Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Gentile iron (Fier) 90cps vegetale SOLGARSOLGAR-Gentile-iron--Fier--90cps-vegetale-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.
 SOLGAR Gentile iron (Fier) 90cps vegetale

 
BENEFICII
-Fierul este una dintre componentele principale ale sângelui. Previne anemia prin deficit de fier ╚Öi, ca element constitutiv al hemoglobinei, transport─â oxigenul în corp. 
-Forma de bisglicinat a fierului este u╚Öor absorbit─â, are o biodisponibilitate ridicat─â, nu cauzeaz─â constipare sau disconfort gastric (balonare), f─âr─â a necesita vitamina C pentru a fi absorbit. 
-Ferrochel™ Albion International, o formul─â unic─â de fier (bisglicinat de fier), creat─â pentru absorb╚Ťie maxim─â f─âr─â irita╚Ťie gastrointestinal─â sau efectele de constipare asociate de regul─â suplimentelor alimentare pe baz─â de fier. 
-Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
 
ADMINISTRARE
A se administra ca supliment alimentar pentru adul╚Ťi, o (1) capsul─â vegetal─â pe zi, preferabil în timpul mesei.
 
COMPOZITIE
-Fier (bisglicinat de fier) 20mg
 
AMBALAJ: 
90 capsule vegetale
 
PRODUCATOR: 
Solgar Inc., SUA
 
AVANTAJELE PRODUSELOR SOLGAR
-Nutritie completa
-Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la AMBALAJ!
-Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
-Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
-Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
-Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
-Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
-Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
-Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
-Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
-Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
-Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitat
 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului