Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Ginkgo biloba 40mg 30cps REMEDIAVoteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 12.09 RON
Pret redus: 10.27 RON 
Economisesti: 1.82 RON 


 Extractul de Ginkgo biloba conține substanțe active care contribuie la menţinerea circulaţiei cerebrale şi a funcţiilor cognitive normale, fiind util în caz de efort intelectual crescut. De asemenea, ajută la funcţionarea normală a circulaţiei la nivelul capilarelor, fiind benefic pentru toate organele intens vascularizate (inimă, ficat, plămâni, splină) şi contribuie la reducerea disconfortului asociat senzaţiei de mâini şi picioare reci. 
Ginkgo biloba Princeps contribuie la protejarea membranelor celulare împotriva stresului oxidativ şi, astfel, la reducerea proceselor de îmbătrânire prematură.

COMPOZITIE/capsulă: 
Extract din frunze de Ginkgo biloba, standardizat la 24% ginkgoflavone şi 6% terpene lactonice - 40 mg.

ADMINISTRARE:  
Se administrează oral, câte o capsulă de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

Informaţii despre produs:
Ginkgo biloba este un copac unic, un simbol al longevităţii, o adevărată minune a lumii datorită substanţelor active pe care le conţine. Extractul obţinut din frunzele de Ginkgo biloba este un amestec de aproximativ 100 de substanţe biologic active cu acţiune sinergică, cele mai importante fiind: flavonoidele şi terpenele (ginkgolide şi bilobalide), care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcţionarea normală a circulaţiei (în special la nivel cerebral şi al extremităţilor) şi la menţinerea capacităţii de concentrare şi de memorare, îndeosebi la persoanele în vârstă, la care declinul cognitiv se manifestă mai pregnant.

Atenţionări:
Produsul este destinat exclusiv adulţilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu se recomandă persoanelor cu intoleranţă la lactoză. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. 

INTERACTIUNI
Poate interacţiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenţi trombolitici, heparine cu masă moleculară redusă, insuline, inhibitori ai monoaminoxidazei, diuretice tiazidice sau antiinflamatoare nesteroidiene la administrarea concomitentă.

 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

Oferta Zilei - Home | Facebook


 

 

   

FoliceuticFOLICEUTIC

 

 

Max Sensation, 4 capsule - potenta (pret)


MAX SENSATION

 

 

 

 UN SINGUR PRET! CEL MAI MIC!

  OFERTE SPECIALE, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!


 

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical