Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Diverticuloza - Set economic optimHOMEOGENZIS.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 360.00 RON


Pret online 360.00 RON

 Determina ameliorari din primele zile de utilizare, doar in situatii foarte grave sau vechi acestea apar uneori dupa 3 - 6 saptamani. Aduce in parametrii normali rezultatele analizelor medicale, dupa utilizarea intre 9 si 15 luni (uneori si dupa 3 - 6 luni). In cazul in care se foloseste acest set inca din perioada de debut sau compensata, se recomanda efectuarea de analize medicale specifice, la intervale de 3 - 6 luni, si atunci cand la doua investigatii consecutive parametrii sunt in limite normale, se poate intrerupe tratamentul, organismul fiind echilibrat stabil. In formele grave si depasite terapeutic temporizeaza evolutia si diminueaza manifestarile.        

Setul de tratament complementar contine urmatoarele extracte de plante asociate 
Digestometab 200ml - 1 buc., Neuroafect 200ml - 1 buc., Integroadaptin 200ml - 1 buc.
 
Recomandari de administrare:
Digestometab: 1/3 - 1/2 lingurita de 4 ori pe zi 
Neuroafect: 1/5 - 1/4 lingurita de 4 ori pe zi
Integroadaptin: 1/5 - 1/4 lingurita de 4 ori pe zi 
 
Contraindica┼úii: La modurile de utilizare ┼či dozele recomandate nu se cunosc efecte adverse, secundare sau contraindica┼úii, excep┼úie pot face  unele  persoane  alergice  la oricare dintre componentele produsului. 
Produsele Homeogenezis nu contin alcool sau zahar.
Extractele Homeogenezis se deosebesc de alte produse naturiste prin:
- efectul fitoterapeutic obtinut printr-o extractie care pastreaza in solutia hidroglicerica toate elementele si principiile utile;
- continutul de informatii nonlineare care asigura in timp normalizarea parametrilor analizelor medicale si indepartarea durerilor, oboselii si stresului patogen, indiferent de afectiune sau dereglare;
- sustin si determina echilibrarea organismului mai rapid si mai stabil decat alte abordari complementare si/sau alopate.
Diverticuli intestinali se caracterizeaza prin dilatatii in forma de sac pe peretii intestinali. Aceste dilatalii comunica cu lumenul printr-un orificiu ingust. In mod normal diverticulii apar la nivelul duodenului sau al colonului. Sunt afectate cam 10% din persoanele cu varsta peste 40 de ani si peste 50% dintre cei peste 70 de ani. Deseori este asimptomatica. Printre factorii de risc in aparitia acestei boli se numara: consumul mare de carne (in special rosie), constipatia, sclerodermia, dieta saraca in fibre
Diverticulii duodenului apar in a doua jumatate a duodenului si se manifesta prin hemoragii, ulceratii.
Diverticulii colonului apar in portiunea distala a colonului descendent, uneori provoaca hemoragii , dureri in zona fosei iliace stanga, constipatie sau diaree, crampe, sau febra.
 
PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)
Atentie : Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente.
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului