Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Complex IMUNITATE Quercitin + Zn + D3thumbnailDADDAAD-REMEDIA-36037.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 55.00 RON

 Complex IMUNITATE Quercitin + Zn + D3

 

Supliment alimentar

30capsule (10 capsule x 3 blistere)

Beneficii

Complex IMUNITATEQuercitin + Zn + D3con╚Ťine nutrien╚Ťi cu efecte benefice asupra sistemelor imunitar, cardiovascular ╚Öi nervos. Protejeaz─â celulele împotriva stresului oxidativ, sus╚Ťinând astfel s─ân─âtatea întregului organism.

Compozi╚Ťie/comprimat:

Extract apos 15:1 din muguri florali de Salcam japonez (Sophora japonica L.), cu un con╚Ťinut de 95% quercetin-250 mg; Citrat de zinc trihidrat, furnizând 12,50 mg zinc-40,32 mg; Vitamina C (Acid ascorbic)-40 mg; Bromelain─â 1200 GDU/g din extract apos din fructe de Ananas (Ananas comosus)-25 mg; Extract din fructe imature de Portocal-amar (Citrus aurantium), cu un con╚Ťinut de 99% bioflavonoide ╚Öi 90% hesperidin─â-17.50 mg; agen╚Ťi antiaglomeran╚Ťi: s─âruri de magneziu ale acizilor gra╚Öi vegetali, dioxid de siliciu coloidal; Colecalciferol 100000 U.I./g, furnizând 25 mcg vitamina D3-10 mg.

Administrare:

Adul╚Ťi: câte 1 capsul─â, de dou─â ori pe zi, în timpul mesei.

Caracteristici și efecte

QUERCETINA din extractul de muguriflorali de Salcâmjaponez (Sophora japonica) ╚ÖiHesperidina din extractul din fructeimature de Portocal-amar (Citrus aurantium) suntbioflavonoide din categoriapolifenolilor.Quercetinasus╚Ťinerelaxarea╚Öistarea de bine fizic─âaorganismului. Quercetina are efectcalmantasupraaparatului respirator (faringe╚Öicorzivocale) ╚Öisus╚Ťinemetabolismullipidelor╚Öi al carbohidra╚Ťilor.

BROMELAINAeste o enzim─âvegetal─â din fructele de Ananas (Ananascomosus) implicat─âînprocesul de digestie.

VITAMINA Ccontribuie la protejareacelulelorîmpotrivastresuluioxidativ, la func╚Ťionareanormal─â a sistemuluiimunitar, sistemuluinervos, la men╚Ťinereas─ân─ât─â╚Ťiipsihice, la reducereaoboselii╚Öiextenu─ârii, la regenerareaformeireduse a vitaminei E ╚Öicre╚Öteabsorb╚Ťiafierului. Vitamina C contribuie la formareacolagenuluipentrufunc┼úionareanormal─â a vaselor de sânge, a ligamentelor, a pielii╚Öi a sistemuluiosos.

VITAMINA D3 (Colecalciferol) contribuie la func┼úionareanormal─â a sistemuluiimunitar, la protejareaîmpotrivastresuluioxidativ, particip─â la procesul de diviziunecelular─â, la absorb┼úia/utilizareanormal─â a calciului╚Öifosforului, la men┼úinereas─ân─ât─â┼úiisistemuluiosos, a func┼úieinormale a sistemului muscular ╚Öi a s─ân─ât─â┼úiidin┼úilor.

ZINCULcontribuie la func╚Ťionareanormal─â a sistemuluiimunitar, la protejareacelulelorîmpotrivastresuluioxidativ, la metabolismul normal al carbohidra╚Ťilor, la func╚Ťiacognitiv─â normal ╚Öi la sintezanormal─â de ADN. De asemenea, zinculcontribuie la sintezanormal─â a proteinelor, la metabolismul normal al vitaminei A, la men╚Ťinereas─ân─ât─â╚Ťiip─ârului, unghiilor╚Öipielii, precum╚Öila men╚Ťinereavederiinormale.

Aten╚Ťion─âri

Suplimentelealimentare nu i╠énlocuiesc o dieta╠ć variata╠ć s╠Žiechilibrata╠ć s╠Žiun mod de viat╠ža╠ć sa╠ćna╠ćtos. Suplimentulestecontraindicatpersoaneloralergice la oricaredintreingredienteleprodusului. I╠éncazulunorafect╠žiunicronicesau al urma╠ćriiunuitratamentmedicamentos, sfatulmediculuiesteabsolutnecesari╠énainteaadministra╠ćriiacestuiprodus. Consumulîntimpulsarcinii╚Öial─âpt─ârii se face numai la recomandareamedicului. Nu esterecomandatpersoanelor cu intolerant╠ža╠ć la lactoza╠ć. A nu se depa╠ćs╠Židozarecomandata╠ć pentruconsumulzilnic.A nu se utilizadupa╠ć data de expirarei╠énscrisa╠ć peambalaj.A nu se la╠ćsa la i╠éndema╠énas╠Ži la vedereacopiilor.

 

A se pa╠ćstra la temperaturi sub 25°C ┼či umiditate relativ─â normal─â (60% ± 5%), în ambalajul original, ferit de lumin─â.


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical