Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Green sugar colagen si ceai verde smoothie 10stickuri REMEDIAGreen-sugar-colagen-si-ceai-verde-smoothie-10stickuri-REMEDIA-34679.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 21.58 RON


Pret online 21.58 RON

 Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis și este utilizat de către chinezi de peste 2000 de ani. Polifenolii și catechinele conținute în ceaiul verde acționează asupra radicalilor liberi, ajută la reducerea tensiunii arteriale și a colesterolului în sânge, îmbunătățește circulația sângelui și digestia, favorizează arderea caloriilor și încetinește procesul de îmbătrânire. Ceaiul verde este un produs aproape lipsit de calorii, fiind un aliat în pierderea greutății și reducerea celulitei.

 
Cutie cu 10 stickuri a 10 g de pulbere cu îndulcitor natural
 
Ingrediente/stick: Green Sugar ®(Eritritol si extract de Stevia rebaudiana)*/îndulcitor natural; Peptan B5000 (Colagen hidrolizat)-2 g ; Pudră din frunze de Ceai verde (Camellia sinensis(L.) Kuntze)-0,5 g; aromă de lămâie.
*Gren Sugar este un îndulcitor 100% natural cu 0 calorii și 0 indice glicemic.
 
Mod de utilizare:
Dizolvați conținutul unui stick în 150-200 ml apă caldă sau rece, veți obține o băutură plăcută, cu aromă de lămâie. Consumați o dată sau de 2 ori pe zi, de preferat în prima parte a zilei.
 
Caracteristici:
Colagenul este considerat, după elastină, principala componentă a țesutului conjunctiv, a tendoanelor, a oaselor, a cartilajelor și a pielii. Colagenul menține elasticitatea și tonifierea pielii, diminuează ridurile faciale, susține sănătatea oaselor și a articulațiilor, întărește părul și unghiile, ajută la recuperarea după efortul fizic.

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utilizaţi cu prudenţă remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare şi întotdeauna informaţi doctorul dvs dacă aţi început acestă terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine să luaţi în considerare următoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reacţiile adverse. Remediile de tip plante medicinale şi suplimente alimentare pot produce reacţii adverse de la uşoare la moderate, funcţie de tipul de plantă şi de doză. Fiţi atent la faptul că unele remedii pe baza de plante pot conţine efedrină sau substanţe înrudite care cresc tensiunea arterială şi pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interacţiuni medicamentoase. Anumite remedii pe bază de plante pot interacţiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult rău. Nu uita să spui doctorului dacă urmezi această terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului