Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Graviola Duo 150cps MEDICINAS BIOGRAVIOLA-36180.jpg

stoc critic
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 130.00 RON

Graviola Duo, Medicinas, 150 capsule

Una dintre cele mai grave afec╚Ťiuni este, f─âr─â îndoial─â, cancerul, o boal─â teribil─â, ce afecteaz─â la nivel mondial, milioane de persoane. Totu╚Öi, pentru aceste persoane exist─â acum un remediu naturist la îndemân─â ╚Öi anume Onconovical Graviola, ce poate distruge pân─â la 12 tipuri de cancer. 
Un aliat de n─âdejde pentru distrugerea celulelor canceroase este, f─âr─â îndoial─â, Onconovical Graviola, ce are un con╚Ťinut bogat de GRaviola, ale c─ârei propriet─â╚Ťi miraculoase sunt cunoscute înc─â din cele mai vechi timpuri.

Onconovical Graviola - cum ac╚Ťioneaz─â asupra organismului
Speciali╚Ötii în medicin─â naturopat─â sus╚Ťin c─â fructul de Graviola este mai puternic decât chimioterapia cu pân─â la 10.000 de ori, întrucât are un aport însemnat de antioxidan╚Ťi, ce înt─âresc sistemul imunitar ╚Öi reduc dezvoltarea celulelor canceroase. Mai exact, fructul de Graviola reduce aportul de adenozin trifosfat (ATP) din cadrul celulelor canceroase, astfel c─â furnizeaz─â energie metabolic─â celulelor s─ân─âtoase. Acest supliment, îns─â, nu ar trebui administrat cu Coenzima Q10, întrucât anuleaz─â efectele benefice.

Fructul de Graviola are un con╚Ťinut bogat de vitamina C, fapt pentru care este recomandat s─â consuma╚Ťi Onconovical Graviola, întrucât înt─âre╚Öte sistemul imunitar, previne r─âcelile ╚Öi mai mult de atât, are propriet─â╚Ťi antifebrile. 

Onconovical Graviola este recomandat chiar ╚Öi pentru îmbun─ât─â╚Ťirea digestiei, deoarece are un aport însemnat de fibre, fapt pentru care previne constipa╚Ťia ╚Öi tulbur─ârile digestive.
De-a lungul timpului, oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â au efectuat studii ce au ar─âtat c─â fructul de Graviola are puterea de a combate cancerul de piele, întrucât poate distruge agen╚Ťii cancerigeni, ce duc la apari╚Ťia acestei afec╚Ťiuni. 

Onconovical Graviola poate reduce inflama╚Ťiile ╚Öi durerile ╚Öi de asemenea, este recomandat pentru propriet─â╚Ťile antibacteriene, antidepresive, antifungice, antimicrobiane, antineoplasmatic, antitumorale, astringente ╚Öi antivirale.

Un efect deosebit de benefic oferit de acest supliment alimentar este faptul c─â Onconovical Graviola poate reduce depresia imunitar─â celular─â ce este cauzat─â de excesul de cortizol ╚Öi reduce chiar nivelul de hiperglicemie ce este cauzat─â de secre╚Ťia excesiv─â dat─â de adrenalin─â.

Onconovical Graviola - MOD DE ADMINISTRARE
Acest supliment alimentar revolu╚Ťionar este recomandat a fi administrat de trei ori pe zi, câte trei capsule. Totu╚Öi, pentru a ac╚Ťiona rapid în organism este indicat s─â fie luate cu 30 de minute înainte de mas─â, cu ap─â c─âldu╚Ť─â. Nu sunt recomandate alimentele grase, fierbin╚Ťi ori condimentate. De asemenea, pentru tratarea afec╚Ťiunilor grave este recomandat─â o cur─â îndelungat─â, de 3- 12 luni.


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical