Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Supramax Articulatii 30 plicuri NP PHARMA14585.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 115.00 RON

Supramax Articulatii 30 plicuri

INDICATII
-afectiuni reumatice
-imbunatateste mobilitatea articulatiilor
-restaureaza cartilajul

Oasele dintr-o articulatie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu functie dubla:amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii.
Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen ,in ochiurile careia se gasesc molecule speciale,formate din proteine si glicozaminoglicani,care retin o cantitate mare de apa(mai mult de 90%).
In structura cartilajului exista celule numite condrocite,care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc.
Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime ,echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articulatiei este perturbat ,iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida.Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.

COMPOZITIE
- hidrolizat de colagen (Fortigel).

ACTIUNI
-Absorbtia :dupa administrarea Supramax articulatii,hidrolizatul de colagen(Fortigel)este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal;
-Distributia:peptidele derivate din hidrolizatul de colagen(Fortigel)patrund,prin intermediul sistemului circulator ,in tesutul cartilaginos al articulatiilor.
-Stimularea:hidrolizatul de colagen(Fortigel)stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani,structura de baza a cartilajului.

Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice.S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani,a 10g de hidrolizat de colagen(Fortigel)continut in Supramax articulatii a dus la imbunatatirea urmatorilor parametri:
-durere
-mobilitate
-flexibilitate

In cazul persoanelor testate,ce prezentau:dificultati la miscare,dureri la efort,la urcatul treptelor si la efectuarea de exercitii fizice sau miscari bruste,peptidele din hidrolizatul de colagen au contribuit la pastrarea mobilitatii articulatiilor si la imbunatatirea calitatii vietii.

ADMINISTRARE
-
adulti:1 plic pe zi.
-Peste continutul unui plic se adauga 100 ml lapte,iaurt sau apa la temperatura camerei,consumandu-se imediat.
-Se recomanda administrarea de durata(de cel putin 3luni).

AMBALAJ
-
cutie cu 30 plicuri

Producator:
NP Pharma

 

 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

72.00 RON - Neoderm crema 50ml - DoctorMusetel.ro

 NEODERM

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical