Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Multivitamine 9Vita 100 drajeuri Yongkangdesc--rcare9VITA-36004.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 20.00 RON

 Multivitamine 9Vita 100 drajeuri Yongkang 

 

Proprietăți:
Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii, menţinerea vederii normale, funcţionarea normală a sistemului imunitar şi contribuie la procesul de diferenţiere celulară.

Vitamina B1(tiamină) contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 (riboflavină) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcÅ£ionarea normală a sistemului nervos, la menÅ£inerea sănătăţii membranelor mucoase, la menÅ£inerea globulelor roşii normale, la menÅ£inerea sănătăţii pielii, la menÅ£inerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitamina B6 (piridoxină) contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor, la menţinerea sănătăţii psihice, la formarea normală a globulelor roşii, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării, la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina C contribuie la menÅ£inerea funcÅ£ionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciÅ£iilor fizice intense şi după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcÅ£ionarea normală a pielii, a vaselor de sânge dar şi pentru funcÅ£ionarea normală a sistemului osos şi a ligamentelor, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcÅ£ionarea normală a gingiilor şi a dinÅ£ilor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcÅ£ionarea normală a sistemului nervos, la menÅ£inerea sănătăţii psihice şi la funcÅ£ionarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii şi extenuării, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E şi creşte absorbÅ£ia fierului.

Vitamina D contribuie la absorbÅ£ia/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menÅ£inerea concentraÅ£iilor normale de calciu în sânge, la menÅ£inerea sănătăţii sistemului osos, la menÅ£inerea funcÅ£iei normale a sistemului muscular, la menÅ£inerea sănătăţii dinÅ£ilor, la funcÅ£ionarea normală a sistemului imunitar şi participă la procesul de diviziune celulară.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (niacină) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la menţinerea sănătăţii pielii şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.

Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători; contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Recomandări: 
- imunitate, antioxidant, oboseală, vedere, piele, activitate sexuală, sistemul energetic, sistemul nervos, circulație, memorie, sistemul osos, articulații și ligamente.
Recomandat de asemenea că tonic general copiilor și vârstnicilor, în perioadele de convalescență, în sarcină sau alăptare, persoanelor ce lucrează în condiții dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) și sportivilor.

Ingrediente active: 
- Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Niacină, D-Pantotenat de calciu.

Ingrediente: 
Vitamina A 750 micro g 93,75
Vitamina B1 1 mg 90,91
Vitamina B2 1 mg 71,43
Vitamina B6 0,5 mg 35,71
Vitamina C 30 mg 37,50
Vitamina D 4 micro g 80,00
Vitamina E 1 mg 8,33
Niacină 10 mg 62,50
D-Pantotenat de calciu 1 mg 16,66
Excipienți: Dextrină (diluant), Zaharoza (agent drajefiere), Pulbere de talc(agent alunecare), Fosfat de calciu dibazic anhidru(diluant), Amidon de porumb (lubrifiant), Stearat de magneziu (lubrifiant), Guma Arabică (agent de acoperire), Ceară galbenă de albine (agent de acoperire), Tartrazina(E102)(colorant), Eritrozina(E127)(colorant), Galben amurg (E110)(colorant), Gelatină (antiagregant).

Mod de administrare: 
1 drajeu pe zi.

Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. 9-Vită este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (un drajeu pe zi). A se consuma, de preferinţă, până la sfârşitul datei de expirare înscrisă la baza cutiei.

Prezentare:
100 drajeuri


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical