Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Otorespirin 100ml HOMEOGENEZISOtorespirin-100ml-HOMEOGENEZIS.jpg

stoc epuizat
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 85.00 RON
Pret redus: 80.00 RON 
Economisesti: 5 RON 


 

Otorespirin 100ml HOMEOGENEZIS

Contribuie la echilibrarea sinusurilor, urechilor, laringelui ┼či aparatului respirator.Otorespirin ajuta la sustinere si redresare pentru: cai respiratorii, mucoasa nazala, tonsila palatina, tonsila faringiana, faringe, laringe, corzi vocale, trahee, bronhii, alveole, plamani, pleura, diafragma:  indiferent de disfunctie, dereglare sau afectiune. 

 
COMPOZITIE: 
Extract 1:30 în solu┼úie hidrogliceric─â 10/90 (g/g) din:scoar┼ú─â de Salcie (Salix alba) 7%, iarb─â de Trei-fra┼úi-p─âta┼úi (Viola tricolor) 7%, fructe de M─âce┼č (Rosa canina) 6%, frunze de P─âtlagin─â (Plantago spp.) 6%, flori de Mu┼če┼úel (Matricaria chamomilla) 5%, iarb─â de Sovârf (Origanum vulgare) 5% , flori de Tei (Tilia spp.) 5 %, iarb─â de Troscot (Polygonum aviculare)  5%, iarb─â de Busuioc (Ocimum basilicum) 4%, fructe de C─âtin─â (Hippophae rhamnoides) 4%, flori de Lev─ân┼úic─â (Lavandula angustifolia) 4%, flori de Salcâm (Robinia pseudacacia)  4%, frunze de  Afin (Vaccinium myrtillus) 3%, bulbi de Ceap─â (Allium cepa) 3%, flori de G─âlbenele (Calendula officinalis) 3%, r─âd─âcin─â de Hrean (Armoracia rusticana) 3%, frunze de Leu┼čtean (Levisticum officinale) 3%, frunze de Mesteac─ân (Betula verrucosa) 3%,  frunze de Roini┼ú─â (Melissa officinalis) 3%, flori de Soc (Sambucus nigra) 3%, r─âd─âcin─â de Brusture (Arctium lappa) 2%,   iarb─â de M─âghiran (Origanum majorana) 2%, r─âd─âcin─â de Morcov (Daucus carota) 2%, frunze de P─âtrunjel (Petroselinum crispum) 2%, r─âd─âcin─â de ┼óelin─â (Apium graveolens) 2%, frunze de Urzic─â (Urtica dioica) 2%, frunze de Dafin (Laurus nobilis) 1%,  rizomi de Obligean─â  (Acorus calamus) 1%,  antioxidant (vitamina C 1%), conservant (sorbat de potasiu) cu informa┼úii nonlineare specifice echilibrului anatomic, fiziologic ┼či emo┼úional.Contine toate informatiile nonlineare din Homeosistemic si Homeoemotional conform Listei de informatii nonlineare.
 
 
ADMINISTRARE
Uz intern: câte 1/5 - 1 linguri┼ú─â (1 -5 ml) de 1-6 ori/ zi.
Uz extern: aplicaţii locale prin atingere sau badijonare.
A se consuma, de preferin┼ú─â, în 60 de zile de la desigilarea flaconului.
Flacon de 200ml - asigura tratamentul complementar de fond pentru aproximativ 50-60 de zile.
 
 
CONTRAINDICATII:
La modurile de utilizare ┼či dozele recomandate nu se cunosc efecte adverse, secundare sau contraindica┼úii, excep┼úie pot face  unele  persoane  alergice  la oricare dintre componentele produsului.
Recomandari de utilizare:
1.- tratament complementar de fond: 1/5 - 1/4 de lingurita (1 - 1.2 ml) de 3 ori pe zi.
2.- tratament complementar in situatii grave, acute si/sau cu complicatii si afectiuni multiple: 1/3 - 1/2 de lingurita de 4 - 6 ori pe zi.
3. - aplicatiile externe se fac in tratamentele de fond de 2 - 3 ori pe zi, doar in cazuri grave se aplica de 5 - 6 ori pe zi. Este suficienta intinderea fara masaj sau presiune, in strat foarte subtire ( de exemplu pentru o suprafata de 600 - 900 cm2 ajunge 1/5 de lingurita sau 1 ml de produs). In cazul utilizarii prin aplicatii externe flaconul  se epuizeaza mai repede corespunzator cantitatii folosite suplimentar fata de administrarea orala. Aplicatiile externe nu se fac pe leziuni deschise, produsul se aplica doar in jurul acestora.  
 

P─âstrare: 
în flaconul original la temperatura camerei.
 

Aten┼úion─âri: 
A nu se dep─âsi doza recomandat─â pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar ┼či nu trebuie s─â înlocuiasc─â o diet─â variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un stil de via┼ú─â s─ân─âtos. A nu se l─âsa la îndemâna ┼či la vederea copiilor mici.
Intotdeauna exista pe langa diagnosticul, semnele, simptomele principale si afectari mai mult sau mai putin manifeste (latente sau active) ale organismului. De aceea, pentru o echilibrare stabila, este necesara utilizarea asociata de mai multe suplimente. 
Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare. Nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Intotdeauna pentru probleme de sanatate este recomandat sa consultati medicul.
 

PRECIZARE: Produsele Homeogenezis nu sunt un panaceu, dar orice persoana care le foloseste adecvat, poate evalua diferenta dintre acestea si orice alta forma de medicatie, terapie si/sau tratament medicale, complementare, alternative utilizate separat sau concomitent. (pentru detalii click aici)
 
Nota: Doar in afectiunile acute sau ocazionale tratamentul complementar poate fi suficient pe o durata de cateva zile. Desi produsele Homeogenezis determina de obicei o ameliorare semnificativa inca din primele zile de utilizare, toate tratamentele complementare presupun o durata de cateva luni in afectiuni cronice si de peste un an sau mai mult in afectiunile grave si cu multe complicatii.
Acest produs nu este un medicament si nu inlocuieste medicamentele alopate. 
Continutul acestui site are caracter orientativ si nu inlocuieste consultatia, diagnosticul si tratamentele medicale

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

Epiline Dermatologic - 31 Photos - Beauty, Cosmetic & Personal Care -Oferta Zilei - Home | Facebook


EPILINE SCAPI DE EPILARE

 

 

   

Oferta Zilei - Home | FacebookNOUL SERUM PREMIUM PENTRU CRESTEREA SPRANCENELOR

 

 

Max Sensation 450 mg 4 capsule Pret 69,00 Lei - Max Sensation ...

 

MAX SENSATION

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical