Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Beneficii imediate pentru tine ca nou Partener Life CarBeneficii imediate pentru tine ca nou Partener Life Care

20% discount* la preturile de catalog
10% bonus* din valoarea comenzii, numai la prima comanda, daca aceasta este de minim 250 Lei

In plus beneficiezi de programul de Bun Venit.
Luna II
In a doua luna de activitate plaseaza o comanda de peste 180 Lei** si primesti CADOU un Sapun lichid cu plante BIO Krauter in valoare de 14,99 Lei.
Luna III
La plasarea unei comenzi de peste 250 Lei** in a treia luna de activitate primesti CADOU un Detergent BIO pentru vase BIOHaus in valoare de 17,99 Lei.
Luna IV
In a patra luna de activitate plaseaza o comanda de peste 350 Lei** si primesti CADOU o apa de parfum I'M FREE in valoare de 54,99 Lei**.
5% bonus* pentru comenzi lunare cumulate de peste 500 lei
10% bonus* pentru comenzi lunare cumulate de peste 1000 lei
Tu – Partenerul Life Care este o persoana care se inscrie in sistemul Life Care si care din acel moment, poate sa-si inceapa propria afacere Life Care, bucurandu-se de bonusuri, reduceri si promotii.
Sponsorul – este persoana care ti-a prezentat afacerea Life Care. Sponsorul este persoana care te va asista permananet in activitatea ta si te va ajuta sa faci primii pasi in activitate, inclusiv in a prezenta afacerea cunoscutilor tai.
Grup Personal – se refera la toti Partenerii Life Care sponsorizati direct sau indirect in organizatia unui Partener.
Grup Independent (GI) – se refera la grupurile care au ajuns la nivelul de calificare de 20% si pentru care primesti cate o "pensie" cu valoare intre 100 si 1000 Euro, in functie de volumele acesteia.
PVA – Fiecare produs Life Care are atasata o valoare de Puncte Valoare Afacere (PVA). Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup) si la finalul lunii in functie de grila de bonificatii te vei califica la un nivel procentual de bonus.
Puncte Procent – pentru o comanda lunara si un nou partener direct primesti 100 Puncte Procent (PP). Acestea se aduna cu Punctele Valoare Afacere (PVA) si te ajuta sa te califici la un nivel superior mai usor. Plata se face in functie de PVA.

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical