Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Chitosan 1000 40cpsChitosan-1000-40cps-34928.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 53.90 RON


Pret online 53.90 RON

 Con╚Ťine Chitosan extras din cochilii marine ╚Öi crom. 40 caps

Chitosan 1000 este un supliment alimentar de la Equilibra cu Crom ╚Öi fibre solubile, care aduce un surplus al acestor componente în caz de deficien╚Ť─â a lor în organism . Chitosanul este o substan╚Ť─â albicioas─â, o polizaharid─â ob╚Ťinut─â din chitin─â, care este extras─â din cochilii marine . Chitosanul este o fibr─â solubil─â natural─â, care î╚Öi m─âre╚Öte volumul în stomac , dac─â este consumat─â înainte de mas─â cu mult─â ap─â . Cromul ad─âugat în produs contribuie la metabolismul macro-nutrien╚Ťilor, acele substan╚Ťe care ofer─â energie organismului, f─âr─â de care nu am putea îndeplini activit─â╚Ťile zilnice . Cromul ajut─â ╚Öi la reglarea glicemiei, men╚Ťine nivelul normal de glucoz─â în sânge . Chitosanul este frecvent utilizat pentru remodelarea siluetei, tratarea obezit─â╚Ťii ╚Öi a colesterolului ridicat .
 
 
COMPOZITIE
Componente active - Chitosan extras din cochilii marine, Crom, stearat de Magneziu
 
 
INDICATII
Colesterol crescut, Obezitate
 
 
ADMINISTRARE
Recomandat c─âte 4 capsule pe zi, c─âte 2 capsule odat─â, înainte cu o jum─âtate de or─â de mesele principale, cu foarte mult─â ap─â . Avertiz─âri . Suplimentul nu înlocuie╚Öte o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â . Pe perioada consumului se recomand─â o diet─â hipo- caloric─â, sport , un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos . Produsul se ╚Ťine la temperatura camerei, departe de surse de c─âldur─â sau umiditate 
 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului