Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Prematrol 60cps impotriva ejaculari precoceprematrol-potenta-www-farmacie-naturista-ro.jpg

stoc critic
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 215.00 RON

NOUL PREMATROL - TRATAMENTUL CONTRA EJACULĂRII PRECOCE
Nu lăsaţi ca problemele jenante cu ejacularea prematură să vă afecteze viaţa sexuală. Puneţi capăt acestuia ca să nu mai trebuiască să spuneţi niciodată „îmi pare rău”.

Prematrol foloseşte extracte concentrate de calitate superioară de passiflora, cistanche şi 5-HTP combinat cu aminoacide şi substanţe nutritive pentru a vă ajuta să:
•    Aveţi o erecţie tare şi durabilă în timpul actului sexual
•    Puteţi controla ejacularea şi nivelul excitării
•    Aveţi încredere în dvs. şi satisfacţie totală

Produsul Prematrol este un amestec sinergistic din plante medicinale, care ajută bărbaţii să-şi întârzie ejacularea, precum şi obţinerea satisfacţiei complete la ambii parteneri sexuali. Echilibrează în creier nivelul neurotrasmiterilor importante, totodată activează în organism ca antistresant, susţinând astfel activitatea sexuală de lungă durată şi plină de plăcere pentru amândoi.

Cu 2 capsule de Prematrol pe zi puteţi scăpa definitiv de situaţiile jenante!

Descoperiţi cum să împiedicaţi ejacularea prematură cu Prematrol
Înfrângeţi blocajele mentale şi fizice care stau în calea acturilor sexuale lungi. Controlaţi-vă orgasmele şi achiziţionaţi leacul pentru ejacularea prematură ca să scăpaţi definitiv de starea de jenă.
Amânaţi-vă climaxul până când veţi fi pregătiţi amândoi cu Prematrol:
•    Prelungiţi-vă plăcerea fără desensibilizanţi şi fără distrageri mentali
•    Controlaţi-vă orgasmele
•    Reprimaţi frica de fiasco înainte ca aceasta să apară
•    Măriţi-vă virilitatea, satisfacţia şi încrederea în sine
•    Folosiţi regular pentru nopţi furtunoase acum şi în viitor
•    Menţineţi nivelul de hormon sexual


Ce ÎNSEAMNĂ de fapt ejacularea precoce?
În situaţia în care ejacularea se produce regulat mai devreme decât doreşte partenera/ul pentru a obţine satisfacţia sexuală dorită, la majoritatea raporturilor sexuale, atunci vorbim de ejaculare precoce. Ejacularea precoce este cea mai frecventă disfuncţie sexuală a bărbaţilor. Se consideră că aceasta afectează cel puţin unul din 5 bărbaţi în perioada sexuală activă (între 18 şi 59 de ani). În multe dintre situaţii ejacularea precoce este secundară disfuncţiei erectile. Astfel, de multe ori, bărbaţii care sunt îngrijoraţi cu privire la menţinerea erecţiei în timpul actului sexual, sunt tentaţi să exacerbeze mişcările şi să grăbeasca în acest fel ejacularea. (sursa: sfatulmedicului.ro)
Controlaţi-vă pe punctul de vârf
Ejacularea dvs. prematură vă dă senzaţia, că nu mai sunteţi bărbat în pat? Prelungiţi-vă plăcerea dvs. cât şi pe cea a partenerei dvs cu Prematrol, o formulă puternică creată pentru combaterea ejaculării premature, ajutându-vă să aveţi control asupra acesteia.
Deoarece stresul fizic şi mental duce la ejacularea prematură, Prematrol prelungeşte activitatea şi performanţa sexuală prin neurochimicale, care pot influenţa orgasmul.
Se crede despre nivelul scăzut de serotonină că ar afecta funcţiile sexuale şi ar duce la ejaculare prematură. Ingredientele şi componenţii săi din Prematrol scad stresul, care la rândul său influenţează producerea serotoninei în creier întărind astfel funcţionarea sistemului nervos. Astfel este uşor să întârziaţi ejacularea şi să aveţi parte de partide de sex lungi. 

ACTIUNI

Passiflora Fruct  -Floarea pasiunii
-este renumit şi pentru proprietăţile sale afrodisiace. Studiile ştiinţifice afirmă, că componentele sale active, flavonoidele, sau o combinaţie a acestora produc un efect calmant fără efecte sedative.
-Extractul din Passiflora (floarea suferinţei) a fost folosit tradiţional pentru eliminarea nervozităţii şi contracţiei gastro-intestinale. În câteva cuvinte, efectele florii suferinţei erau cunoscute în primul rând pentru acţiunea asupra sistemului nervos, mai ales în cazul anxietăţii cauzat de stress şi muncă excesivă. Ani întregi cercetătorii plantei au fost de părere că o anumită grupă de alcaloizi sunt ingredientele active al florii suferinţei. Totuşi, studii recente au arătat că flavonozi, ingredientul de bază al florii suferinţei, sunt responsabili pentru efectul de relaxare şi tratare a anxietăţii. Farmacopeele europene recomandă produsele pe bază de floarea suferinţei în primul rând pentru tratamentele contra anxietate.


Griffonia simplicifolia (5-HTP) Seminţe   
-Extractul concentrat din seminţele acestei plante africane 5-HTP este precursorul serotoninei. Acest chimical pentru creier este important atât pentru echilibrul interior şi pentru somnul relaxant, cât şi pentru controlarea ejaculării.
-Extractul din seminţe de Griffonia Simplicifolia (5-HTP sau 5-hidroxytriptofan) este un extract dintr-o plantă naturală, care se regăseşte în Africa de Vest. 5-HTP este precursorul metabolic direct al serotoninei şi joacă un rol important în producerea melatoninei. Serotonina este o substanţă chimică importantă, care este responsabilă pentru buna dispoziţie, comportament, poftă şi somn. 5- HTP este un supliment natural care în creierul uman se transformă în serotonină. Acest lucru se întâmplă fără inhibitorii ai monoamin-oxidazei (MAO) şi fără efectele secundare ale altor medicamente contra depresie, ca şi Prozac şi Zoloft, care aparţin unei grupe de medicamente cunoscute ca inhibitori selectivi pe bază de serotonină. Aceste medicamente influenţează nivelul serotoninei prin blocarea neutralizării lor, care creşte în mod indirect nivelul serotoninei, cauzând astfel deficienţe celulare. Spre deosebire de medicamentele menţionate mai sus, serotonina obţinuta din Griffonia nu se depune pe sistemul nervos, unde poate să se acumuleze şi să dea naştere unor efecte secundare. Surplusul se dizolvă şi este eliminat de organism. Crescând nivelul serotoninei prin produsele din plante medicinale naturale, cum ar fi şi Graffiti-ul, se imită efectele inhibitorilor pe bază de serotonin, fără efecte secundare potrivnice. Produsele secundare importante, de obicei asociate cu inhibitorii pe bază de serotonină selectivă, amână ejacularea şi producerea orgasmului. Au fost raportate probleme în privinţa dorinţei sexuale (libido) şi a erecţiei, totuşi asocierea directă cu folosirea inhibitorilor pe bază de serotonină selectivă nu s a arătat în mod consistent.

L-Arginine Aminoacid    
-Acest protein creşte nivelul testosteronului în organism şi este foarte important în performanţa sexuală şi fertilitate la bărbaţi. Conferă erecţii tari şi durabile printr-o circulaţie mărită în penis.

Cistanche Deserticola  Plantă medicinală    
-Este folosit în medicina tradiţională chineză pentru disfuncţii sexuale şi pentru întărirea sistemului reproductiv. Conferă erecţii tari printr-un flux al sângelui mărit către penis.
-Extractul de fructe de Cistanche, planta medicinală chinezească "Rou Cong-rong" (Herba Cistanchis) este un medicament foarte des folosit de medicina tradiţională chinezească, care se foloseşte pentru întărirea funcţiei rinichilor, în mod special pentru funcţia organului sexual în tratamentul impotenţiei, în tratamentul ejaculării premature, şi pentru sterilitate.

Ginseng Plantă medicinală     
-Ginsengul siberian şi ginsengul panax sunt cele mai importante dintre toate tipurile de ginseng folosite în tratamentul pentru problemele sexuale cât şi altele. Echilibrează nivelul hormonal şi are capacitatea de a vindeca glandele endocrine în testicule.

Măceşe Plantă   
-Este obligatoriu ca măceşea să fie inclusă în tratamentul ejaculării premature. Cu componentele ei puternice puteţi avea un control mai mare asupra ejaculării premature şi puteţi avea parte de acte sexuale durabile. Are efecte pozitive şi asupra funcţiei cardiovasculare, care la rându ei îmbunătăţeşte sănătatea sexuală.

Cnidium Monnier  Plantă medicinală   
-Seminţele acestei plante au efecte afrodisiace, şi sunt folosite pe scară largă ca un leac pentru creşterea libidoului de mai mult de un secol. Măreşte fluxul sângelui către penis dându-i fermitate, mărind astfel durabilitatea şi plăcerea sexuală.

Fructe de singer şi lăptişorul de matcă         
-Această combinaţie a nutritivelor B-complex din lăptişorul de matcă şi al nutrienţilor echilibrante pentru hormoni din fructe de singer asian este recunoscut peste tot pentru particularităţile sale de a combate ejacularea prematură şi disfuncţiile sexuale.

Vitamina B6    
-Vitamina B6 are un rol crucial şi nu poate să lipsească din tratamentul problemelor sexuale; conferă o stare relaxată pentru actul sexual prin echilibrarea nivelului de serotonină. 
-Vitamina B6 conţine: Piridoxin, piridoxal şi piridoxamin, şi esterul lor fosfat. Forma coenzimei, active din punct de vedere metabolic aflată in vitamina B6 este piridoxal-5-fosfat. Cercetările efectuate pe animale arată că lipsa vitaminei B6 duce la dezvoltarea hipertensiunii, care se normalizează prin administrarea vitaminei B6 în 24 de ore. Lipsa vitaminei B6 apare la 79% la oamenii depresivi (în comparţie cu 29% la alţi oameni). Se pare că lipsa vitaminei B6 împiedică celulele nervoase să creeze cantitatea corespunzătoare de serotonină şi a altor substanţe chimice vitale pentru funcţionarea normală a sistemului nervos; fapt care poate avea ca rezultat insomnie, depresie, iritabilitate şi nervozitate. Lipsa vitaminei B6 poate împiedica formarea neuronilor transmiţători. Vitamina B6 este o coenzima necesară pentru transformarea amino acizililor numite tryptophan în serotonină si fenilalanină totodată a tirozinei în norepihenphrine. Aceşti neuroni transmiţători sunt asociaţi în întregime cu depresia. Suplimentarea vitaminei B6 are ca efect de obicei îmbunătăţirea stării de spirit.

Acid folic   
-Acidul folic, ca complementarul vitaminei B, intensifică efectele vitaminei B6, dar efectele sale proprii sunt cunoscute cel mai mult pentru mărirea performanţei sexuale.
-Acidul folic este o vitamină solubilă în apă, care aparţine familiei B-complex. Vitamina B lucrează cel mai bine în „echipă”, tocmai de aceea este recomanadat să se ia un supliment B complex, decât vitamine B6 individual. Într-un studiu publicat recent, efectuat asupra a 127 de pacienţi care au fost trataţi cu Prozac, şi în plus au primit ori placebo ori 500 de mg de acid folic, s-a observat o îmbunătăţire semnificativă la grupa tratată cu acid folic faţă de cealaltă grupă, care a fost tratată cu placebo. Studiile ulterioare au arătat, că acidul folic poate să contribuie la o mai bună calitate şi cantitate a spermei, şi de aceea poate să ajute la conceperea unor copii mai sănătoşi.


Referinţe:
Studiile despre extractele din floarea suferinţei asupra anxietăţii de Linneaus Dhawan K, de Kumar S, Sharma A. J Ethnopharmacol. Decembrie, 2001; 78(2-3):165-70
Floarea suferinţei în tratamentul general al anxietăţii: un experiment întâmplător cu oxazepam. S. Akhondzadeh PhD12, H. R. Naghavi MD1, M. Vazirian MD1, A. Shayeganpour PharmD2, H. Rashidi PharmD2 & M. Khani MSc2. Revista farmaciei clinice şi a terapeuticii, vol. 26, pag. 363 – octombrie, 2001.
Un experiment cu pacienţi suferiţi de anxietate: o comparaţie a medicamentelor oxazepam şi a buspironei: J Clin Psychiatry. Septembrie, 1990; 51 supliment: 40-5.
Ejaculare prematură, articol de Dr. M.J. Noble
Pentru rezultate optime Prematrol se administrează ca un tratament timp de cel puţin 3 luni continuu.

ADMINISTRARE
Luaţi 2x1 capsule pe zi, una dimineaţa şi una seara cu un pahar de apă fără acid carbonic. Luaţi capsulele pe nemâncate. În cazul în care capsulele cauzează disconfort în stomac, luaţi-le după masă.

 CEA MAI SIGURĂ METODĂ DE A SCĂPA DE EJACULAREA PRECOCE
SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Noul Prematrol beneficiază de garanţia 100%.
Cumperi, testezi şi dacă nu-ţi place îţi dăm banii înapoi - fără întrebări!
Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!


Atenţie: Acest produs nu este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Citiţi cu atenţie prospectul! Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!

Condiţii de păstrare: feriţi de lumină directă şi de căldură.

Termen de garanţie: 2 ani de la data fabricaţiei. Vezi pe cutie data expirăriiFOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical