Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Sex power 1cps pentru potentasexpower-635308203298468256-potenta-www-farmacie-naturista-ro.jpg

STOC EPUIZAT
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 56.00 RON

 

Sex power imbunatatire performante sexuale

Sex Power 1cps

Capsula pentru erectie puternica

SEX POWER - PUTEREA UNUI TAUR!


Ce este capsula Sex Power?
Este un stimulent sexual pentru bărbaţi 100% din plante medicinale.

CE POATE FACE SEX POWER PENTRU MINE?
- O stare de semierecţie timp de 3-4 zile
- O poftă mai mare de sex
- Erecţie tare ca piatra în doar 10-20 de minute după administrare
- Erecţia se obţine la cea mai mică stimulare şi penisul nu se înmoaie până la ejaculare
- Recuperare rapidă pentru partide multiple de sex
- Măreşte penisul până la dimensiunile maxime
- Previne ejacularea precoce, prelungeşte actul sexual cu mai multe ore
- Creşte cantitatea spermei pentru orgasme mai puternice, şi pentru ejaculări multiple
- Fiind 100% natural nu are contraindicaţii sau efecte secundare nedorite

CUM SE IA CAPSULA SEX POWER?
Se ia 1 capsulă la nevoie, cu aproximativ 10-20 de minute înainte de activitate sexuală, cu apă caldă sau lapte. Efectul ţine până la 3 sau chiar 4 zile. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată de 1 capsulă.

INGREDIENTELE NATURALE DIN SEX POWER
Capsulele Sex Power conţin substanţele active doar ai unor ingrediente naturale. Nu conţine chimicale şi nu are efecte secundare.

Epimedium    
-Cunoscut ca planta caprei excitate, este recunoscut pentru proprietăţile sale benefice asupra nivelului testosteronului şi creşte cantitatea spermei. S-a mai documentat şi o satisfacţie sexuală mărită.

Tribulus terrestris    
-Cercetările au arătat, că componentele concentrate din acest fruct au efecte benefice multiple asupra producerea spermei de calitate, asupra nivelului hormonilor sexuali şi asupra vieţii sexuale.

Panax ginseng   
-Ginsengul este un tonifiant general, incetineste procesul de imbatranire, se foloseste deseori in produse pentru stimularea activitatii fizice.

Rhodiola rosea   
-Echilibreaza functiile psihice, imbunatateste sau restabileste capacitatea de aparare a organismului si imuno-toleranta. Sub efectul stresului, creste nivelul serotoninei si al dopaminei si ajuta la mentinerea lor la un nivel corespunzator. Reduce efectul nociv al stresului asupra inimii. Creste potenta sexuala. Poate fi eficienta in eliminarea disfunctiilor sexuale, atat la femei, cat si la barbati.

Lycium chinense   
-Este un antioxidant puternic, astfel incetineste procesele de imbatranire, are proprietati de întărire a forţei vitale a oganismului, sustine un sistem imunitar sanatos, previne aparitia tumorilor canceroase, are proprietate de intensificare nutritionala si atletica.

Cortex Cinnamon   
-Stimuleaza secretia insulinica, ajutand la mentinerea glicemiei sub control. Cresc consumul glucidelor in muschii striati, crescand astfel capacitatea de efort fizic. Sunt antioxidanti naturali, reducand procesele degradative si incidenta afectiunilor ce au la baza efectul nociv al radicalilor liberi.Regleaza pofta de mancare. Maresc rezistenta organismului fata de agentii patogeni.

La ce foloseşte Sex Power?
Se întâmplă deseori, că în zilele noastre în goana după bani, bărbaţii moderni sunt epuizaţi nu numai fizic, ci şi psihic. Stresul, graba zilelor au un impact asupra potenţei sexuale.
Dacă bărbatul este înaintat în vârstă, interesul lui sexual scade în ciuda voinţei sale: erecţiile sunt mai moi, scade libidoul, şi nu în ultimul rând scad potenţa şi rezistenţa sexuală. Pentru aceste probleme sunt concepute capsulele Sex Power. Ingredientele sale de bază cresc nu numai pofta sexuală şi numărul spermei, ci relaxează şi întreţin vasele sanguine, asigurând un flux mai puternic al sângelui nu numai în creier ci şi în tot organism.
Pentru cine este recomandat?
Dacă viaţa dvs. este supraîncărcat fizic şi/ori psihic şi simţiţi efectele acestuia, încercaţi capsulele Sex Power.
Este recomandat pentru bărbaţi maturi, în cazul problemelor cu potenţa sexuală sau pentru ameliorarea stresului excesiv.

Este recomandat pentru:
* O viaţă sexuală mai bună şi mai plăcută
* Cei care nu au încredere în sine în pat
* Cei care trăiesc o viaţă supraîncărcată atât fizic, cât şi mental
* Cei care au probleme cu potenţa sexuală
* Cei care vor să-şi uimească partenera
* Cei care vor o erecţie mai fermă şi rapidă

La ce rezultate mă pot aştepta?
Sex Power nu numai că relaxează vasele sanguine, ci amplifică fluxul sângelui, dizolvă stresul şi asigură un control mai mare asupra ejaculării premature. Astfel asigură o şi mai mare reacţie la stimulări sexuale. Timpul între erecţii va deveni mai scurt chiar şi după orgasme multiple.
Vasele sanguine dilatate asigură o erecţie mai lungă, mai fermă, care o va face partenera mai fericită. Cu folosirea Sex Power timpul necesar de regenerare între actele sexuale multiple va deveni mai scurtă.
Dacă suferiţi de ejaculare prematură, Sex Power poate fi o soluţie. Folosirea capsulelor Sex Power oferă un control mai mare asupra acesteia, asigurând astfel o încredere în sine mai mare.
Datorită absorbţiei lente a substanţelor active din pastile, efectul Sex Power poate să dureze chiar şi 5 zile.

Are efecte secundare?
Există mai multe preparate pentru mărirea performanţei sexuale, dar, în ciuda faptului că oferă rezultate rapide şi durabile, aceste au efecte secundare: durere de cap, tensiune arterială mărită, etc.
Deoarece Sex Power este un preparat din ingrediente 100% naturale, folosirea lui nu încarcă organismul şi nu are efecte secundare nedorite.

Cum funcţionează Sex Power?
Datorită ingredientelor sale, Sex Power nu încarcă organismul, spre deosebire de alte preparate produse în laboratoare; nu conţine nicio substanţă sintetică, ingredientele sale sunt 100% naturale.
Deoarece vorbim despre substanţe naturale, administrarea acestui produs nu este percepută de către organism ca fiind un fel de "intervenţie". Este vorba despre stimulanţi naturali şi simpli, care se absorb fără niciun risc, având efecte benefice pentru organism. Nu uitaţi: Sex Power nu este medicament! Vorbim despre un supliment nutritiv din ingrediente naturale.
Sex Power este cel mai nou produs pentru acei bărbaţi, care tind spre îmbunătăţirea vieţii sexuale, vor să-şi mărească performanţa şi pofta sexuală, vor să-şi sporească rezistenţa în pat şi să-şi amelioreze sistemul imunitar. Timpul necesar pentru absorbţie este de 4 ore, iar efectul este de până la 5 zile.

Cum puteţi garanta că produsul va avea efect şi la mine?
Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%, chiar de la prima capsulă luată. Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa că avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră: cumpăraţi orice cantitate de Sex Power de la noi (nu trebuie să cumpăraţi mai multe cutii pentru a benefia de garanţie), încercaţi produsul (luaţi 1 capsulă) şi în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dvs, trimiteţi-ne înapoi cutia deschisă şi cele nedeschise (dacă aţi luat mai multe cutii - important este să ne trimiteţi înapoi comanda totală) iar noi vă trimitem înapoi banii cheltuiţi, mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la curier/poştă, deci nu se pot rambursa).

Cum să luaţi pastilele? Mod de administrare
Dacă aveţi deja de mai mult timp probleme cu erecţia şi simţiţi, că vi s-a scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi preparatul ca o cură. Asta înseamnă luarea unei capsule regulat la 3-4 zile. Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinând prin asta un efect de lungă durată.
Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dvs. să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă poate să facă miracole.
Pastilele Sex Power, folosite ca o cură, vă rezolvă problemele cu potenţa, scade timpul între actele sexuale. Este un mare ajutor în combaterea stresului şi al epuizării sistemului nervos, conferând astfel o imunitate mai mare atât mental cât şi fizic.
Pastilele Sex Power nu stimulează pofta sexuală la femei, dar ajută la îmbunătăţirea rezistenţei fizice şi mentale.

 


15 SEX POWER INCREASE FOODS – Health Beauty


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

Acasa - Neoderm

 

Neoderm crema 50ml


Forum

Scris de dumitru

DACA AM FACUT UN IFARCT SI IAU MEDICAMENTE POT SA FOLOSESC POWER?

Raspuns:

 nu, doar Potemax


Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical