Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Prostayol 6 forte 40cps DR CHEN PATIKAProstayol-6-forte-40cps-DR-CHEN-MIXT-COM-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 55.60 RON

Prostayol 6 forte 40cps DR CHEN PATIKA

Produsul a fost alc─âtuit pe baza rezultatelor cercet─ârilor ╚Ötiin╚Ťifice moderne ╚Öi con╚Ťine 6 tipuri de agen╚Ťi care sunt benefic pentru s─ân─âtatea prostatei
Aceasta este versiunea dezvoltata a originalului Prostayol capsula ╚Öi 1 capsul─â con╚Ťine de 3 ori cantitatea de ulei de pe╚Öte, ulei ╚Öi semin╚Ťe de dovleac, completate cu ierburi ╚Öi licopen.
 

ULEI DIN S─éMÂN┼ó─é DE DOVLEAC –CU ACID GRAS OMEGA – 3
S─âmân┼úa de dovleac bogat─â mai ales în vitamina E este parte indispensabil─â a modului de via┼ú─â s─ân─âtos. Uleiul, care provine din s─âmân┼úa de dovleac este o substan┼ú─â nutritiv─â s─ân─âtoas─â. Uleiul este extras cu grij─â dup─â îndep─ârtarea cojii de s─âmân┼ú─â la rece.  Datorit─â con┼úinutului mare de acid gras nesaturat ┼či nesaturat multiplu este recomandat în special pentru men┼úinerea ┼či cre┼čterea capacit─â┼úii organismului, în prevenirea îngr─â┼č─ârii, în încetinirea proceselor de scleroz─â arterial─â ┼či în men┼úinerea st─ârii normale a func┼úion─ârii sistemului nervos.
Este purificator de sânge, diuretic ┼či antiinflamator.
Amelioreaz─â în mare m─âsur─â simptomele sechele ale cre┼čterii benigne a prostatei ┼či este un antidot ideal ┼či împotriva artritei ┼či a diferi┼úilor viermi intestinali. Acidul gras omega-3 nesaturat multiplu cu  lan┼ú  de carbon lung ad─âugat previne bolile sistemului cardio-vascular ┼či reduce între altele riscul de dezvoltare a trombozei. Regleaz─â nivelul de colesterol triglicerol al sângelui, respectiv încetine┼čte dezvoltarea continu─â a tumorilor.

ADMINISTRARE
1 × 1, sau dac─â este necesar, de 2 × 1 capsule luate cu mult─â ap─â

AMBALAJ
40cps


 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical