Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

HepatoRegenerator ,30 capsule HERBAGETICAhepato-regenerator-www-doctormusetel-ro-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 19.00 RON

 INDICATII-hepatit─â viral─â A, B, C -hepatit─â la alcoolici -steatoz─â hepatic─â („ficat gras”)  -ciroz─â (formele compensate) -dischinezie biliar─â -tulbur─âri hepatice post-intoxicare

HEPATO REGENERATOR, care con┼úine extracte de plante cu ac┼úiune antiviral─â ┼či de regenerare hepatic─â, are o mare eficien┼ú─â în regenerarea, detoxifierea ┼či protejarea ficatului

 

BENEFICII
contribuie la
favorizarea menţinerii structurii normale a ficatului
-   stimuleaz─â regenerarea ┼či reducerea leziunilor ┼úesutului hepatic
-   blocheaz─â p─âtrunderea toxinelor în celulele hepatice ┼či neutralizeaz─â toxinele deja existente
-   protejeaz─â celulele hepatice împotriva stresului oxidativ
-   protejeaz─â celulele hepatice împotriva substan┼úelor chimice, intoxica┼úiei cu alcool sau cu medicamente
susţinerea funcţiilor hepatice
-   regleaz─â secre┼úia biliar─â
-   favorizeaz─â evacuarea bilei în duoden
-   reduce valorile transaminazelor
-   reduce colesterolul negativ (LDL)
-   men┼úine nivelul normal al trigliceridelor
susţinerea funcţiei de detoxifiere a ficatului
stimularea imunităţii
  
 
COMPOZITIE/1 capsul─â: 
-Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1……………………………………..…94 mg
-P─âp─âdie (Taraxacum officinale) ……………………………………………………94 mg
-Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1……………………………………………45 mg
-Anghinare (Cynara scolymus) ……………………...................……………………45 mg
-Gen┼úian─â (Gentiana lutea L) …………………………………......…………………45 mg
-Sun─âtoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hipericin─â……..……24 mg
 
ACTIUNI
Extractul uscat este forma de administrare cea mai puternic─â a unei plante medicinale. Este o pulbere fin─â, care se ob┼úine din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), prin procesul numit atomizare. Aceast─â pulbere, care este un produs complet natural, nu mai con┼úine practic deloc ap─â, alcool ┼či celuloz─â. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active ┼či mai puternic decât simpla pulbere ┼či se absoarbe instantaneu de c─âtre organism. 
 
Extractul de Armurariu 
-este, f─âr─â doar ┼či poate, considerat în momentul de fa┼ú─â cel mai bun produs, natural sau de sintez─â, pentru protejarea ficatului de ac┼úiunea infec┼úiilor virale, a intoxica┼úiilor alcoolice sau de alt─â natur─â. Ac┼úiunea sa se datoreaz─â unui complex de flavonoide, substan┼úe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C etc.), în cazul cirozei hepatice (stadiile incipiente, nu ┼či cele în care boala este decompensat─â). Ac┼úionând ca un scut, silimarina din compozi┼úia armurariului, nu numai c─â men┼úine s─ân─âtatea ficatului, dar ┼či încetine┼čte progresia leziunilor hepatice ireversibile.
 
Extractul de Cicoare 
-are o puternic─â ac┼úiune antitoxic─â, favorizeaz─â regenerarea celulei hepatice ┼či men┼úinerea structurii normale a ficatului, prevenind procesele de fibrozare. De asemenea, datorit─â principiilor amare pe care le con┼úine, s-a dovedit a fi benefic─â pentru splin─â, fiind recomandat─â persoanelor cu calculi biliari.
 
Extractul de Sun─âtoare, 
-cu 0.3% hipericin─â, vine s─â completeze efectele tonicelor hepatice "clasice" cu o ac┼úiune extrem de important─â pentru gestionarea afec┼úiunilor hepatice: echilibrarea emo┼úional─â. S-a demonstrat prin studii recente c─â o stare psiho-emo┼úional─â bun─â efectiv împiedic─â evolu┼úia afec┼úiunilor hepatice ┼či, mai mult, poate cataliza efecte semnificative de ameliorare.
 
Ac┼úiunea acestor extracte este poten┼úat─â de pulberea de Anghinare, P─âp─âdie, Gen┼úiana.   
Anghinarele 
-sunt un remediu eficient în afec┼úiunile hepatice. În tratamentul hepatitei au fost observate îmbun─ât─â┼úiri ale st─ârii pacien┼úilor: reduc durerile, cresc rezisten┼úa la efort, reduc st─ârile de grea┼ú─â, men┼úin structura normal─â a ficatului. 
 
P─âp─âdia 
-este un detoxifiant natural care asigur─â un tonus general al organismului, prin eliminarea toxinelor ┼či purificarea sângelui. Bogat─â în vitaminele A, C, D, fier, potasiu ┼či zinc, ajut─â la protejarea celulelor hepatice, în timp ce cur─â┼ú─â corpul de toxine. 
 
R─âd─âcina de Gen┼úiana 
-are efecte tonice hepatice, stimuleaz─â regenerarea celulei hepatice ┼či inhib─â dezvoltarea virusurilor hepatice.
 
 
ADMINISTRARE: 
-De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi, doza fiind marita pentru persoanele care au deja afectiuni hepatice deja existente. Se tin cure cu o durata de 60-90 de zile, urmate de 15-30 de zile de pauza, dupa care ADMINISTRAREa se poate relua.
 
 
PRECAUTII si CONTRAINDICATII:
-A se administra cu prudenta femeilor care alapteaza, persoanelor cu diabet si hipoglicemie. In cazul persoanelor cu calculi biliari de mari dimensiuni, produsul se va administra cu prudenta, deoarece poate produce migrarea acestora. Poate interactiona cu produsele antiinfectioase (Metronidazol) si cu anticonceptionalele orale, la administrarea concomitenta. Primul trimestru de sarcina, ciroza decompensata. Nu se administreaza bolnavilor de gastrita hiperacida si de ulcer aflati in criza

  


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical