Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Nefrocisturet 200ml HOMEOGENEZISNefrocisturet-DoctorMusetel-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 130.00 RON


Pret online 130.00 RON

 Nefrocisturet 200ml HOMEOGENEZIS

 
Contribuie la echilibrarea renal─â ┼či urinar─â.
Flacon de 200ml - asigura tratamentul complementar de fond pentru aproximativ 50-60 de zile (vezi mai jos recomandarile de utilizare).
Ingrediente: Extract 1:30 în solu┼úie hidrogliceric─â 10/90 (g/g) din: cozi de Cire┼če (Prunus avium) 7%, frunze de Afin (Vaccinium myrtillus) 6%, m─âtase de Porumb (Zea mays) 6%, flori de Alb─âstrele (Centaurea cyanus) 5%, fructe de Chimen (Carum carvi) 5%,  iarb─â de Cre┼úi┼čoara (Alchemilla vulgaris) 5%, rizomi de Pir (Agropyrum repens) 5%, teci de Fasole (Phaseolus vulgaris) 5%, iarb─â de Cicoare (Cichorium intybus) 4%, r─âd─âcin─â de Hrean (Armoracia rusticana) 4%, iarb─â de P─âp─âdie (Taraxacum officinalis) 4%, iarb─â de Splinu┼ú─â (Solidago virgaurea) 4%, iarb─â de Troscot (Polygonum aviculare) 4%, r─âd─âcin─â de Brusture (Arctium lappa) 3%, iarb─â de Busuioc (Ocimum basilicum) 3%, flori de Lev─ân┼úic─â (Lavandula angustifolia) 3%, fructe de M─âce┼č (Rosa canina) 3%, frunze de Mesteacan (Betula verrucosa) 3%, frunze ┼či flori de P─âducel (Crataegus monogyna) 3%, frunze de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) 3%, iarb─â de Sânziene (Galium verum) 3%, iarb─â de Trei-fra┼úi-p─âtati (Viola tricolor) 3%, bulbi de Usturoi (Allium sativum) 3%, iarb─â de M─âghiran (Origanum majorana ) 2%, flori de Mu┼če┼úel (Matricaria chamomilla) 2%, r─âd─âcin─â de Morcov (Daucus carota) 1%, iarb─â de Tarhon (Artemisia dracunculus) 1%, antioxidant (vitamina C 1%), conservant (sorbat de potasiu) cu informa┼úii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic ┼či emo┼úional.Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.
 
Nefrocisturet ajuta la sustinere si redresare pentru: rinichi, nefron, glomerul, ureter, vezica urinara, uretra; indiferent de disfunctie, dereglare sau afectiune.
 
Mod de utilizare:
Uz intern: câte 1/5 - 1 linguri┼ú─â (1 -5 ml) de 1-6 ori/ zi.
Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.
A se consuma, de preferin┼ú─â, în 60 de zile de la desigilarea flaconului. 
 
Contraindicaţii:
La modurile de utilizare ┼či dozele recomandate nu se cunosc efecte adverse, secundare sau contraindica┼úii, excep┼úie pot face  unele  persoane  alergice  la oricare dintre componentele produsului. 
Recomandari de utilizare:
1.- tratament complementar de fond: 1/5 - 1/4 de lingurita (1 - 1.2 ml) de 3 ori pe zi.
2.- tratament complementar in situatii grave, acute si/sau cu complicatii si afectiuni multiple: 1/3 - 1/2 de lingurita de 4 - 6 ori pe zi.
3. - aplicatiile externe se fac in tratamentele de fond de 2 - 3 ori pe zi, doar in cazuri grave se aplica de 5 - 6 ori pe zi. Este suficienta intinderea fara masaj sau presiune, in strat foarte subtire ( de exemplu pentru o suprafata de 600 - 900 cm2 ajunge 1/5 de lingurita sau 1 ml de produs). In cazul utilizarii prin aplicatii externe flaconul  se epuizeaza mai repede corespunzator cantitatii folosite suplimentar fata de administrarea orala. Aplicatiile externe nu se fac pe leziuni deschise, produsul se aplica doar in jurul acestora.  
P─âstrare: în flaconul original la temperatura camerei.
Aten┼úion─âri: A nu se dep─âsi doza recomandat─â pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar ┼či nu trebuie s─â înlocuiasc─â o diet─â variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un stil de via┼ú─â s─ân─âtos. A nu se l─âsa la îndemâna ┼či la vederea copiilor mici.
Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente. 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)
Nota: Doar in afectiunile acute sau ocazionale tratamentul complementar poate fi suficient pe o durata de cateva zile. Desi produsele Homeogenezis determina de obicei o ameliorare semnificativa inca din primele zile de utilizare, toate tratamentele complementare presupun o durata de cateva luni in afectiuni cronice si de peste un an sau mai mult in afectiunile grave si cu multe complicatii.
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 
Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale.
 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABI SOLUTION
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ACADEMICIAN PROF DR DOCENT DUMITRU DOBRESCU
  • ACNACID
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului