Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Digestometab Optim 8, 30 ml, HOMEOGENEZISdigestometab-optim-8-13312-35614.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 88.00 RON
Pret redus: 87.00 RON 
Economisesti: 1 RON 


 Contribuie la echilibrarea digestiva, metabolica si enzimatica. Indeparteaza probleme cronice si repetate precum: esofagite, reflux, hernie hiatala, gastrite, duodenite, enterite, colite, litiaze si diskinezii biliare, colecistite, pancreatite, paraziti intestinali (parazitoze),hepatite, steatoza hepatica (ficat gras), chisturi hepatice, ciroze, ascite, pancreatite, diabet, colesteroloze, dislipidemii, enteropatii, enzimopatii, boala Crohn (boala inflamatorie intestinala si a colonului), rectocolita ulcerohemoragica (ulcerativa), hemoroizi. Regleaza tranzitul intestinal.Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt fara echivalent si au o rata de succes terapeutic peste medie deoarece sunt optimizate cu frecvente si lungimi de unda specifice tesuturilor si organelor vizate astfel incat efectul de echilibrare este mult mai pronuntat si mai stabil in timp decat efectul fitoterapiei clasice. In problemele cronice de sanatate, utilizate adecvat, pot aduce la valori normale analizele si investigatiile in decurs de cateva luni si pot echilibra organismul pana la o stare specifica sanatatii.  

 
Contribuie la echilibrarea metabolismului lipidic.  
 
Contribuie la dizolvarea aterosclerozei, ateroamelor si normalizeaza investigatiile si analizele trigliceridelor, lipidelor si colesterolului.
 
Contribuie din prima luna la stoparea cresterii in greutate si poate determina o scadere de 0,5-1 kg pe luna fara diete sau cure de slabire.
 
Utilizat in timpul curelor de slabire potenteaza efectul acestora, indeparteaza efectele neplacute si mentine greutatea obtinuta.
 
Contribuie la echilibrarea metabolica si a nivelului glucidic in tratamentul complementar pentru toate formele de diabet.
 
Indeparteaza arsurile gastrice si esofagiene (pirozis), durerile, balonarea, colicile, spasmele, crampele digestive.
 
- regleaza flora digestiva incepand de la cavitatea bucala pana la nivelul colonului;
 
- regleaza activitatea secretorie si enzimatica;
 
- echilibreaza raspunsul digestiv si metabolic la stimulii hormonali si vegetativi, precum si la factorii externi fizico-chimici si de stres;
 
- echilibreaza motilitatea tubului digestiv;
 
- protejeaza si hraneste mucoasele digestive;
 
- asigura protectia antiinflamatorie, antiinfectioasa si antiparazitara;
 
- asigura vascularizarea optima in functie de fazele digestive pentru ficat, pancreas si tub digestiv;
 
- asigura tonicitatea gingiilor si echilibreaza functiile gustative;
 
- regleaza echilibrul aciditatii gastrice;
 
- regleaza functia biliara;
 
- regleaza functia hepatica
 
- regleaza functia pancreatica; 
 
- regleaza metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor;
 
- regleaza secretia intestinala:
 
- protejeaza si tonifica vasele hemoroidale.
 
Contribuie la sustinere, echilibrare si redresare pentru: esofag, glande salivare, stomac, duoden, colecist, ficat, pancreas, intestine si rect, indiferent de disfunctie, dereglare sau afectiune.
 
Un flacon de 30 ml contine extracte asociate de papadie, galbenele, lavanda in solutie hidroglicerica. (570 picaturi).
 
 
Mod de utilizare:
 
Uz intern: cate 6 -12 picaturi de 3 - 9 ori/zi
 
Uz extern: aplicatii locale prin atingere sau badijonare.
 
Se poate utiliza de copii si adulti. 
 
Pentru recomandari medicale de tratament complementar Homeogenezis va rugam sa ne scrieti prin intermediul paginii de contact  sau la adresa de email homeogenezis@gmail.com. Raspunsul il veti primi prin email in cel mult 3 zile lucratoare. Recomandarea medicala nu inlocuieste consultatiile, diagnosticarile, medicatiile si tratamentele medicale alopate. Recomandarile medicale se trimit doar in scris prin email la adresa pe care o transmiteti in solicitare.
 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare si pot fi asociate cu orice tratament, terapie sau medicatie. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
 
In afectiunile cronice, de cele mai multe ori efectele apar din primele zile, dar in cazuri mai grave sau mai vechi acestea pot aparea si dupa 3 pana la 9 saptamani de la inceputul utilizarii, in cazurile depasite terapeutic pot temporiza evolutia nedorita.
 
In afectiunile acute si ocazionale tratamentul complementar Homeogenezis poate scurta semnificativ durata acestora.
 
Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc.
 
Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica si constituie o posibilitate de rezolvare a patologiei considerate cronice si incurabile. Ele imbina fitoterapia cu tehnologia avansata si propune o abordare care poate fi numita FITOTERAPIE ADAPTATIVA. Contribuie la adaptarea celulelor si organelor la necesitatile organismului si pe de alta parte contribuie la adaptarea organismului la conditiile proprii de viata.
 
Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt rezultatul a peste 30 de ani de practica medicala si terapeutica si monitorizarea a mii de cazuri cu probleme cronice si recidivante de sanatate.
 
Din studiile si monitorizarile efectuate se contureaza urmatoarele:
- La persoanele care au utilizat adecvat, cel putin un an produse Homeogenezis, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali..
- Copiii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis adecvate, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.  
- Produsele Homeogenezis sustin, potenteaza si completeaza practica medicala si pot fi asociate cu orice medicatie sau terapie alopata sau complementara.
- Suplimentele alimentare Homeogenezis reduc si scurteaza necesarul si perioada de tratament alopat al afectiunilor acute si ocazionale.
- Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de medicatie sau tratament.
- Produsele Homeogenezis contribuie la diminuarea si evitarea efectelor secundare si adverse ale medicatiei alopate.
- Intervin direct in mecanismele durerii, principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza, realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgice si antiinflamatoare care au efecte adverse si secundare.
- Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar, de cele mai multe ori, din primele saptamani de administrare.
- Contribuie la realizarea unui substrat emotional - afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.
- In cazurile foarte grave, depasite terapeutic, diminueaza semnificativ suferinta si temporizeaza evolutia.
Recomandarile si sfaturile de pe acest site sunt orientative si nu inlocuiesc diagnosticul medical si consultatia medicala.
 
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate.
Detalii produs
 
Categorie
Fitoterapie adaptativa - solutii hidroglicerice din plante (picaturi) - pentru copii si adulti


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical