Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Minus zece , 30 capsule, MEDICAS pentru slabit



desc--rcareda-minus-36010.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.



Pret: 55.00 RON

 
Minus zece kg, de slabit, 30 capsule
 
INDICATII: Cura intensiva pentru slabit .Suprima pofta de mancareNu trebuie sa te infometezi sau sa tii diete drastice.Pofta de mancare dispare dupa prima zi de administrare.
Contine ingrediente active care ajuta la scaderea in greutate, stimuleaza metabolismul sa arda grasimea din organism si reduce pofta de mancare.
 
 
Cum functioneaza?
Actioneaza asupra enzimei care produce grasimi si creste nivelul de serotonina, contribuind la reducerea de grasime din organism si reducerea poftei de mancare. Creierul inregistreaza informatia ca a servit o masa si dispare senzatia de foame, ajutandu-te sa slabesti fara sa iti dai seama!
 
 
COMPOZITIE
Contine ingrediente active care ajuta la scaderea in greutate, stimuleaza metabolismul sa arda grasimea din organism si reduce pofta de mancare.
 
frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis);
extract din boabe de Cafea-verde (Coffea arabica);
pulbere din fructe de Garcinia (Garcinia cambogia);
pulbere din fructe de Guarana (Paullinia cupana);
pulbere din mladite de Zmeur (Rubus idaeus);
pulbere din frunze de Maslin (Olea europaea);
pulbere din fructe de Ananas (Ananas comosus);
extract din radacini de Konjac (Amorphophallus konjac), cu 80% glucomanani;
 
 
 
ADMINISTRARE
2 capsule/zi - dimineata si seara dupa masa
 
Minus Zece kg a fost imbogatit cu elemente naturale ce au o actiune imediata, favorizand drenajul corect si purificarea organismului.
 
In prima luna SLABESTI RAPID si pregatesti organismul pentru urmatoarea etapa. Aceasta solutie permite produsului sa ofere rezultate apreciabile, determinate in principal de actiunea de drenaj si purificare. In a doua luna, Minus Zece invata organismul ca este slab ajutand-ul sa slabeasca treptat. 
Aceasta luna este dedicata echilibrului ce va va ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in continuarea tratamentului.
 
Capsulele Minus Zece au in compozitie doar ingrediente 100% naturale, care maresc arderea grasimilor, elimina toxinele din corp, stimuland organismul sa arda grasimile depuse pe fese, burta si solduri.
 
Slabesti Natural Diminuand Pofta de Mancare
 

Ceaiul verde 

Ceaiul Verde este indicat pentru ameliorarea depresiei, este un eficient adjuvant in afectiunile cardiovasculare, regleaza metabolismul, creste imunitatea organismului, energizeaza organismul in cazurile de oboseala,
asigura o buna functionare a ficatului si a rinichilor, mentine un ritm cardiac constant si previne aparitia infectiilor respiratorii si digestive.
De asemenea, ceaiul verde este un adjuvant in cazul sclerozei multiple, iar testele de laborator efectuate au demonstrat ca utilizarea acestuia in timpul urmarii unui tratament chimioterapeutic, creste eficienta tratamentului.
In plus, ceaiul verde inhiba dezvoltarea celulelor tumorale, in special a celor de colon, rect, vezica urinara, esofag, pancreas si stomac, fara sa afecteze celulele sanatoase.
La persoanele hipertensive, la cardiacii cu probleme foarte grave si la bolnavii aflati sub medicatie psihotropa, ceaiul verde se va administra doar prudenta la inceput.
De asemenea, persoanele cu tulburari de somn nu vor consuma cantitati foarte mari de ceai verde, mai ales dupa ora 17. Copiilor sub 12 ani li se vor administra cantitati foarte mici de ceai verde (sub 0,75 grame pe zi), eventual in amestec cu alte plante (chimen, fenicul, iasomie).

Cafeaua verde

Beneficiile cafelei verzi
Studiile realizate in ultimii ani au dovedit ca boabele verzi de cafea ajuta in lupta cu kilogramele in plus
Consumul de boabe de cafea neprajite scade tensiunea arteriala
Impiedica acumularea depozitelor de grasime
Cofeina din boabele verzi de cafea are efecte pozitive asupra dispozitiei tale
Cofeina din boabele verzi imbunatateste concentrarea si memoria
Suprima apetitul, reducand poftele
Scade nivelul de colesterol din sange
Reduce efectul radicalilor liberi asupra frumusetii pielii
Hidrateaza pielea datorita acizilor grasi precum acidul arahidonic ori acidul linoleic
Intareste sistemul imunitar
Combate calvitia

Garcinia cambogia

Exista numeroase proprietati ale garcinia cambogiei, pastrate in traditiile populare, care fac din acest fruct un adevarat panaceu. In functie de soiurile si locurile de origine, este cunoscut pentru diferite utilizari si virtuti.
Proprietatea principala a garciniei cambogiei (in special a soriciului) este aceea a metabolizarii grasimilor: se datoreaza continutului ridicat de acid hidroxitric, un ingredient activ capabil sa inhibe enzima ATP-citratoliaza.
Pe scurt, acest acid hidroxicitric functioneaza in organism ca un adevarat spargator al excesului de grasime , contracarand, de asemenea, productia de colesterol rau si trigliceride.
Pe langa proprietatea sa de scadere a colesterolului , acidul hidroxitric este un laxativ natural secundar , adica actioneaza asupra ficatului (nu asupra intestinului) in timpul procesului de sinteza si expulzare a grasimilor.
Aceasta planta are, de asemenea, un continut scazut de zahar si o prezenta semnificativa de antioxidanti. In special, este bogat in vitamina C, potasiu si riboflavina care neutralizeaza radicalii liberi din sange, responsabili de imbatranirea celulara.
Aceste doua elemente au facut din candidatul ideal sa devina noul superfood la moda.
O gasim adesea ca ingredient de baza al suplimentelor utilizate in diete si terapii, menite sa reduca si sa controleze greutatea.
Coaja fructului garcinia contine acid hidroxitric (HCA), o substanta care absoarbe si sintetizeaza grasimea corporala. Acesta este motivul pentru care este folosit pentru a slabi si pentru a trata obezitatea usoara.
Consecinta directa a aportului de extract de garcinia este reducerea senzatiei de foame : nu este surprinzator, garcinia este astazi folosita pe scara larga in multe produse de pe piata produselor alimentare.
Coaja Garcinia este, de asemenea, potential indicata ca tratament complementar pentru persoanele cu colesterol ridicat, dar atentie la contraindicatii.
Aportul acestui fruct tropical nu este recomandat diabeticilor si femeilor insarcinate.
Daca aveti diabet, administrarea de Garcinia Cambogia nu este recomandata dintr-un motiv principal: HCA are proprietati de scadere a lipidelor si hipoglicemie
 
Guarana
 
Desi pulberea de guarana este folosita in special de catre cei care isi doresc un plus de energie ori care isi doresc sa piarda kilogramele nedorite, e bine sa stii ca folosirea pulberii de guarana iti poate aduce mult mai multe beneficii.
Proprietatile guarana-ei indica actiunea sa stimulanta, antimicrobiana, chimioprofilactica, genotoxica, antidepresiva, anxiolitica, anti-amnezica. In ceea ce priveste beneficiile guarana-ei, studiile stiintifice evidentiaza avantajele pe care ti le ofera integrarea pulberii in cadrul unei alimentatii sanatoase. Iata care sunt o parte dintre aceste beneficii:
sursa importanta de antioxidanti – pulberea de guarana abunda in compusi cu proprietati antioxidante precum: cofeina, teobromina, taninurile, saponinele si catehinele. Guarana are un profil antioxidant similar ceaiului verde. Antioxidantii au un rol important in neutralizarea potentialelor molecule cu efect nociv, a radicalilor liberi. Aceste molecule pot interactiona cu unele parti ale celulelor organismului, provocand deteriorarea acestora. Mai departe, deteriorarea celulara este asociata cu procesele de imbatranire si cu aparitia unor afectiuni diverse, precum afectiunile cardiovasculare sau cancerul. Conform unor cercetari in vitro, proprietatile antioxidante ale guarana-ei ar putea impiedica dezvoltarea celulelor tumorale si ar putea reduce incidenta aparitiei afectiunilor cardiovasculare si ar putea stopa procesul de imbatranire al pielii.
confera energie si imbunatateste concentrarea – guarana este un ingredient cheie al unor bauturi energizante populare. Datorita continutului mare de cofeina de 3-4 pana la 6 ori mai mare de cofeina (comparativ cu boabele de cafea), pulberea de guarana te poate ajuta sa iti mentii concentrarea, vigilenta si tonusul psihic, prin stimularea sistemului nervos central. Cofeina actioneaza prin blocarea efectelor adenozinei, un compus care ajuta creierul sa se relaxeze. Aceasta adera la receptorii adenozinei, prevenind activarea lor. In plus, rezultatele unui studiu au evidentiat ca participantii care au consumat un supliment pe baza de guarana au raportat un nivel mai redus de oboseala dupa completarea unor teste, comparativ cu cei din lotul placebo.
sustine procesele de invatare – cercetarile arata ca administrarea pulberii de guarana poate imbunatati capacitatea de invatare si memorare. In cadrul unui studiu axat pe influenta unor doze diferite de guarana asupra capacitatii de invatare, participantii au fost impartiti in mai multe loturi. O parte dintre acestia nu au primit nicio doza, in timp ce ceilalti au primite doze de: 37,5mg, 75mg, 150mg si 300mg. Rezultatele studiului au evidentiat ca persoanele care au primit o doza de 37,5 mg si, respectiv, de 75 mg de guarana, au obtinut cele mai bune rezultate la testele efectuate. Concluziile cercetarii au pus aceste efecte partial pe seama altor compusi ai guarana-ei decat cafeina, intrucat dozele mai mici de guarana au fost asociate in mod firesc cu doze mai mici de cafeina. Consumul de guarana a imbunatatit memoria, atentia si invatarea si a facilitat o rezolvare mai rapida a sarcinilor primite.
te ajuta sa slabesti – guarana este o sursa bogata de cofeina, care iti poate stimula metabolismul cu pana la 3-11% pentru 12 ore. Un metabolism accelerat semnifica faptul ca organismul arde mai multe calorii in perioade de rapaus. Unele studii au aratat ca pulberea de guarana poate suprima activitatea genelor care faciliteaza formarea celulelor adipoase si stimuleaza genele care incetinesc acest proces. Poate favoriza arderea depozitelor adipoase.
benefica in cazul diareii si constipatiei – guarana este folosita de secole ca un tonic stomahic natural, pentru tratarea unor probleme precum diareea cronica si constipatia. Efectele antidiareice se datoreaza proprietatilor astringente ale taninurilor, compusi antioxidanti prezenti intr-o proportie considerabila in pudra de guarana. De cealalta parte, guarana este bogata in cafeina care are proprietati laxative. Cafeina stimuleaza peristaltismul, un proces care activeaza contractiile de la nivelul muschilor intestinului si colonului. Aceasta conduce la eliminarea constipatiei. Se considera ca dozele mai mici de guarana contin un procent mai mic de cofeina si, implicit, sunt mai susceptibile pentru a avea un efect antidiareic, in timp ce dozele mai mari contin mai multa cafeina si au o actiune laxativa.
contribuie la reducerea senzatiilor de durere – guarana a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri de catre triburile amazoniene ca si calmant. Proprietatile calmante ale guarana-ei se datoreaza continutul sau bogat in cofeina. Cofeina are un rol important in diminuarea durerilor deoarece blocheaza receptorii adenozinei (A1 si A2a), receptori implicati in stimularea senzatiilor dureroase. Prin intermediul acestui mecanism, guarana poate diminua senzatiile de durere de diverse tipuri.
poate imbunatati aspectul pielii – datorita proprietatilor antioxidante si antimicrobiene, guarana este folosita in industria cosmetica ca un ingredient popular in compozitia cremelor anti-imbatranire, a lotiunilor, sapunurilor sau produselor pentru par. Continutul de cafeina stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii, iar restul compusilor antioxidanti impiedica deteriorarea pielii, deteriorare asociata adeseori cu inaintarea in varsta, ameliorand anumite trasaturi indezirabile precum pometii lasati, ridurile din jurul ochilor.
potentiale proprietati anti-tumorale – unele studii in vitro au aratat ca guarana poate proteja impotriva deteriorarii ADN-ului, poate suprima dezvoltarea celulelor tumorale si poate declansa moartea celulelor canceroase. Conform unor opinii stiintifice, proprietatile anti-tumorale ale guarana-ei se datoreaza xantinelor, substante active asemanatoare cofeinei si teobrominei. Studiile in aceasta directie sunt insa insuficiente si necesita pe viitor o aprofundare.
imbunatateste performanta fizica – administrarea de guarana previne acumularea de acid lactic ce declanseaza febra musculara in urma unui efort fizic intens, dupa ce ai practicat exercitii fizice sau un sport. Confera energie si rezistenta corpului.
efect afrodisiac – consumul de guarana stimuleaza libidoul.
Contraindicatii si precautii
Administrarea in doze mici nu prezinta efecte adverse pentru majoritatea persoanelor. In ceea ce priveste consumul de guarana, contraindicatiile se adreseaza:
femeilor gravide si celor care alapteaza
copiilor si tinerilor sub 18 ani
persoanelor cu sensibilitate la cofeina si/sau guarana
persoanelor cu afectiuni cardiovasculare (inclusiv hipertensiune arteriala si aritmie)
persoanelor cu hipertiroidie

Zmeura

Zmeura, unul dintre cele mai delicioase fructe de padure, aduce foarte multe beneficii pentru sanatate si frumusete. Iata ce poate trata sau preveni consumul de zmeura.
Vara consumul de fructe creste pentru ca majoritatea dintre noi le consuma fie in stare naturala, fie in compoturi, gemuri sau dulceturi. Daca iti plac fructele de vara precum ciresele si capsunile, nu ai cum sa nu iubesti zmeura. Specialistii indica faptul ca locul unde s-a descoperit pentru prima data zmeura ar fi estul extrem al Asiei. Apoi a fost introdusa in Europa acum 4000-5000 de ani.
Astazi, suntem norocosi sa cunoastem 10 specii din acest fruct delicios. Cea mai cunoscuta dintre specii este insa Rubus idaeus cunoscuta si sub numele de zmeura euro-asiatica. S-a dovedit ca inca de acum 3 milenii zmeura a inceput sa fie folosita si in scopuri terapeutice.
Rusia si Serbia produc impreuna aproape jumatate din productia mondiala de zmeura, fiind urmate de Statele Unite si de alte tari europene si asiatice. Cu toate acestea, desi Romania nu intra in statistici, ea este un producator important datorita calitatii zmeurei pe care o produce. Zmeura romaneasca are un parfum, un gust si o actiune terapeutica extraordinara.
Beneficiile zmeurei pentru sanatate si frumusete
Zmeura aduce urmatoarele beneficii pentru frumusete si sanatate:
1.Arderea grasimilor
Fructul este bogat in fibre si mangan. Fibrele ajuta la incetinirea procesului digestiv astfel incat senzatia de satietate poate persista mai mult, iar manganul este un mineral care ajuta la mentinerea valorilor inalte ale ratei metabolice care contribuie la arderea grasimilor.
2.Consolidarea sistemului imunitar
Mineralele, precum vitamina C, au rolul de a ajuta organismul sa dezvolte tesuturi conjunctive puternice si un sistem imunitar capabil sa respinga atacul micro-organismelor. Alaturi de vitamina C, zmeura contine si potasiu.
3.Prevenirea aparitiei bolilor
Zmeura contine substante precum flavonoidele si fitochimicalele care contribuie la prevenirea aparitiei multor boli. Acest fruct are in compozitie substante care ajuta la preintampinarea infectiilor vezicii urinare prin impiedicarea aderentei bacteriilor la celulele care captusesc peretii tractului urinar.
4.Vedere sanatoasa
Zmeura este bogata in compusi importanti pentru o vedere sanatoasa. Substanta considerata a fi responsabila de aceasta calitate este luteina.
5. Afectiuni pulmonare, sensibilitate la raceli, raguseala
Pentru a preveni toate acestea, se consuma sirop de zmeura, 4-6 linguri zilnic. Acest sirop, precum si ceaiul de zmeura indulcit cu miere, este un remediu salvator pentru persoanele care isi solicita foarte mult coardele vocale...

Frunze de maslin

Stiai ca si frunzele de maslin au importante beneficii pentru organismul tau? Frunza de maslin a fost folosita pentru prima data cu scop medicinal in Egiptul antic, fiind in acelasi timp un simbol al puterii ceresti. Frunzele maslinului (Olea europaea) au fost folosite de-a lungul timpului in alimentatie ca extract, ceai de plante sau pulbere. Aceste frunze contin multi compusi cu potential bioactiv, antioxidant, antiinflamator, de reglare a tensiunii, hipocolesterolemic si hipoglicemiant – beneficii similare cu cele oferite de uleiul de masline.
Din ce in ce mai multe studii dovedesc faptul ca frunzele de maslin sunt un puternic medicament natural. Pe langa cele mentionate, beneficiile frunzelor de maslin mai includ suport cardiovascular si pentru sistemul imunitar si cresterea energiei. La inceputul secolului al XIX-lea, uleiul din frunze de maslin era folosit ca solutie pentru scaderea febrei, iar cateva decenii mai tarziu era utilizat ca tratament pentru malarie. In medicina marocana, extractul de frunze de maslin era infuzat si utilizat cu scopul de a stabiliza nivelul de zahar din sange si de a controla diabetul zaharat.
Oleuropeina, unul dintre compusii primari din extractul de frunze de maslin, a atras atentia specialistilor inca de acum un secol, datorita proprietatilor sale antivirale, antibacteriene si antifungice. Studiile au descoperit ca oleuropeina, care este un polifenol, este un antioxidant puternic, ce scade tensiunea arteriala in mod natural si previne bolile cardiovasculare. Puterea oleuropeinei s-a vazut in cadrul studiilor in care a condus la regresul sau chiar disparitia tumorilor animalelor in decurs de 12 zile.
Maslinul face parte din familia Oleaceae, care include si specii precum liliacul sau iasomia. Acesta este un copac vesnic verde, originar din zona mediteraneana, Asia si Africa. Fiind in mod obisnuit un arbore scund, rareori depasind 7-14 m inaltime; florile sunt mici, albe si usoare, iar frunzele au o culoare argintie spre verde si ajung pana la 10 cm lungime si 3 cm latime. Compusul bioactiv din frunzele de maslin (oleuropeina) poate constitui 6%-9% din materia uscata din frunze, alaturi de alti metaboliti care ofera beneficii pentru sanatatea celulara si efecte antioxidante (flavonoide, triterpene). Astazi, frunzele de maslin si-au castigat recunosterea datorita beneficiilor dovedite, care vor fi prezentate in continuare.
Frunzele de maslin au proprietati antivirale, fiind de folos in prevenirea racelilor comune si in tratamentul impotriva virusurilor periculoase. Cercetarile arata ca acest extract natural lupta impotriva unui numar mare de microbi cauzatori de boli, inclusiv impotriva unor virusuri care cauzeaza gripa si alte infectii respiratorii. Compusii puternici care se gasesc in frunzele de maslin distrug invadatorii si nu permit replicarea virusurilor si declansarea infectiei
Nu in ultimul rand, frunzele de maslin au puterea de a combate semnele de deteriorare a pielii si alte semne de imbatranire. Datorita proprietatilor antioxidante, acestea ajuta la prevenirea anumitor tipuri de leziuni celulare, in special a celor cauzate de oxidare. The Division of Biochemical Pharmacology din Japonia a constatat ca extractul din frunze de maslin administrat soarecilor cu probleme produse de razele ultraviolete, a adus beneficii importante pentru sanatatea si frumusetea pielii. De asemenea, a inhibat carcinogeneza pielii si dezvoltarea tumorilor.
Alte beneficii ale extractului de frunze de maslin pot include cresterea energiei, ameliorarea durerilor de dinti, diminuarea poftelor alimentare, reglarea batailor inimii sau imbunatatirea vindecarii ranilor. Multe studii arata ca rata bolilor coronariene si canceroase este mai redusa in zona mediteraneana, deoarece dietele persoanelor din aceasta zona contin, intr-o forma sau alta, masline.

Ananas

Una dintre cele mai apreciate si populare fructe, ananasul are o istorie interesanta. Ananasul este, de fapt nativ din Paraguay, America de Sud. Mai tarziu, acesta a fost adus in Spania, cand Columb a descoperit America, in 1493, de unde, a fost raspandit in restul lumii de catre marinari (la fel ca tomatele).
Denumirea stintifica: Ananas comosus;
Familia: Bromeliaceae;
Genul: Ananas.
Ananasul este un fruct tropical, peren, tolerant la seceta, este o planta care creste pana la 5-8 metri in inaltime. Planta produce mai multe fructe lungi, ovale in fiecare sezon, din martie pana in iunie.
Fructul este descris ca si un compus din mai multe fructe mici care se dezvolta fuzionate in jurul miezul central. Pulpa sa este suculenta si carnoasa, cu tulpina care serveste ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzisori ce pot fi de culoare verde inchis, galben, portocaliu-galben sau rosu atunci cand fructul este foarte copt. Pulpa este suculenta si poate varia ca si culoare de la alb-crem la galben si are un amestec de gust dulce si o aroma bogata. Fiecare fruct masoara in marime aproximativ 12-15 cm lungime si cantareste 1-3 kg sau mai mult, in functie de soi.
Printre cele mai importante beneficii ale sale putem mentiona faptul ca ajuta foarte mult la protectia ficatului, ca are efect antihelmintic si ca ajuta digestia. Daca te afli la o dieta, atunci ananasul este fructul potrivit pentru tine, fiind foarte sanatos. Este un fruct bogat in micronutrienti si fibre, ajutand chiar si la protectia impotriva cancerului iar prin faptul ca deblocheaza orice impediment al vaselor sanguine ajuta si la protectia inimii.
Digestie buna - este recomandat in afectiuni ale stomacului. Se recomanda sa fie consumat, inainte sau dupa masa, fructul proaspat si copt bine, deoarece conservarea duce la pierdea enzimei bromelina. De asemenea, este benefic in tratarea cancerului gastric, fiind un inhibator pentru substantele canceroase numite nitrozamine. Consumul de ananas este indicat in mod deosebit in urmatoarele afectiuni:
- hipoclohidrie, caracterizata prin diminuarea secretiei gastrice, ceea ce se manifesta printr-o digestie lenta si prin senzatia de stomac greu;
- ptoza gastrica (coborarea stomacului), cauzata de incapacitatea stomacului de a se goli.
Intarirea sistemului imunitar – vitamina C, care se afla din belsug in ananas, este vitala pentru buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina C - o vitamina solubila in apa - este antioxidantul primar care actioneaza in mediile apoase din organism, aparand organismul de atacul radicalilor liberi care ataca si vatama celulele.
Slabire si controlul greutatii – slab in calorii, sucul proaspat de ananas este de mare ajutor in curele de slabire. Cu o conditie: sa fie servit inaintea mesei, ceea ce contribuie la reducerea apetitului. De asemenea, acesta are un usor efect diuretic.
Sterilitate – ananasul este o sursa foarte bogata in mangan, un microelement care contribuie activ in formarea celulelor reproducatoare - atat a celor masculine, cat si a celor feminine. De aceea, ananasul este recomandat celor care sufera de sterilitate din cauza producerii insuficiente de celule germinale.
Plin de energie – ananasul este o buna sursa in mangan, care este un cofactor esential in cateva enzime implicate atat in productia de energie, cat si in protectia antioxidanta. De exemplu, manganul este necesar antioxidantului principal din organism, numit superoxid dismutaza, care actioneaza in fiecare celula din organism. In afara de mangan, ananasul este o buna sursa in tiamina (vitamina B1), care actioneaza ca un cofactor in reactiile enzimatice implicate in productia de energie.
Piele frumoasa - datorita continutului bogat in antioxidanti ananasul te ajuta sa-ti pastrezi pielea neteda si tanara, fiind recomandat pentru mentinerea pielii cat mai tanara si mai sanatoasa. Cercetatorii cred ca radicalii liberi sunt responsabili intr-o mare masura pentru ridarea si afectarea pielii odata cu trecerea anilor. Vitamina C si antioxidantii continuti in ananas pot fi de ajutor in reducerea semnelor asociate cu imbatranirea. Vitamina C joaca, de asemenea, un rol vital in formarea colagenului, element constitutiv important al pielii tale.
Fibre alimentare - ananasul este si o sursa buna de fibre alimentare. Fibrele alimentare au o importanta cruciala pentru sanatatea, vigoarea si vitalitatea omului. Fibrele au un rol important in protejarea tractului digestiv, avand rolul de „maturatori” care ajuta la expulzarea din organism a reziduurilor si substantelor nedorite. Beneficiile aduse de consumul fibrelor sunt multiple, acestea contribuind la: controlul nivelului glicemiei din sange; promovarea sanatatii sistemului cardiovascular; mentinerea greutatii corporale; protejarea pielii; prevenirea si atenuarea constipatiei.

Konjac

Konjac, pe numele sau real, Amorphophallus konjac, este planta originara din zonele subtropicale si tropicale din estul Asiei, din Japonia si China, pana in Indonezia. Recunoscuta in Japonia ca planta medicinala de peste 2.000 de ani, radacina de konjac poseda numeroase virtuti, cea care se remarca in mod deosebit fiind aceea de a controla apetitul. Acest atu major, si anume, acela de a controla apetitul, a facut obiectul numeroaselor studii stiintifice, in urma carora expertii au ajuns la concluzia ca introducerea ingredientului-minune in alimentatie este din plin recomandata pentru mentinerea siluetei. Glucomannan-ul, o fibra ”magica” Radacina uscata de konjac contine aproximativ 40% glucomannan (polizaharida), o fibra solubila care detine uimitoarea capacitate de a absorbi lichidele (pana la 100 de ori greutatea sa) si de a se transforma intr-un gel ce umfla stomacul si tine sub control pofta de mancare. Natura alunecoasa a gelului face ca acesta sa tranziteze usor prin intestine, fapt pentru care surplusul de alimente este eliminat in mod natural, si nu transformat automat in depozite de grasime.
Aceasta polizaharida din radacina de konjac este responsabila, totodata, pentru numeroase beneficii aduse sanatatii, in medicina traditionala chineza jeleul de konjac fiind extrem de apreciat pentru tratarea tumorilor, detoxifierea organismului, ameliorarea stazei sanguine si lichefierea secretiilor tractului respirator. Efectele benefice demonstrate ale konjac-ului au fost inregistrate si la nivelul tractului digestiv, printre care stimularea cresterii acidului butiric, imbunatatirea naturala a florei intestinale si peristaltismului intestinal in cazul adultilor ce sufera de constipatie.
Reduce colesterolul si zaharul din sange Produs 100% vegetal, konjac-ul se adreseaza indeosebi celor care nu detin capacitatea de a-si controla apetitul sau persoanelor care traiesc cu o permanenta senzatie de foame. Poate fi consumat si de catre vegetarieni, fara nici o problema. Printre proprietatile exceptionale pe care produsul le detine sunt incluse reglarea tranzitului intestinal, scaderea nivelului de colesterol rau si reducerea nivelului de zahar din sange. Nu prezinta nici un risc toxicologic. Dimpotriva. Fibra vegetala este usoara, nu creeaza aciditate si se digera natural, fara a ingreuna stomacul.
Konjac – ‘’Buretele’’ de Slabit 100%

 

ADMINISTRARE
2 capsule/zi - dimineata si seara dupa masa

Minus Zece kg a fost imbogatit cu elemente naturale ce au o actiune imediata, favorizand drenajul corect si purificarea organismului.

In prima luna SLABESTI RAPID si pregatesti organismul pentru urmatoarea etapa. Aceasta solutie permite produsului sa ofere rezultate apreciabile, determinate in principal de actiunea de drenaj si purificare. In a doua luna, Minus Zece invata organismul ca este slab ajutand-ul sa slabeasca treptat. 
Aceasta luna este dedicata echilibrului ce va va ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in continuarea tratamentului.

Capsulele Minus Zece au in compozitie doar ingrediente 100% naturale, care maresc arderea grasimilor, elimina toxinele din corp, stimuland organismul sa arda grasimile depuse pe fese, burta si solduri.

 
 

 Rezultate

 

 



FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

RINITA ALERGICA | Cabinet ORL Dr. Constantinescu Liliana


OFERTA ZILEI

Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA

INDICATII

-rinite alergice

-sinuzite

-toate afecţiunile de la nivelul capului

(gât, ochi, urechi, nas, gur─â)

 -sforait

  

Galerie foto


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical