Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Inflanat curcumin95 ,120 capsule HERBAGETICAInflanat-curcumin95-120cps-HERBAGETICA-34345.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 88.00 RON

INDICATII -Afecţiuni pulmonare -Cancer -Afecţiuni neurologice -Diabet -Artrită -Afecţiuni cardiovasculare
-Afecţiuni cardiovasculare
 

INFLANAT CURCUMIN95 are o formulă unică intensă cu 6 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante pentru acţiunea lor antiinflamatoare, antioxidantă, antibacteriană şi antivirală. Inflamaţia are un rol major în dezvoltarea celor mai multe afecţiuni (Cancer, Artrită, Alzheimer, Diabet), însă datoritei formulei unice şi intense din Inflanat Cucrumin95 aceste afecţiuni pot fi preîntâmpinate şi tratate.

 
BENEFICII
-susţinerea rolului antiinflamator
-susţinerea imunităţii
-atenuarea durerii
-susținerea sistemului respirator
-menținerea integrităţii și funcționării normale a mucoasei stomacului
-rolul antioxidant
-combaterea stării de astenie fizică şi psihică
-detoxifiere
combaterea tusei și febrei
-rolulu antibacterian în organism, ameliorează acneea
-distrugerea celulelelor canceroase şi maligne
-stimularea creării de cortizol
 
 
ACTIUNI
Boswellia serrata 
- Adjuvant în afecţiunile respiratorii prin combaterea tusei, a durerilor din zona pieptului determinate de efortul de tuse, febră, stare de astenie fizică şi psihică.
Salcie albă (Salix alba) - Acest extract are un puternic efect antibacterian fiind utilizat în ameliorarea infecţiilor şi iritaţiilor de piele.
 
Ghimbir (Zingiber officinale) 
- Sunt binecunoscute proprietăţile antivirale şi antibacteriene ale ghimbirului. Pe lângă aceste proprietăţi, sucul cristalizat pulbere are numeroase beneficii: tratarea tulburărilor respiratorii (eliminarea mucozităţilor depuse pe plămâni), prevenirea vertijului, combate efectele chimioterapiei, îmbunătăţeşte diureza şi circulaţia sanguină.
 
Zeolit 
- Zeolitul este cunoscut şi apreciat de mii de ani în medicina alternativă indiană, chinezească și rusească. Pulberea distruge celulele canceroase şi maligne, întărește sistemul imunitar și detoxifică organismul.
 
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) 
- Este cel mai puternic antiinflamator natural și este complet lipsit de efecte adverse. Efectul antiinflamator al extractului de Curcumin95 C3 complex este dat de capacitatea sa de a inhiba activitatea unor enzime care joacă un rol important în producerea şi menţinerea inflamaţiei la nivel cronic. Totodată, stimulează crearea de cortizol care înlătură inflamația. Curcumin95 C3 complex are capacitatea de a regla numeroşi factori: citokine, kinaze proteice, molecule de adeziune, molecule redox și enzimele cauzatoare de inflamaţii. La nivel molecular, s-a demonstrat efectul curcuminoidelor asupra blocării factorului nuclear NF-KappaB (NFkB), un factor de transcriere care intervine în prima linie de apărare contra bolilor infecțioase și stresului celular. Activitatea aberantă a acestui factor este cauza primară a unui larg spectru de boli, de la afecțiuni cardiovasculare la cancer.
Mult timp s-a crezut că inflamațiile fac parte din procesul de vindecare pentru anumite boli. S-a demonstrat însă că acest lucru este parțial valabil. Majoritatea bolilor degenerative derivă din inflamații cronice. Astăzi, studiul inflamațiilor a evoluat de la analiza țesuturilor la studiul la nivel nuclear. Factorul nuclear NF-KappaB este principalul mod de a „ajusta” acest efect inflamator și astfel de a lupta împotriva bolilor.
Inflamațiile pot agrava următoarele patologii: Cancer, Boli cardiovasculare, Alzheimer, Diabet, Artrită, Boli autoimune, Boli neurologice sau Afecțiuni pulmonare. 
Compușii naturali extrași din Curcumin95 C3 complex inhibă factorul NF-kB
 
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 
- Aceasta este considerată planta imunităţii. Extractul din rădăcini are acţiune expectorantă, antispastică, diuretică, estrogenă, antialgică şi antiinflamatoare.
 
Piper negru (Piper nigrum) 
-extract standardizat cu 5%piperină - Piperina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare. Aceasta stimulează sistemul imunitar, contribuie la detoxifierea ficatului, accelerează arderile de grăsimi și este adjuvant în indigestie. Piperina potenţează acţiunea Curcumin95 C3 complex mărindu-i biodisponibilitatea în organism cu peste 2000%.
 
 Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare seria AA nr. 8629/30.06.2015.
 
*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată
 
 
COMPOZITIE
-Boswellia serrata extract standardizat cu 70% acizi boswellici 88 mg
-Salcie (Salix alba) extract standardizat cu 25% salicină 78 mg
-Ghimbir (Zingiber officinale) 68 mg
-Tuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit  68 mg
-Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoideTuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit   58 mg
-Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină 20 mg
-Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină 10 mg
 
ADMINISTRARE: 
-Câte 2-3 capsule pe zi.
 
 
CONTRAINDICATII: 
-Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la Aspirină (salicilați) sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.
 
 
PRECAUTII: 
-A se administra cu precauţie femeilor însărcinate sau care alăptează
 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 


    

Produse Rajah - eMAG.ro

 

 

PICATURI PENTRU NAS AYURVEDICE - RACEALA,GRIPA,ALERGII,RINITE..

 

ANU THAILAM

 DecotexStyle - lenjerii la comanda Pitesti: COMANDA ACUM !

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical