Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Oncolyn 60cps pentru tratamentul cancerului Dr Arthur H.K. Djang (China)oncolyn-cancer-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 250.00 RON


Pret online 250.00 RON

 Oncolyn 60cps 

Oncolyn este o formula superioara pe baza de plante, obtinuta din extracte naturale ┼či polifenoli, care actioneaza ca un puternic antioxidant ┼či are func┼úii citoprotective.

PRODUSUL ARE LA BAZA STUDII CLINICE!!!

Recomandam asocierea cu Agaricus blazei murill (ciuperca lui dumnezeu) 30plicuri EURO JAPAN si Vitamina C alcalina pulbere

Oncolyn este un extract dintr-un amestec de plante, con┼úinand peste 10 ingrediente naturale de origine vegetal─â, comestibile, avand func┼úia de a induce efectiv moartea celulelor canceroase existente ┼či de a preveni formarea de noi celule canceroase. Formula inventata si patentata de c─âtre dr. Arthur HK D'Jang, Oncolyn, este folosit de peste 10 ani cu rezultate uimitoare revolutionand tratamentul neoplasmelor.
 
COMPOZITIE
Oncolyn conţine (pe comprimat):
-Proanthocyanidin - 100 mg
-Saponini - 100 mg
-Polifenoli - 100 mg
 
Compania produc─âtoare, Santé International, are o lung─â istorie de schimb academic cu diferite ╚Ť─âri ale lumii în domeniul medicinii, participând la prevenirea ╚Öi tratamentul diferitelor boli, în special cancerul, precum ╚Öi la promovarea unei s─ân─ât─â╚Ťi pe baze baturale. În ultimii 25 de ani, au sponsorizat 22 conferin╚Ťe interna╚Ťionale, de la oftalmologie la gerontologie, oncologie, chimie ╚Öi hematologie, cu expozi╚Ťii de produse tehnologic avansate.
Doctorul Alin Scarlat recomanda Oncolyn
Un medic cu o cariera excep╚Ťional─â în lupta împotriva cancerului ╚Öi un excelent psiholog, Dr. Alin Scarlatrecomand─â pacien╚Ťilor s─âi Oncolyn în terapia oncologic─â, laolalt─â cu o diet─â naturist─â corespunz─âtoare! Suntem mândri de recomandarea dânsului, un motiv în plus pentru dumneavoastr─â de a folosi Oncolyn!
 
In cadrul simpozionului european, inventatorul Oncolyn, Dr. Arthur Djang, a fost premiat cu o medalie onorofica de aur! Mai multe informatii in pagina dedicata doctorului Djang.
 
ACTIUNI
-Apoptoza: Oncloyn produce apoptoza celulelor maligne. Apoptoza este caracterizata prin condensarea cromatinei si fragmentarea ADN-ului. Oncolyn, EGCG ┼či quercitin provoaca distrugerea celulelor canceroase ┼či nu au nici o influen┼ú─â nociv─â asupra celulelor normale;
-Dismutagen: Oncolyn neutralizeaza toxicitatea substan┼úelor carcinogene ┼či îmbun─ât─â┼úe┼čte capacitatea anticarcinogena ale altor medicamente chimioterapice, cum ar fi Paclitaxel, Taxotere, Docetaxel, Cytotoxan, Methotrxate, 5-FU, Cisplastin, Rubex ┼či Adriamycin;
-Antioxidant: eficien┼ú─â excep┼úional─â. Oncolyn încetine┼čte efectele daunatoare ale radicalilor liberi asupra celulelor normale ┼či îmbun─ât─â┼úe┼čte func┼úia imuna celulara pentru distrugerea celulelor canceroase;
-Pro Diferentierea: Oncolyn posed─â capacitatea de a induce diferen┼úierea celulelor canceroase înapoi spre celulele normale;
-Inhibarea angiogenezei: Oncolyn cauzeaza inhibarea angiogenezei si distrugerea tumorala. Alte produse chimioterapice, inclusiv extractele din plante, cum ar fi Taxol, Vinblastin─â, Vincristin─â ( Oncovin), (compusi organici naturali, glicozide), din ginseng, ginostema, bleomicin─â ┼či EGCG, de asemenea, inhib─â angiogeneza. Angiosubpresiunea întârzie nu numai cresterea tumorii, dar suprima si metastazele tumorale;
-Inhibarea metastazelor: Ingredientele din Oncolyn cauzeaza inhibarea enzimelor urokinase, quinoloxidase si collagenase, necesare celulelor canceroase de a se prolifera ┼či metastaza;
-Marirea Imunitatii: Oncolyn este o combina┼úie de ingrediente active si are actiunea sinergica pentru a consolida sistemul imunitar, cum ar fi cre┼čterea (CD4/CD8 (limfocite T/limfocite T supresoare), rezultand in eliminarea celulelor tumorale ┼či virusul celulelelor gazda infectate.
 
Oncolyn acţionează ca un mare supliment imunitar antiviral, care lucrează pentru a consolida sistemul imunitar, eliminand infectarea virala pe baza naturala.
 
În general, apari╚Ťia telomerazei este semn de cancer. Activitatea telomerazei exprim─â capacitatea celulelor maligne de a se înmul╚Ťi nelimitat, prin tindere la imortalitate. inhibitorii telomerazei sunt agen╚Ťii ce lupt─â împotriva acestui fenomen. Pe plan mondial, se fac eforturi fantastice de a descoperii agen╚Ťii ce reu╚Öesc s─â distrug─â, în mod selectiv, celulele cancerigene, f─âr─â s─â afecteze ╚Ťesuturile s─ân─âtoase. Oncolyn a demonstrat în trecut c─â dispune de propriet─â╚Ťi anti-inflamatorii, anti-angiogenice, anti-metastatice, ac╚Ťionând în procesul de augumentare imunitar─â ╚Öi în activit─â╚Ťile dismutagenice ╚Öi citoprotectoare.
Datele actuale demonstreaz─â corelarea pozitiv─â între inhibarea telomerazei reu╚Öit─â de Oncolyn ╚Öi apoptoza celulelor canceroase, furnizând bazele moleculare ale func╚Ťiilor anti-cancer, prevenirea ╚Öi terapia acestuia. Oncolyn este compus din extracte din plante comestibile, având ca principali ingredien╚Ťi polifenolii, acizii fenolici ╚Öi saponinii. Protejeaz─â pielea împotriva razelor ultra-violete, sistemul respiratori împotriva silicelor ╚Öi azbestului, dar ╚Öi endoteliul de efectele LDL. A demonstrat func╚Ťii anti-cancer în experien╚Ťele de laborator efectuate pe mai multe implanturi de celule canceroase, atât în scopul prevenirii, cât ╚Öi în timpul tratamentului.
Oncolyn s-a dovedit eficient în protejarea DNA-ului uman împotriva ac╚Ťiunii H2O2 (peroxidul de oxigen sau apa oxigenat─â), a particulelor de siliciu ╚Öi azbest prin electroforeza gelului unei singure celule. Inhibarea telomerazei a rezultat în stoparea prolifer─ârii necontrolate a celulelor ╚Öi apoptozei.
 
ADMINISTRARE
-Pentru prevenire: lua┼úi un comprimat pe zi, diminea┼úa, chiar înainte de micul dejun.
-Pentru tratamentul de cancer autentificat: ia 1-2 comprimate înainte de fiecare mas─â, de trei ori pe zi sau la indicatia unui medic sau al unui specialist oncolog.
-in cazul bolnavilor in faze terminale , dc pacientul este slabit , se administreaza o doza soc intre 3-5 sau 7 zile , intre 6-9 pastile pe zi 
-pentru pacientii care sunt in faza de debut a bolii si care au o stare mai buna de sanatate 6 cp/zit imp de 7 zile
-foarte important este ca tratamentul sa continue chiar daca s-a recuperate cu 2cp/zi 
-pentru cresterea imunitatii la pacientii sanatosi 1cp/zi intre 6 si 12 luni
 
EXISTA EFECTE SECUNDARE?
Nu, Oncolyn nu are efecte secundare cunoscute. Nu au existat raportari de efecte adverse in urma tratamentului cu Oncolyn. Pastilele sunt 100% compuse din extracte naturale, iar studiile au aratat ca aceste extracte sunt sigure si eficiente.
 
POT SA IAU ONCOLYN IN TIMPUL CHIMIOTERAPIEI?
Da, se poate. Oncolyn este sigur si eficient in combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei.
 
POT SA IAU ONCOLYN PENTRU A TRATA CANCERUL DE SAN IN TIMP CE IAU TAMOXIFEN SAU COMBINATII CHIMIOTERAPEUTICE (CYTOXAN, METOTREXAT, 5-FU)?
Da, se poate, reducând astfel efectele adverse ale combina╚Ťiilor chimioterapeutice.
 
IAU ONCOLYN PENTRU CANCERUL DE PROSTAT INSA SUFAR SI DE O BOALA ARTERIALA CORONARA. ONCOLYN POATE AJUTA?
Da, Oncolyn con╚Ťine extract din ceai verde, ce inhib─â agregarea trombocitelor, reduce coagularea sângelui ╚Öi scade cantitatea de colesterol din pere╚Ťii arteriali. Dac─â lua╚Ťi tratament pentru inim─â, consulta╚Ťi doctorul înainte de a lua Oncolyn.
 
AMBALAJ
60cps
 
Despre 
Dr. Arthur Djang este un cercetator international de marca, a carui cariera a fost dedicata aproape in exclusivitate studiului medicinii naturiste, terapiei naturiste a cancerului, plantelor si anioxidantilor cu efecte anti-cancerigene. Domnul Djang este inca foarte activ in comunitatea medicinii naturiste internationale, participand la numeroase conferinte si emisiuni TV sau radio, in care incearca sa educe publicul in perspectiva vindecarii naturiste a cancerului. Oncolyn este un produs dezvoltat de o echipa de specialisti, medici si oameni de stiinta, sub coordonarea doctorului Djang, inca din anul 1980.
Dr. Arthur H.K. Djang a urmat cursurile Universitatii Berkeley din Minnesota si Universitatii UCLA din California, Universitatii Johns Hopkins de Medicina Nucleara, Scoalii de Medicina Harvard si Universitatatii Scolii de Medicina din Kansas. A fost un membru activ al decanatului Scolii de Medicina de pe langa UCLA si profesor al universitatilor din New York si New Mexico. A fost director al sectiunii de Medicina Nucleara si Patologie al The Jamestown General Hospital din New York si epidemiologist sef al statului New Mexico in Santa Fe, cu Departamentul de Stat al Sanatatii Publice din Statele Unite ale Americii, director in cadrul New York Hospital si profesor de medicina la Universitatea de Stiinte Medicale in Portland, Oregon.
Este un medic licentiat si certifica specialisti ai Colegiului American de Patologie (Clinical Pathology & Anatomic Pathology) si Medicina Nucleare, cu o expertiza in Boli Infectioase, Biochimie si Imunologie (doctorand), Medicina Preventiva si Citopatologie. Este listat intre Femeile si Barbatii de Stiinta din America (American Men and Women of Sciences) inca din 1976, Who's Who in estul Americii si Who's Who in intreaga lume, incepand cu 1994.
Doctorul Djang a descoperit principalele ingrediente ale dezinfectantului Lysol, precum si numeroase tehnici de diagnoza si tratament medical. Conceptul de suplimente alimentare naturale din cultura chinezeasca si-a pus amprenta pe filosofia de viata a doctorului Djang, avand la baza imbunatatirea sistemului imunitar - reguland fiziologia celulelor, permitandu-le sa se auto-repare si sa-si restaureze functiile initiale. Oncolyn este tratamentul ce se bazeaza pe un astfel de concept.
 
In cadrul Simpozionului Stiintific European, organizat la Ploiesti pe data de 26 mai 2012, Doctorul Djang a fost premiat cu Medalia de Aur pentru Cercetare de catre presedintele conferintei, domnul profesor doctor Silviu Costache si domnul Alin Scarlat, o somitate in tratarea cancerului, doctor in stiinte medicale. Prezenta dansului in Romania a fost o onoare pentru organizatorii evenimentului, prezidat de cele doua personalitati mentionate, un motiv in plus de a utiliza Oncolyn in lupta impotriva cancerului.
  
 


Farmacist Gabriela Stefancu

Consultatii cu aparatul de biorezonanta 

Cost consultatie 100lei; pentru pensionari, elevi si studenti 50lei

PROGRAMARI la tel 0745189768


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

Pentru a vizualiza informatiile de mai jos, puneti cursorul in dreptul lor
vezi aici PRODUSE FARA ALT DISCOUNT SUPLIMENTAR
vezi aici PROGRAM PLAFAR
vezi aici COMANDA MINIMA
vezi aici STOCURI si PRETURI
vezi aici CUM CAUT O INFORMATIE
vezi aici CUM FAC O COMANDA
vezi aici PUNCT DE LUCRU
vezi aici PLATA CU CARDUL
vezi aici TARIFE TRANSPORT
vezi aici INTREABA FARMACISTUL

 
SITE-URI CARE TE POT INTERESA
www.revistanaturista.ro
www.ayurvedica.ro
www.suplimentechinezesti.ro
www.infotratamente.ro
www.ovule.ro


Ti-a placut acest articol?

Articole legate de acest produs

Bill Henderson

 
ATENTIE!
Aceast─â lucrare este proprietatea SC IMUNOSTIM FARM SRL. Toate drepturile sunt rezervate! Este interzis─â publicarea sau reproducerea integral─â sau par┼úial─â, sub oricare form─â (electronic─â, mecanic─â, fotocopiere, etc.), precum ┼či transmiterea oric─âror p─âr┼úi din acest─â lucrare f─âr─â acordul proprietarului!
Preluarea (partiala sau integrala) articolelor de pe acest site se va face doar cu precizarea sursei.

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte:
•    Calitatea.
•    Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral.
•    Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un ComentariuCod de secutitate


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABI SOLUTION
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ACADEMICIAN PROF DR DOCENT DUMITRU DOBRESCU
  • ACNACID

Va rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului