichidelor din corp, astfel încât nu se produce transpiraţie. În acest mod se intensifică procesul de detoxifiere şi de eliminare a substanțelor nocive din organism.

3. Efectul pozitiv al lânii asupra pielii se manifestă prin frecarea şi masarea uşoară a epidermei, stimulând circulaţia sângelui şi încălzind corpul.

4. Lâna nu conduce electricitatea, nu atrage murdăria, iar bacteriile nu se lipesc uşor de ea.

5. Benzile magnetice ajută la oxigenarea ţesuturilor din jurul lor, ameliorând astfel durerile cauzate de crampe. Totodată, acestea restabilesc nivelul energetic al celulelor cu probleme şi armonizează frecvenţele lor de vibraţie. În consecință, celulele absorb mai uşor oxigenul proaspăt şi hrana necesară, eliminând toxinele şi materia reziduală.

6. Se poartă uşor şi plăcut, ascunzându-se nevăzută sub îmbrăcăminte, şi totuşi oferă un mare ajutor. După scurt timp, puteți simţi deja efectele sale pozitive, simptomele devin mai puţin acute, iar dumneavoastră vă recâştigați încet forţa fizică.

Atenţie! Produsul nu este recomandat persoanelor care folosesc pacemakere, pompe de insulină şi plasturi medicinali, şi nici femeilor gravide. Nu aplicaţi produsul pe răni deschise!
Dacă lâna vă irită pielea, nu puneţi centura direct pe piele, ci folosiţi-o peste o îmbrăcăminte mai subţire. Asiguraţi-vă că îmbrăcămintea nu este din material sintetic, ci exclusiv natural (bumbac şi lână). În caz contrar, poate influenţa negativ efectele centurii sau – mai rău – aceasta nu va avea deloc efectul dorit.

Ce face din lână un instrument terapeutic? Şi de ce produsul nostru este biologic?

Secretul lânii folosite în scopuri terapeutice constă în faptul că provine de la animale crescute într-un mediu controlat şi natural. Lâna tunsă de pe animale este, de regulă, curăţată fără substanţe chimice, astfel că firele îşi păstrează proprietăţile originale.

Efectul terapeutic al lânii se datorează compoziţiei sale materiale. În lâna curată se găseşte o cantitate mare de lanolină brută, care, la contactul cu umezeala, se transformă într-o substanţă săpunoasă, dezvoltând un efect antibacterian.
Lâna medicală stabilizează temperatura: protejează corpul de răcire şi de supraîncălzire. În acelaşi timp, conduce la eliminarea toxinelor prin piele, proces accelerat de capacitatea lânii de a neutraliza acizii şi bazele.

În ce constă taina simplă şi totuşi extraordinară a centurii din lână magnetică?

Bio-centura foloseşte efectul pozitiv lânii pentru vindecare, combinând mai multe calităţi care vă pot ajuta să vă menţineţi sănătatea și care contribuie la tratamentul eficace al bolilor. În acelaşi timp, prin folosirea magneţilor poate duce la accelerarea circulaţiei sanguine, astfel încât oxigenul este transportat mult mai repede la zonele afectate ale corpului, reducându-se considerabil timpul de vindecare. 

Efect termic şi reglare termică: compoziţia firelor de lână şi a produselor obținute din acestea permit lânii să absoarbă şi să menţină o cantitate mare de căldură. Astfel, lâna preia căldura produsă de organismul uman şi uniformizează temperatura corpului. Procesul de reglare termică se accelerează, păstrându-se temperatura crescută a părţilor corpului şi a încheieturilor inflamate fără a provoca transpiraţia pielii.

Absorbirea umezelii: plasa formată din firicelele de lână conduce rapid umezeala, transpiraţia produsă de organismul uman, care astfel se evaporă mai eficient. În consecinţă, nu se produce „efectul de seră“, adică nu se formează un strat de transpiraţie pe piele.  

Tratament termic corespunzător: vara scade temperatura, iar iarna încălzeşte. Durerile bolnavilor reumatici sunt înrăutăţite şi de fronturile meteorologice şi alternanţa temperaturilor. Căldura stabilizată produsă de lână ameliorează în mare parte problemele cauzate de reumatism.

Atingere plăcută:atingerea lânii produce reacţii plăcute pentru organism. Pe baza unor experimente clinice la nou-născuţi, s-a putut observa cu ochiul liber creşterea confortului determinată de folosirea produselor din lână. Suprafaţa aspră a lânii freacă şi masează uşor pielea, stimulând astfel circulaţia sângelui.

Nu are efecte secundare: terapia magnetică s-a dovedit a fi un mijloc eficace pentru ameliorarea durerilor ce apar în diverse zone ale corpului, relaxând muşchii încordaţi şi accelerând procesul de autovindecare a organismului. Spre deosebire de medicamentele tradiţionale, prin folosirea lânii şi a magneţilor deopotrivă nu se pune problema efectelor secundare.

Am auzit de multe alte produse asemănătoare, de ce aş alege centura BioBelt?

Centura BioBelt este un produs modern, care combină efectele benefice ale mai multor produse deja existente pe piaţă, cum ar fi produsele compuse numai din lână sau numai din magneţi (vezi figura cu profilul în secţiune a straturilor). Cu BioBelt puteţi avea simultan tot ceea ce până acum primeaţi numai prin cumpărarea mai multor produse. În acelaşi timp, am operat o serie de modificări asupra produsului, astfel încât acesta poate fi folosit uşor şi pentru timp îndelungat. Spre exemplu, am aplicat catarame pentru fixare, în loc de arici, deoarece acesta se deteriorează în urma folosirii frecvente, iar produsul devine neutilizabil. Suntem atât de încrezători în efectele benefice ale produsului nostru (iar încrederea noastră este justificată nu numai de rezultatele clinice, ci şi de părerile pozitive exprimate de cumpărătorii noştri în fiecare zi), încât vă oferim o garanţie de recumpărare de 14 zile. Această garanţie nu este oferită pentru niciunul dintre produsele aflate momentan pe piaţă. Astfel, puteţi merge „la sigur“, ştiind că nu aruncaţi banii pe fereastră, ci cumpăraţi un produs de calitate, care vă va face mai sănătoși şi vă va asigura un trai mai fericit.

Organismul nostru şi câmpul magnetic

Ştiaţi că pentru organismul uman câmpul magnetic este vital, iar lipsa acestuia poate juca un rol în apariţia reumatismului, a problemelor cardiovasculare, a insomniei şi a oboselii?

Ştiaţi că prin excluderea magnetismului terestru optim din existenţa noastră ne putem confrunta cu probleme medicale serioase? Este suficient să ne gândim la energia electrică, la conductori şi la pânzele freatice artificiale.  

Centura de brâu biomagnetică pe care v-o oferim este utilă nu numai pentru păstrarea sănătăţii dumneavoastră, dar şi pentru restabilirea stării de sănătate.

Ca tratament de vindecare a bolilor, terapia magnetică are un trecut de mii de ani în China şi este la fel de veche ca acupunctura. Cercetările ştiinţifice din ultimele decenii au arătat că celulele şi organele noastre sunt înconjurate de un înveliş biomagnetic care apără organismul de efectele negative ale zonelor magnetice din mediul înconjurător.

În cazul îmbolnăvirilor, mai ales al inflamaţiilor, câmpul magnetic al organismului este afectat, iar mecanismul de autovindecare al acestuia se încetineşte. Puterea magneţilor folosiţi în scopuri terapeutice constă în restabilirea câmpului magnetic afectat, menţinându-l pe întreaga perioadă a vindecării. Să ne gândim numai la experimentele magnetice prezentate în cadrul orelor de fizică, care ne demonstrau că obiectele ce conţin fier pot fi magnetizate cu ajutorul magneţilor. În acelaşi fel, învelişul magnetic afectat este refăcut prin reîncărcarea magnetică.
Centura noastră se deosebeşte prin faptul că am plasat stratul magnetic pe banda magnetică în mai multe rânduri, ceea ce asigură schimbarea repetată a polurilor magnetice la fiecare milimetru. Această tehnică face posibilă până şi vindecarea la nivel celular.

Ce rol are magnetismul în ameliorarea circulaţiei sanguine?

O componentă de bază a sângelui, având un nivel ridicat de fier, este hemoglobina, care transportă oxigenul vital pentru organism la celule. Prin folosirea biomagneţilor se poate accelera circulaţia sângelui, astfel ca oxigenul să ajungă în timp mai scurt şi în cantităţi mai mari la acea parte a corpului care este afectată, iar timpul de vindecare se reduce considerabil.  

Benzile magnetice din bio-centura BioBelt ameliorează oxigenarea ţesuturilor atinse şi învecinate, reducând astfel şi durerile produse de crampe. Cu ajutorul bio-centurii ne protejăm şi ne tratăm mijlocul şi rinichii, dar o putem folosi şi pentru coapse, umeri şi alte părţi ale corpului, ca de pildă genunchii, gâtul etc.

S-a dovedit că terapia magnetică reduce durerile apărute în diverse zone ale corpului, relaxează muşchii încordaţi şi accelerează procesul de autovindecare a organismului. Spre deosebire de medicamentele tradiţionale, prin folosirea magneţilor nu se pune problema efectelor secundare.

Ce este de fapt terapia magnetică?

Nu este altceva decât tratamentul cu câmp magnetic. În timpul tratamentului, organismul este atins de impulsuri magnetice, iar pereţii acelor celule prin care pătrund impulsurile magnetice se transformă. În pereţii membranelor celulare se pot deschide canale care până atunci nu funcţionau în mod corespunzător şi care pot permite pătrunderea în ţesuturi a unor materiale utile excedente, care influenţează pozitiv funcţionarea celulelor.

Este o practică terapeutică strămoşească, la fel ca şi acupunctura. A fost folosită deja în Egiptul Antic şi China Antică. Este o metodă terapeutică acceptată pe deplin şi utilizată deseori şi de către medicii din zilele noastre. O cauză şi, totodată, un factor agravant în cazul celor mai multe boli este tulburarea metabolismului. Dereglarea celulară poate fi restabilită cu ajutorul acestei centuri. Nu necesită cunoştinţe de specialitate, ci trebuie pur şi simplu purtată pentru a-şi face efectul. În cazul folosirii magnetoterapiei nu există efecte secundare nocive, deoarece are efect numai asupra grupurilor celulare bolnave, fără a influenţa celulele stabile şi sănătoase.

Terapia magnetică restabilește nivelul energetic al celulelor cu probleme şi armonizează frecvenţele lor de vibraţie. Acest proces biologic natural nu provoacă o sarcină în plus asupra corpului, deoarece și Pământul are un câmp magnetic, iar câmpul magnetic este un lucru obişnuit pentru organismul nostru. Mai mult, lipsa câmpului magnetic poate duce la complicaţii. Prin terapia magnetică, celulele pot prelua mai uşor oxigenul proaspăt şi se eliberează eficient de substanţele toxice şi reziduale.

Cum să folosim produsul BioBelt?

Produsul este foarte uşor de folosit. Aşezaţi centura pe mijloc, sub rotulă, pe coapsă, braţ, gât sau cap. Mărimea poate fi reglată cu ajutorul cataramei practice. Centura poate fi purtată toată ziua fără neplăceri, însă nu este recomandată purtarea ei pe timp de noapte. Nu purtăm hainele preferate zi şi noapte, deci să nu exagerăm nici în cazul produsului de faţă!


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical