Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Citrate Magnesium 200mg 60tb (Citrat de magneziu) SOLGARSOLGAR-Citrate-Magnesium-200mg-60tb--Citrat-de-magneziu--www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 54.00 RON


Pret online 54.00 RON

 SOLGAR Citrate Magnesium 200mg 60tb (Citrat de magneziu)

 
BENEFICII
Magneziul reprezint─â un co-factor în peste 300 de procese enzimatice din organismul uman. Cel pu╚Ťin jum─âtate din magneziul corpului se afl─â în oase, în timp ce restul se reg─âse╚Öte în celulele ro╚Öii, mu╚Öchi ╚Öi alte ╚Ťesuturi moi. 
Magneziul este implicat în numeroase func╚Ťii, cum ar fi contractarea muscular─â ╚Öi func╚Ťionarea nervilor, împreun─â cu calciul. Este de asemenea foarte important în ceea ce prive╚Öte s─ân─âtatea inimii, producerea energiei ╚Öi func╚Ťionarea sistemului digestiv. 
Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
 
COMPOZITIE
Dou─â (2) tablete asigur─â: 
Magneziu (sub form─â de citrat) 400mg, magneziu sub form─â de citrat pentru o mai bun─â absorb╚Ťie
 
ADMINISTRARE
A se administra ca supliment alimentar pentru adul╚Ťi, dou─â (2) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.
 
AMBALAJ: 
60 tablete
 
PRODUCATOR: 
Solgar Inc., SUA
 
AVANTAJELE PRODUSELOR SOLGAR
-Nutritie completa
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la AMBALAJ!
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitat
 


Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un ComentariuCod de secutitate


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABI SOLUTION
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ACADEMICIAN PROF DR DOCENT DUMITRU DOBRESCU
  • ACNACID
Onconovical in tratamentul cancerului

https://youtu.be/1E4FCfkD4cI

Va rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului