Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Maca prim 750 (Ginseng de Peru) 750mg 30cps PROVITA NUTRITION-ORGANIKAMaca-prim-750--Ginseng-de-Peru--750mg-60cps-PROVITA-NUTRITION-ORGANIKA-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 61.00 RON


Pret online 61.00 RON

Maca prim 750 (Ginseng de Peru) 750mg 60cps PROVITA NUTRITION-ORGANIKA

Lipsa de stamina, infertilitate, lipsa de libidou

Adaptogen: ajuta organismul sa se adapteze la situatii de stres

MACA Prim 750 - Extract Calitate Premium

Intaritor Fertilitate Masculina/Feminina

Regulator hormonal


MACA (Lepidium meyenii) este originala din Peru si este poreclita Ginsegul de Peru. Maca de cea mai buna calitate si potenta este cultivata exclusiv pe platourile muntoase din Peru.

Maca este recunoscuta pentru efectele de promovare a staminei masculine, de crestere a libidoului si de intarire a functiei sexuale. Maca mareste atat productia cat si mobilitatea spermei dar si receptivitatea ovarelor, contribuind la cresterea fertilitatii atat la barbati cat si la femei.

Provita-Nutrition-Maca-www.bestfarma.roStudii in vivo arata ca adminsitrata in dozaje concentrate, aceasta planta are efecte importante asupra performantelor sexuale, duce la cresterea productiei de sperma, a nivelului de energie, a nivelului de testosteron si ajuta la echilibrarea nivelului hormonal atat la barbati cat si la femei. Se recomanda in special barbatilor cu deficiente de dinamica sexuala, lipsa de libidou si probleme de erectie, lipsa de calitate a spermei (sperma insuficienta, sperma cu mobilitate redusa). Recent, Dr. Qun Yi Zheng a descoperit macamidele si macaenele, doua substante glucosinolate prezente in Maca si care sunt responsabile pentru efectele de intarire a libidoului si a functiei sexuale.

Unii sportivi administreaza Maca pentru efectele ei energizante prin stimularea productiei de testosteron.
   
ACTIUNI
-Creste libidoul
-Creste nivelul de energie
-Trateaza simptomele menopauzei
-Creste fertilitatea atat la femei cat si la barbati;
-Reduce simptomele premenstruale.

Provita Nutrition MACA Prim este un produs calitate premium care contine atat un extract concentrat 4×1 cat si un extract standardizat continand substanta activa Glicosinolat, responsabila pentru multe din efectele benefice ale acestei plante deosebite.

COMPOZITIE:
-Extract concentrat 4:1 din radacina de Maca (150 mg)……600 mg EPU*
-Extract standardizat (0,6% Glucosinolat)…………………………150 mg
*EPU=Echivalent extract Planta Uscata

ADMINISTRARE:
-1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor specialistului nutritionist

Produs sinergic recomandat: TRIBULUS 625

PRODUCATOR
PROVITA NUTRITION ORGANIKA

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului