Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Locomotric Optim 5, 30 ml. HOMEOGENEZISLocomotric-Optim-5--30-ml--HOMEOGENEZIS-35618.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 76.00 RON

 Contribuie la echilibrarea aparatului locomotor. Indeparteaza durerea articulara si reda mobilitatea articulatiilor. Indeparteaza probleme cronice si repetate precum: artrita, poliartrita, periartrita scapulohumerala, epicondilita, spondiloza, gonartroza, coxartroza, artroza, hidrartroza, hemartroza, osteoscleroza, osteopenia, osteoporoza, tendinita, sinovita, discopatia, sciatica, reumatism, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta. 

 
Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt fara echivalent si au o rata de succes terapeutic peste medie deoarece sunt optimizate cu frecvente si lungimi de unda specifice tesuturilor si organelor vizate astfel incat efectul de echilibrare este mult mai pronuntat si mai stabil in timp decat efectul fitoterapiei clasice. In problemele cronice de sanatate, utilizate adecvat, pot aduce la valori normale analizele si investigatiile in decurs de cateva luni si pot echilibra organismul pana la o stare specifica sanatatii. 
 
- sustine si redreseaza articulatiile;
 
- redreseaza sinovialele si lichidul articular;
 
- sustine, hraneste si redreseaza tesutul osos;
 
- asigura capilarizarea limfatica si sanguina optima pentru oase si muschi;
 
- indeparteaza depunerile si reziduurile intraarticulare;
 
- optimizeaza nivelul ureei, uratilor, oxalatilor si echilibrul fosfocalcic in organism;
 
- sustine si redreseaza tendoanele si muschii;
 
- redreseaza tonusul postural atat static cat si cel de miscare;
 
- asigura protectia antiinflamatorie si antiinfectioasa;
 
- asigura protectie la reactii de tip autoimun;
 
- reduce si indeparteaza inflamatiile articulare, osoase si musculare;
 
- incetineste si stopeaza imbatranirea si deformarea osteoarticulara;
 
- asigura substratul endocrin si vegetativ pentru echilibrul osteoarticular;
 
- asigura protectie pentru rezidurile de tip renal rezultate din disfunctii cronice sau ocazionale ale rinichilor;
 
- asigura echilibrul hidromineral necesar functionarii optime a aparatului locomotor.
 
Contribuie la sustinere si redresare pentru: articulatii, oase, cartilaje, lichid sinovial, tendoane si muschi; indiferent de disfunctie, dereglare sau afectiune.
 
Un flacon de 30 ml contine extracte asociate de salcie, pir, brusture in solutie hidroglicerica. (570 picaturi).
 
 
ADMINISTRARE
Uz intern: cate 6 -12 picaturi de 3 - 9 ori/zi 
Uz extern: aplicatii locale prin atingere sau badijonare.
Se poate utiliza de copii si adulti. 
 
Pentru recomandari medicale de tratament complementar Homeogenezis va rugam sa ne scrieti prin intermediul paginii de contact  sau la adresa de email homeogenezis@gmail.com. Raspunsul il veti primi prin email in cel mult 3 zile lucratoare. Recomandarea medicala nu inlocuieste consultatiile, diagnosticarile, medicatiile si tratamentele medicale alopate. Recomandarile medicale se trimit doar in scris prin email la adresa pe care o transmiteti in solicitare.
 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare si pot fi asociate cu orice tratament, terapie sau medicatie. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
 
In afectiunile cronice, de cele mai multe ori efectele apar din primele zile, dar in cazuri mai grave sau mai vechi acestea pot aparea si dupa 3 pana la 9 saptamani de la inceputul utilizarii, in cazurile depasite terapeutic pot temporiza evolutia nedorita.
 
In afectiunile acute si ocazionale tratamentul complementar Homeogenezis poate scurta semnificativ durata acestora.
 
Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot sa fie diferite in functie de contextul personal, stilul de viata, conduita, prezenta altor probleme de sanatate, alte tratamente si terapii urmate, etc.
 
Produsele Homeogenezis reprezinta o evolutie decisiva in practica terapeutica si constituie o posibilitate de rezolvare a patologiei considerate cronice si incurabile. Ele imbina fitoterapia cu tehnologia avansata si propune o abordare care poate fi numita FITOTERAPIE ADAPTATIVA. Contribuie la adaptarea celulelor si organelor la necesitatile organismului si pe de alta parte contribuie la adaptarea organismului la conditiile proprii de viata.
 
Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt rezultatul a peste 30 de ani de practica medicala si terapeutica si monitorizarea a mii de cazuri cu probleme cronice si recidivante de sanatate.
 
Din studiile si monitorizarile efectuate se contureaza urmatoarele:
- La persoanele care au utilizat adecvat, cel putin un an produse Homeogenezis, analizele medicale s-au incadrat in parametrii declarati normali..
- Copiii cu frecvente probleme respiratorii, digestive si imunitar-alergice, la care s-au utilizat complementar asocierile Homeogenezis adecvate, minim sase luni, s-au echilibrat stabil.  
- Produsele Homeogenezis sustin, potenteaza si completeaza practica medicala si pot fi asociate cu orice medicatie sau terapie alopata sau complementara.
- Suplimentele alimentare Homeogenezis reduc si scurteaza necesarul si perioada de tratament alopat al afectiunilor acute si ocazionale.
- Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani poate duce la o recuperare a echilibrului organismului pana la situatia in care acesta nu mai are nevoie de medicatie sau tratament.
- Produsele Homeogenezis contribuie la diminuarea si evitarea efectelor secundare si adverse ale medicatiei alopate.
- Intervin direct in mecanismele durerii, principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza, realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect poate contribui, inca din primele zile, la renuntarea treptata la antialgice si antiinflamatoare care au efecte adverse si secundare.
- Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfel oboseala cronica si surmenajul dispar, de cele mai multe ori, din primele saptamani de administrare.
- Contribuie la realizarea unui substrat emotional - afectiv care sa echilibreaze perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si consecintele psihosomatice ale acestora.
- In cazurile foarte grave, depasite terapeutic, diminueaza semnificativ suferinta si temporizeaza evolutia.
Recomandarile si sfaturile de pe acest site sunt orientative si nu inlocuiesc diagnosticul medical si consultatia medicala.
 
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate.
Detalii produs
 
Categorie
Fitoterapie adaptativa - solutii hidroglicerice din plante (picaturi) - pentru copii si adulti


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical