Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Untura de bursuc SUSTAMED 100+20cpsdesc--rcareBURSUC-35665.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 70.00 RON

Untura de bursuc SUSTAMED 100+20cps, 0744351349 

 

INDICATII : bronsita, astm, tuse, tuberculoza pulmonara, creste eficacitatea de prevenire si tratare a afectiunilor sistemului digestiv, precum gastrita, ulcerul duodenal, colita si enterocolita, ajuta la restabilirea echilibrului hormonal, reduce riscul de intertilitate si impotenta, jucand un rol important in sinteza hormonilor sexuali masculini si feminini ,contribuie la imbunatatirea sistemului circulator, reducand riscul de ateroscleroza, tromboza si varice.

BENEFICII
-sursa naturala de acizi grasi omega 3 si omega 6 de origine animala -participa la metabolismul lipidelor si acizilor grasi -contribuie la mentinerea valorilor normale ale colesterolului -contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ , intarziind procesele de imbatranire


COMPOZITIE
-untura de bursuc (Meles Meles) concentrata marca Sustamed- 200mg
-ulei din germeni de grau (Triticum aestivum) -50mg
-capsula moale (gelatin, glicerina, apa)
 
ADMINISTRARE
-ADULTI- 4 cps de 3 ori pe zi inainte sau in timpul meselor
-COPII de la 3 ani 2 de 3 ori pe zi sau in fct de recomandarea medicului

-2-3 cure/ an , 1-2 luna


CONTRAINDICATII
-intoleranta individuala la una din componente
-afectiuni ale ficatului si ale cailor biliare in stadiu de acutizare
-contraindicat la pacien┼úii cu boli hepa­tice, afec┼úiuni pancreatice (în special pancreatit─â), litiaz─â biliar─â ┼či la cei care au avut diverse reac┼úii alergice în trecut. De asemenea, nu poate fi folosit─â de femeile gravide ┼či de copiii cu vârsta sub 3 ani, pentru c─â nu s-au f─âcut studii pe ace┼čti subiec┼úi.

Un leac din b─âtrâni, scos la lumin─â din bârlog 

 
┼ó─âranilor români de la poalele mun┼úilor nu le lipsea din gospod─ârie seul de vit─â, untura de bursuc ┼či de urs. R─âni, luxa┼úii, entorse sau diverse boli trupe┼čti se topeau ca prin minune, exact ca gr─âsimea jivinelor când era preparat─â pe focul din sob─â, cu flori din inima p─âdurii ┼či descântece, pentru ajutor în vindecare. Men┼úiuni despre propriet─â┼úile medicinale ale unturii de bursuc s-au descoperit chiar ┼či în vechile scrieri ale c─âlug─âri┼úei germane Hildegard von Bingen. Folosit─â în scopuri terapeutice de b─âtrâ­nii ┼či doftoroaiele satului, atât ca alifie pentru "tras oase" ┼či masaje, cât ┼či ca medicament de uz intern, un­tura s─âlb─âticiunilor era foarte apreciat─â acum câteva dece­nii, când înc─â nu existau medicamente pe toate dru­murile, ca în prezent. Iar dac─â str─âmo┼čii no┼č­tri au folosit-o cu succes în re┼úetele tradi┼úionale, noi de ce nu ne-am bucura de propriet─â┼úile ei terapeutice?
Vestea bun─â este c─â biologii ru┼či (medicina popu­lar─â siberian─â e cea mai tare din lume) au realizat o gam─â larg─â de produse terapeutice din untur─â de bursuc, dintre care dou─â au ajuns de curând ┼či în plafarele din ┼úara noastr─â. Detalii despre utilizarea terapeutic─â ┼či indica┼úiile unturii de bursuc afl─âm de la Ludmila Bzovîi, o tân─âr─â moldoveanc─â, student─â în Bucure┼čti, care cunoa┼čte din proprie experien┼ú─â beneficiile acestui leac natural.
 
"În bolile pulmonare, remediul este de mare folos"
 
- Ludmila, de unde vine preocuparea ta pentru medicina popular─â ┼či ce te-a f─âcut s─â aduci în Ro­mâ­nia aceste produse din untur─â de bursuc?
 
UNTURA DE BURSUC
Ludmila Bzovii
 
- În copil─ârie, am avut o mare problem─â la pl─â­mâni, iar medicii nu-mi d─âdeau mari ┼čanse de vinde­care. F─âcusem complica┼úii din cauza unei pneumonii puternice care recidivase. Un prieten de-al tat─âlui meu, aflând despre suferin┼úa mea, i-a trimis din Rusia un borcan mare cu untur─â de bursuc, cu care mama m-a vindecat în numai câteva s─âpt─âmâni! Aproape c─â uitasem de aceast─â poveste, dar anul trecut, un bun amic din Chi┼čin─âu a avut o problem─â similar─â. S-a molipsit de o boal─â pulmonar─â grav─â: tuberculoz─â. Fiindc─â fusese fum─âtor, tratamentul medicamentos p─ârea c─â nu d─â rezultate. Se sim┼úea foarte r─âu ┼či era sl─âbit, a┼ča c─â i-am povestit la telefon prin ce trecusem ┼či i-am recomandat s─â ia untur─â de bursuc. Cum el era înc─â internat în spital, fiind contagios, iar tat─âl meu pierduse leg─âtura cu amicul s─âu din nordul Rusiei, m-am interesat de unde altundeva a┼č putea s─â fac rost de leacul-minune. Am g─âsit pe internet un site rusesc, de unde am aflat mai multe detalii despre efectele terapeutice ale unturii de bursuc, dar ┼či cine produce aceste medicamente naturale. Am dat telefon la firma produc─âtoare ┼či am f─âcut o comand─â pentru amicul meu. Am primit trei cutii cu capsule care con┼úineau untur─â de bursuc pur─â. La circa o lun─â dup─â ce a început cura, era complet schimbat: nu mai tu┼čea deloc, febra i-a sc─âzut ┼či devenise plin de energie. Mi-am dat seama c─â, cel pu┼úin în bolile pulmonare, untura de bursuc poate fi de un real folos, a┼ča c─â am hot─ârât, împreun─â cu tat─âl meu, s-o aducem ┼či în România, unde am auzit c─â se folosea cândva, dar în prezent nu mai exist─â.
 
- Ce proprietăţi terapeutice are untura de bursuc?
 
 
- Gr─âsimea de bursuc este un produs pur. Pro­priet─â┼úile sale benefice sunt date de substan┼úele bio­logic active pe care bursucul le acumuleaz─â în orga­nism, pentru men┼úinerea vie┼úii ┼či a s─ân─ât─â┼úii, în timpul celor patru luni de hibernare (de la sfâr┼čitul lunii noiembrie pân─â la începutul lunii martie), f─âr─â mân­care ┼či ap─â. În compozi┼úia gr─âsimii de bursuc se evi­den┼úiaz─â o cantitate mare de vitamine, acizi orga­nici ┼či macronutrien┼úi: vitaminele A, E, K, PP, complexul B (B2, B3, B5, B6, B9, B12), tocoferol, acid folic, carotenoizi etc. Concentra┼úia mare de acizi gra┼či polinesatura┼úi (Omega 3, Omega 6 ┼či Omega 9) face untura de bursuc benefic─â în afec┼úiunile cauzate de nivelul ridicat de colesterol din sânge, pe care-l eli­min─â din organism. Totodat─â, acizii gra┼či contri­buie la extin­derea lumenului vaselor inimii ┼či inhib─â depu­nerea acidului uric în articula┼úii ┼či în organele siste­mului urinar, iar alte substan┼úe active din gr─âsimea de bursuc au ac┼úiune antiinflamatoare, îmbun─ât─â┼úesc func┼úionarea sistemului nervos, regleaz─â balan┼úa hor­monal─â ┼či echilibrul fosfo-calcic al persoanelor dis­trofice ┼či al copiilor rahitici. Consumul gr─âsimii de bursuc stimuleaz─â circula┼úia sângelui, stimuleaz─â pro­cesul de vindecare al ┼úesuturilor deteriorate, ajut─â la dezvoltarea hormonilor steroizi, accelereaz─â meta­bolismul proteinelor, au un rol important în sistemul de reproducere feminin ┼či masculin (sinteza hormo­nilor masculini ┼či feminini, cu efecte benefice mai ales asupra spermatogenezei) ┼či ajut─â la sinteza de proteine naturale (colagen ┼či cheratin─â). De aseme­nea, normalizeaz─â func┼úia tractului gastro-intestinal ┼či îmbun─ât─â┼úe┼čte procesele digestive (cre┼čte secre┼úia de sucuri gastrice ┼či pancreatice, are efect coleretic ┼či stimuleaz─â peristaltismul intestinal). Studiile ┼čtiin­┼úifice atest─â c─â acest complex de substan┼úe naturale stimuleaz─â hematopoieza ┼či producerea leucocitelor, având un rol activ în prevenirea form─ârii celulelor canceroase.
 
- În ce afec┼úiuni s-au eviden┼úiat cele mai bune rezultate?
 
 
UNTURA DE BURSUC
 
- Gr─âsimea de bursuc este folosit─â în special pentru tratarea tuberculozei pulmonare, în compo­nen┼úa sa g─âsindu-se substan┼úe active care ac┼úioneaz─â asupra bacilului Koch, responsabil de declan┼čarea bolii. Acelea┼či efecte be­nefice are ┼či în alte boli pul­monare ┼či ale tractului respirator: pneumonii cro­nice sau complicate, pleu­rezii, silicoze în stadiul incipient, bron┼čite cronice astmatice (întâlnite mai ales la fum─âtori), astm bron┼čic, faringite, larin­gite, amigda­lite acute ┼či cronice, fiind totodat─â ad­juvant în cance­rul pulmo­nar. Este indicat─â preven­tiv fum─âtorilor, pentru protec┼úia c─âilor respi­ra­torii ┼či regenerarea ┼úesu­tului pulmo­nar. Produsul stimuleaz─â acti­vitatea sis­te­mului imuni­tar, cre┼čte rezisten┼úa organis­mului la agen┼úi patogeni ┼či infec┼úii, fiind astfel prevenite bo­lile asociate cu deficitul imunitar. Tratamentul cu untur─â de bursuc are un efect excelent în r─âcelile de sezon, fiind eficient în infec┼úiile tractului respira­tor, tuse ┼či dureri în gât, prin efectele sale anti­inflamatoare ┼či ex­pectorante.
Untura de bursuc poate fi utilizat─â cu succes ┼či în alte probleme de s─ân─âtate: afec┼úiuni gastro-intestinale (colite, enterocolite, gastrite, ulcere gastrice ┼či duo­denale, disfunc┼úii ale microflorei intestinale); afec­┼úiuni cardio-vasculare (ateroscleroz─â, trombofle­bit─â, tromboze, varice, hemoroizi, tulbur─âri ale circula┼úiei sanguine la nivel cerebral, hipertensiune arterial─â, angin─â pectoral─â); afec┼úiuni metabolice (distrofie, rahitism, poliartrit─â reumatoid─â, intoxica┼úii medica­mentoase ┼či alimentare). Aplicat─â local, untura de bur­suc are efecte benefice în: boli sau leziuni mus­culare ┼či scheletice (artrite, tendinite, osteocondroze, osteoporoz─â, osteomielite, miozite, fracturi, entorse de ligamente ┼či tendoane etc.); afec┼úiuni articulare (reumatism poliarticular); boli dermatologice (ecze­me, psoriazis, dermatit─â atopic─â, acnee, urticarie etc.); leziuni ale pielii (zgârieturi, t─âieturi, r─âni, ar­suri, piele cr─âpat─â, escare, dege­r─âturi, fisuri anale, fistule, vergeturi, furuncule, abcese, mu┼čc─âturi de insecte etc.).
În Siberia, bursucul a fost considerat dintotdeauna un trofeu valoros, nu numai pentru blan─â, utilizat─â la confec┼úionarea hainelor c─âlduroase. Gr─âsimea lui, consumat─â înc─â de-acum 200 de ani, s-a dovedit sal­vatoare în caz de hipotermie ┼či pentru protejarea pielii împotriva deger─âturilor. În timpul celui de-al Doilea R─âzboi Mondial, solda┼úilor ru┼či li se d─âdea zilnic o doz─â de untur─â de bursuc, pentru a prinde puteri. De asemenea, era inclus─â în dieta r─âni┼úilor, pentru recuperarea lor în timp mai scurt. Fiind cu­noscut efectul cicatrizant al gr─âsimii de bursuc, a fost des utilizat─â în spitalele de campanie pentru tratarea r─ânilor produse prin împu┼čcare ┼či cicatrizarea rapid─â a amputa┼úiilor.
 
- Exist─â ┼či contraindica┼úii în utilizarea gr─âsimii de bursuc?
 
UNTURA DE BURSUC
Sustamed
 
- Conform studiilor medicale realizate de cerce­t─âtorii ru┼či, pe baza c─ârora produsele au fost înregis­trate ca medicamente naturale, tratamentul cu untur─â de bursuc este contraindicat la pacien┼úii cu boli hepa­tice, afec┼úiuni pancreatice (în special pancreatit─â), litiaz─â biliar─â ┼či la cei care au avut diverse reac┼úii alergice în trecut. De asemenea, nu poate fi folosit─â de femeile gravide ┼či de copiii cu vârsta sub 3 ani, pentru c─â nu s-au f─âcut studii pe ace┼čti subiec┼úi.
Nu este ascuns faptul c─â, în unele cazuri, trata­mentul cu untur─â de bursuc poate provoca reac┼úii ad­verse, în special tulbur─âri digestive (grea┼ú─â, v─ârs─âturi) sau intestinale. Dac─â apar astfel de reac┼úii, în func┼úie de inten­sitatea lor, este bine s─â se reduc─â doza sau s─â se opreasc─â tratamen­tul. ┼óin minte din co­pil─ârie c─â, atunci când luam untur─â cu lin­gura, în dou─â din trei situa┼úii v─ârsam tot! Nu are deloc un gust pl─â­cut! Acum, problema este ca ┼či rezolvat─â, pentru c─â gr─âsimea es­te introdus─â în capsule care se dizolv─â în tu­bul digestiv.
 
- În ce condi┼úii se face extragerea gr─â­simii? Bursucii sunt cumva sacrifica┼úi pen­­tru prelevarea ei?
 
- Nu! Eu sunt o mare iubitoare a ani­ma­­lelor ┼či v─â da┼úi sea­ma c─â mi-am pus în­treb─âri refe­ritor la modul de recoltare a gr─âsimii de la simpaticii bursuci. Am aflat c─â nu este ucis niciun animal pentru a i se preleva pre┼úiosul leac! Extrac┼úia unturii se face la începutul iernii, când bursucii (crescu┼úi în condi┼úii apropiate de cele natu­rale, într-o re­zerva┼úie special─â ┼či hr─â­ni┼úi din bel┼čug) sunt preg─âti┼úi pentru hibernare, iar în gr─âsimea lor sunt sintetizate suficiente elemente nutritive ┼či minerale, care de altfel îi confer─â ┼či propriet─â┼úile tera­peutice amintite. Practic, ei sunt adormi┼úi cu somni­fere introduse în hran─â ┼či li se face o "lipoaspira┼úie", fiind extrase circa 700 grame de untur─â de la fiecare ani­mal, astfel încât s─â le r─âmân─â suficiente rezerve pentru hibernare.
 
sursa
http://www.formula-as.ro/
 
 
 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

72.00 RON - Neoderm crema 50ml - DoctorMusetel.ro

 NEODERM

 

 

Galerie foto


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical