Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Sollievo BIO 45cps ABOCA GREEN NETSollievo-BIO-45cps-ABOCA-GREEN-NET-35588.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 37.10 RON

 Pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic

Sollievo ECO tablete este un produs realizat din ingrediente pe baz─â de plante ob┼úinute prin intermediul metodei de Produc┼úie Ecologic─â (Reg. CE 834/2007). Selec┼úia atent─â a materiilor prime garanteaz─â un produs de înalt─â calitate, util pentru a favoriza tranzitul intestinal fiziologic.
Tehnologia exclusiv─â de produc┼úie dezvoltat─â ┼či brevetat─â de Aboca (Brev. European 1075830) folose┼čte fluxuri de vapori care, în contact cu fitocomplec┼čii microniza┼úi din plante, duc la formarea unor "agregate granulare" ┼či permit realizarea produsului Sollievo ECO tablete utilizând exclusiv ingrediente vegetale func┼úionale, f─âr─â nici un adaos de substan┼úe de sintez─â.
Aceste caracteristici fac din Sollievo ECO tablete un produs Ecologic cu ingrediente 100% naturale ┼či func┼úionale, de utilizat la nevoie datorit─â formei practice de administrare sub form─â de tablete.
 
MOD DE ADMINISTRARE:
1-3 tablete seara la culcare, la nevoie.
 
AVERTIZ─âRI: 
A nu se dep─â┼či doza recomandat─â pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o diet─â variat─â ┼či echilibrat─â ┼či un mod de via┼ú─â s─ân─âtos. A nu se l─âsa la îndemâna ┼či la vederea copiilor mici. PRECAU┼óII Nu se recomand─â folosirea produsului vreme îndelungat─â, de c─âtre copii ┼či femei îns─ârcinate sau care al─âpteaz─â.
 
CANTITATE PENTRU DOZA MINIM─é ZILNIC RECOMANDAT─é (1 TABLET─é):
pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia)* 122 mg titrat în glicozide hidroxiantracenice exprimat în sennoside B 2 % , pulbere din r─âd─âcin─â de P─âp─âdie (Taraxacum officinale)* 97 mg, suc din frunze de Aloe (Aloe ferox)* 92 mg titrat în aloin─â A+B 18%, pulbere din r─âd─âcin─â de Cicoare (Cichorium intybus)* 32 mg, pulbere din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare)* 27,7 mg, pulbere din fructe de Chimen (Carum carvi)* 23 mg, pulbere din fructe de Cumin (Cuminum cyminum)* 6 mg, arom─â natural─â din ulei esen┼úial de Fenicul (Foeniculum vulgare) 0,3 mg.
*Ingredient Ecologic


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 


    

28.50 RON Reducere 5% - Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA -  DoctorMusetel.ro


ANU THAILAM

 

 

 Picaturi pentru nas ayurvedice- raceala, gripa, alergii, rinite...

 

 

 

 

 UN SINGUR PRET! CEL MAI MIC!

  OFERTE SPECIALE, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!


 

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical