Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Ciuperca tibetana (Cordyceps) ,60 capsule DVR PHARMAdesc--rcareCIUPE-35886.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 32.60 RON

Ciuperca tibetana 60cps DVR PHARMA

Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunile ficatului (hepatita, ciroza), in cele respiratorii (infectii, astm),fiind deopotriv─â imunostimulator si imunomodulator (fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune).

INDICATII
-Boala canceroasa
-Hepatita virala, alcoolica
-Adjuvant in ciroza
-Infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumodine, tBC
-Astm bronșic
-Iradiere terapeutic─â sau accidental─â
-Chimioterapie
-Adjuvant în chisturi renale
-Litiaza renala
-Boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza
-Intoxicatii medicamentoase
-Imbatranirea prematura
-Tulburari de potenta

COMPOZITIE:
-Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg;
-Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg.
-Capsula tare de gelatina – 100mg.

ADMINISTRARE:
Cate 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza poate creste pana la 6 capsule pe zi sau mai mult.

ACTIUNI:
Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.
Ciuperca tibetana si cancerul
În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste în a secreta substan╚Ťe menite s─â distrug─â tumorile maligne, care în ultim─â instan╚Ť─â sunt tot un fel de... parazi╚Ťi, extrem de periculo╚Öi. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau tor╚Ťelul, care paraziteaz─â plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora european─â. Ei bine, ciuperca tibetan─â, specialist─â în parazitarea animalelor, se pare c─â ╚Ötie mai bine ca oricine cum s─â lupte eficient cu o tumoare invadatoare.
Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.
Ciuperca tibetana si imunitatea
Nenum─ârate cercet─âri ╚Ötiin╚Ťifice arat─â faptul c─â o cur─â de câteva s─âptâmâni cu extract de ciuperc─â tibetan─â ajut─â la îmbun─ât─â╚Ťirea rapid─â a capacit─â╚Ťii de ap─ârare a organismului. Se administreaz─â câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru s─âpt─âmâni. Astfel cre╚Öte capacitatea de ap─ârare în fa╚Ťa virozelor respiratorii, cre╚Öte eficien╚Ťa tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei ╚Öi a infec╚Ťiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt comb─âtute efectele de sc─âderea a imunit─â╚Ťii care apar la anumite medicamente de sintez─â, cum ar fi: cortizonul ╚Öi deriva╚Ťii s─âi, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.
Uimitor este c─â un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetan─â nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacien╚Ťilor s─â primeasc─â mai bine transplantul de rinichi.
Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita
Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 ╚Öi 15 ani, infecta╚Ťi cu hepatit─â B a fost tratat cu extract de ciuperc─â tibetan─â vreme de trei luni. La sfâr╚Öitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, de╚Öi aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.
În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai pu╚Ťin spectaculoase, dar – conform cercet─âtorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetan─â este prin foarte pu╚Ťinele remedii care împiedic─â fibrozarea ficatului ╚Öi evolu╚Ťia spre ciroz─â, sus╚Ťinând tot o dat─â func╚Ťiile acestuia.
La pacien╚Ťii cu ciroz─â, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participan╚Ťi. Dup─â 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai ap─âreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat ╚Öi ele acest lucru. La al╚Ťi 5 pacien╚Ťi cu ciroz─â, au ap─ârut amelior─âri, doar la unul singur neap─ârând nici un fel de îmbun─ât─â╚Ťire. Chiar ╚Öi în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetan─â este un ajutor de n─âdejde, având efect antitumorale ╚Öi imunostimulente puternice, îmbun─ât─â╚Ťind starea general─â a pacien╚Ťilor.

PRECAUTII:
Nu se cunosc.

CONTRAINDICATII:
Nu se cunosc.

PREZENTARE:
flacon cu 60 capsule


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 


    

28.50 RON Reducere 5% - Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA -  DoctorMusetel.ro


ANU THAILAM

 

 

 Picaturi pentru nas ayurvedice- raceala, gripa, alergii, rinite...

 

 


BRAHMI


INDICATII, tulburari de memorie,anxietate,stres alzheimer...
 

 

 

 

  OFERTE SPECIALE, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!


 

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical