Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Ceai de pelinita ( pelin dulce) 50g ANIMA PLANTVoteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 13.00 RON

 Cura cu pelin dulce pulbere cruda este mai eficienta decat cea cu capsule deoarece se  poate lua o cantitate mai mare. Pulberea de pelin dulce s-a dovedit a fi deosebit de benefica in diferite afectiuni si in multiple forme de cancer.

 
NOTA IMPORTANTA:
 
Spre deosebire de pelinul alb (Artemisia Absinthum) cunoscut la noi in tara, pelinul dulce (Artemisia Annua) provine din import, deci costul acestuia este mult mai ridicat. Acest produs este insotit de certificat de calitate de la producator care ii atesta autenticitatea.
 
Se confunda in mod sistematic pelinul dulce (Artemisia annua) cu pelinul alb (Artemisia Absinthium). 
 
Pelinul alb nu prezinta efecte curative anticancerigene. Mai mult, pelinul alb trebuie consumat doar ocazional, datorita toxicitatii acestuia. Pelinul alb, spre deosebire de pelinul dulce este extrem de amar, deci greu de consumat.
 
A nu se confunda ceaiul de pelin alb sau alte specii de pelin, care se vind la preturi derizorii, cu ceaiul de pelin dulce.
 
A se vedea diferentele intre cele doua plante in imaginile de mai jos. 
 
Acest produs este de inalta calitate si se prezinta sub forma de pulbere fina foarte usor de asimilat. Nu trebuie fiert! Este important sa se consume si planta, nu doar lichidul care rezulta. Este recomandat a se consuma dizolvat in apa la temperatura camerei pentru a beneficia de toate proprietatile curative ale acestei plante.
 
Ce este pelinul dulce (Artemisia annua)?
 
Pelinul dulce, sub denumirea stiintifica Artemisia annua este o planta originara din Asia si creste pana la 2 m inaltime (a nu se confunda cu pelinul cunoscut la noi cu denumirea stiintifica de Artemisia Absinthum).
 
Pelinul dulce sau pelinita se cultiva in Asia, Africa si in ultimul timp, pe suprafete mici, in SUA.
 
Despre pelin dulce si cancer 
 
Pelinul dulce contine o substanta activa, numita artemisinin, care conform cercetarilor este eficace impotriva cancerului. Acest remediu natural devine mult mai puternic in prezenta fierului. De aceea, pentru a lupta impotriva cancerului este necesar a se lua cu fier. Celulele canceroase au proprietatea de a absorbi fierul, in timp ce artemisinina se leaga de acestea, rezultand un proces de distrugere al tumorilor. 
 
In cazul cancerului si altor boli grave, pelinul dulce este benefic si datorita efectului alcalinizant pe care il are asupra organismului. Se stie ca aciditatea sangelui predispune la boala, inclusiv cancer. Deci pelinita, pe de o parte distruge celulele maligne in prezenta fierului si, pe de alta parte, contribuie la alcalinizarea sangelui, mediul alcalin fiind neprielnic dezvoltarii tumorilor.
 
In cancer, pelinul dulce este deasemenea benefic deoarece intareste imunitatea organismului ajutandu-l sa lupte cu boala. In plus, combate constipatia (problema frecventa la bolnavii de cancer) si ajuta la detoxifierea organismului. 
 
Alte beneficii ale pelinului dulce pentru sanatate 
 
Pelinul dulce este bun in deparazitare. Are un efect puternic impotriva ciupercilor (micoze, candidoze).
 
Este un puternic detoxifiant si protector al ficatului. Este foarte folositor in probleme de stomac si intestin, in diabet, impotriva constipatiei.
 
Ajuta la refacerea vaselor de sange (capilarelor sparte). Are efecte antimbatranire, reda prospetimea pielii.
 
Combate bolile de gingii si halena. 
 
Cu ceaiul de pelinita se poate face atat tratament intern cat si extern (se pot face spalaturi pe zonele externe afectate de boala).
 
 
 
 
 
SURSA: http://www.magazinul-dvs.com/produs/pelin-dulce-artemisia-annua-pelinita-ceai/739
 
 
 
 
 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

TOP Sales Stock Photo, Picture And Royalty Free Image. Image 24594236.


 

   

28.50 RON Reducere 5% - Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA -  DoctorMusetel.ro


ANU THAILAM

 

Ricinus Biologique - 5 Photos - Health/Beauty -


RICINUS BIOLOGIQUE

 

 

 

 UN SINGUR PRET! CEL MAI MIC!

  OFERTE SPECIALE, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!


 

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical