Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Complex IMUNITATE 30cp REMEDIAcomplex-imunitate-1REMEDIA-36036.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 20.00 RON

Complex IMUNITATE

Supliment alimentar

30 comprimate (10 comprimate x 3 blistere)

 

Beneficii

Complex IMUNITATE contribuie la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii sistemului imunitar ╚Öi la protejarea organismului împotriva virozelor, mai ales în sezonul rece. Suplimentul ofer─â combina╚Ťia optim─â de Zinc ╚Öi vitaminele D3, C, A ╚Öi E, în dozele zilnice recomandate, pentru a asigura buna func╚Ťionare a organismului ╚Öi cre╚Öterea rezisten╚Ťei acestuia în fa╚Ťa amenin╚Ť─ârii bolii.

Compozi╚Ťie/comprimat:
Zinc – 20 mg, Vitamina D3 – 4000 UI, Vitamina C – 800 mg, Vitamina E – 24 mg, Vitamina A – 320 mcg RE.

Administrare:
Adul╚Ťi: câte 1 comprimat, de dou─â ori pe zi, în timpul mesei.

Caracteristici și efecte
Zincul – contribuie la func╚Ťionarea normal─â a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celular─â, la sinteza normal─â de AND ╚Öi la men╚Ťinerea func╚Ťiei cognitive. De asemenea, zincul asigur─â ╚Öi metabolismul normal al macronutrien╚Ťilor, al acizilor gra╚Öi, al carbohidra╚Ťilor, proteinelor ╚Öi al vitaminei A, precum ╚Öi la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii p─ârului, unghiilor ╚Öi a pielii.

Vitamina D este o grupa╠ć de vitamine liposolubile, cele doua╠ć forme relevante fiziologice majore fiind vitamina D2 (ergocalciferol) s╠Ži vitamina D3 (colecalciferol). Vitamina D poate fi produsa╠ć de organism, cu ajutorul razelor ultraviolete, fiind absorbita╠ć imediat de vasele sanguine. Vitamina D este cont╠Žinuta╠ć de pes╠Žtele gras (hering, sardina╠ć, ton, macrou, somon) s╠Ži untura de pes╠Žte (morun, ton, calcan), ga╠ćlbenus╠Ž de ou, unt, lapte integral s╠Ži lactate nedegresate. Vegetalele nu cont╠Žin aceasta╠ć vitamina╠ć. Deficien╚Ťa de Vitamina D poate provoca dezvoltarea unor anomalii osoase, cum ar fi oasele moi (osteomalacia) sau oasele fragile (osteoporoza). În cazul copiilor, insuficien╚Ťa vitaminei D poate provoca rahitism.

Vitamina C – contribuie la func╚Ťionarea normal─â a sistemului imunitar, a sistemului nervos ╚Öi la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii psihice. De asemenea, vitamina C cre╚Öte absorb╚Ťia fierului, contribuie la formarea normal─â a colagenului pentru buna func╚Ťionare a sistemului osos, a vaselor de sânge, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii ╚Öi a din╚Ťilor. Carbonatul de calciu din compozi╚Ťia ascorbatului de calciu este alcalin ╚Öi determin─â un pH neutru, care ajut─â la diminuarea disconfortului gastro-intestinal, fiind mai bine tolerat de c─âtre persoanele sensibile la alimente acide.

Vitamina E, în sinergie cu Zincul ╚Öi Vitamina C, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ceea ce m─âre╚Öte rezisten╚Ťa organismului în fa╚Ťa viru╚Öilor ╚Öi bacteriilor. Vitamina E sus╚Ťine sistemul imunitar, reduce riscul bolilor cardiovasculare, men╚Ťine s─ân─âtatea ochilor ╚Öi, nu în ultimul rând, contribuie la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii p─ârului ╚Öi a pielii.

Vitamina A – gr─âbe╚Öte vindecarea în urma unor afec╚Ťiuni, sus╚Ťine sistemul imunitar ╚Öi men╚Ťine s─ân─âtatea oaselor, a pielii, a p─ârului, a din╚Ťilor ╚Öi a gingiilor. De asemenea, vitamina A îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte vederea ╚Öi ajut─â la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii ochilor, stimuleaz─â formarea de celule albe, care intr─â în componenta sistemului imunitar; previne formarea calculilor biliari (prin intermediul fosfatului de calciu produs de vitamina A).

Aten╚Ťion─âri
Suplimentele alimentare nu i╠énlocuiesc o dieta╠ć variata╠ć s╠Ži echilibrata╠ć s╠Ži un mod de viat╠ža╠ć sa╠ćna╠ćtos. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. I╠én cazul unor afect╠žiuni cronice sau al urma╠ćrii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar i╠énaintea administra╠ćrii acestui produs. Consumul în timpul sarcinii ╚Öi al─âpt─ârii se face numai la recomandarea medicului. Nu este recomandat persoanelor cu intolerant╠ža╠ć la lactoza╠ć. A nu se depa╠ćs╠Ži doza recomandata╠ć pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa╠ć data de expirare i╠énscrisa╠ć pe ambalaj. A nu se la╠ćsa la i╠éndema╠éna s╠Ži la vederea copiilor.

A se pa╠ćstra la temperaturi sub 25°C ┼či umiditate relativ─â normal─â (60% ± 5%), în ambalajul original, ferit de lumin─â.


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

RINITA ALERGICA | Cabinet ORL Dr. Constantinescu Liliana


OFERTA ZILEI

Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA

INDICATII

-rinite alergice

-sinuzite

-toate afecţiunile de la nivelul capului

(gât, ochi, urechi, nas, gur─â)

 -sforait

  


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical