Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Up ultra potenta 8cpsup-8-cps-potenta-www-farmacie-naturista-ro.jpg

stoc critic
Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 170.00 RON

Dacă vreţi să vă trataţi impotenţa funcţională, să vă rezolvaţi problemele sexuale, să aveţi o erecţie mai tare şi de lungă durată, să vă controlaţi ejaculaţia ca să aveţi o viaţă intimă mai bună cu partenera dvs, dacă vreţi să vă măriţi numărul spermatozoizilor în cazul unei procreaţii, aţi găsit soluţia: UP - Ultra Potenţa.
1 capsulă UP înseamnă 4 zile şi 4 nopţi de Ultra Potență.

GARANTAT de la prima capsulă!

UP - ULTRA POTENŢĂ
•vă ajută la erecţii de lungă durată de la care partenera dvs. va fi fascinată
•previne ejacularea prematură şi vă conferă o încredere în dvs. mai mare
•împiedică efectele senzaţiilor tari asupra penisului, prelungind astfel plăcerea sexuală şi orgasmul
•amplifică plăcerea sexuală, prin care orgasmele devin şi mai intense
•amplifică dorinţa sexuală, măreşte energia sexuală şi rezistenţa în pat, asigurându-vă orgasme multiple în timpul unui act sexual
•îmbunătăţeşte calitatea, mobilitatea spermei, oferind astfel o şansă mai mare pentru procreaţie

De ce să cumpăraţi UP?
Este clar şi pentru noi, că dacă aveţi probleme, aţi încerca orice, numai ca să vă satisfaceţi partenera, să evitaţi situaţiile jenante şi să aveţi un organism sănătos.
NU încercaţi ORICE, încercaţi doar UP.
UP conţine doar plante medicinale şi substanţe naturale, nu conţine nicio substanţă sintetică.
Produsul nu poate fi considerat medicament, ingredientele sale nu au niciun efect secundar. Poate fi luat cu siguranţă de către oricine.
Formula a fost concepută după un şir lung de cercetări, considerând proporţia corectă al ingredientelor. Componentele sale au efect sinergic.
Ingredientele sale ajută la funcţionarea inimii, şi are efecte pozitive şi asupra diabeticilor, nu ca şi alte produse pentru mărirea potenţei, care se găsesc pe piaţă.
Este un mare avantaj faţă de orice alt produs pentru mărirea potenţei, că acest produs poate fi folosit aproape de oricine. Supradozajul este posibil numai în cazul, în care depăşiţi doza recomandată.
Capsulele UP sunt făcute după reţeta tradiţională a familiei doctorului chinez Du Giuquan. Ele sunt folosite de către bărbaţi timp de secole atât pentru fortifierea potenţialului lor sexual, cât şi pentru îmbunătăţirea stării lor fizice.
Dacă nu vă sunt recomandate pastilele prescriptibile de către doctori din cauza efectelor secundare ale  acestora, atunci doar capsulele UP reprezintă singura soluţie. Capsulele UP nu au niciun efect secundar, dar nu depăşiţi doza recomandată. Ingredientele speciale ale capsulelor se absorb lent, nu încarc organismul, având astfel un efect de lungă durată (4-5 zile).
UP nu are efecte secundare. Garantat.
UP, potenţă sexuală din natură
Datorită ingredientelor sale, UP nu încarcă organismul, spre deosebire de alte preparate produse în laboratoare; nu conţine nicio substanţă sintetică, ingredientele sale sunt 100% naturale.
Deoarece vorbim despre substanţe naturale, administrarea acestui produs nu este percepută de către organism ca fiind un fel de "intervenţie". Este vorba despre stimulanţi naturali şi simpli, care se absorb fără niciun risc, având efecte benefice pentru organism. Nu uitaţi: UP nu este medicament! Vorbim despre un supliment nutritiv din ingrediente naturale.
CE CONŢIN capsulele up, CARE-I FORMULA MAGICĂ?
Câteva ingrediente, prin care Up obţine, ca acest preparat să aibă efect în organismul dvs. chiar şi timp de 5 zile fără să încarce organismul.
Ginseng (Radix Ginseng)

Rădăcina ginsengului asian a jucat un rol foarte important în medicina tradiţională chineză timp de 5000 de ani. Fortifică sistemul imunitar, stârneşte plăcerea sexuală, intensifică activitatea mintală, păstrează forţa vitală şi fortifică circulaţia sanguină. Cercetările făcute în America au arătat, că ginsengul măreşte numărul spermei şi nivelul testosteronului la bărbaţii sterili. Amplifică pofta sexuală la femei.
Ginsengul este folosit deja peste tot în lume ca un supliment alimentar. Este o experienţă generală, că amplifică activitatea mentală şi fizică. Chinezii spun, că ginsengul vindecă impotenţa, tensiunea arterială, anemia, artrita, problemele digestive, insomnia, oboseala, circulaţia sanguină insuficientă şi hipoglicemia (scăderea nivelului glicemiei în sânge). Cu stimularea glandelor endocrine ajută la absorbtia vitaminelor şi a mineralelor.
Radix Rehmanniae Praeparata

Ajută la revitalizarea corpului şi fortifică sistemul imunitar. Îmbunătăţeşte performanţa fizică şi mentală. Încetineşte procesul de îmbătrânire, este antistresant. Amplifică memoria, capacitatea de reproducere la bărbaţi şi diminuează ejacularea prematură. Ajută la reglarea menstruaţiei la femei.
Fructus Lycii

Este cunoscut în întreaga Asie ca un amplificator al poftei sexuale, iar în Europa este răspândit printre iubitorii nutriţiei sănătoase. Este un antioxidant puternic, bogat în vitamine şi minerale, dar trăsătura, pentru care este foarte cunoscut ca un aliment miraculos pentru bărbaţi, este capacitatea sa de a mări nivelul testosteronului la bărbaţi.

ADMINISTRARE
Luați o capsulă cu minim 1 oră înainte de actul sexual cu un pahar de apă.

CUTIA DESIGILATĂ TREBUIE CONSUMATĂ ÎN TERMEN DE 2 LUNI!
Dacă aveţi deja de mai mult timp probleme cu erecţia şi simţiţi, că vi s-a scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi preparatul ca o cură. Asta înseamnă luarea unei capsule regulat la a 3-4 zile . Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinând prin asta un efect de lungă durată.
Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dvs. să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă la nevoie (cu 1 oră înainte de actul sexual) poate să facă miracole.
Pastilele UP, folosite ca o cură, vă rezolvă problemele cu potenţa, scade timpul între actele sexuale. Este un mare ajutor în combaterea stresului şi al epuizării sistemului nervos, conferând astfel o imunitate mai mare atât mental cât şi fizic.
 
Pastilele UP nu stimulează pofta sexuală la femei, dar ajută la îmbunătăţirea rezistenţei fizice şi mentale.  

Atenţie: Acest produs ne este destinat pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Citiţi cu atenţie prospectul! Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!

Condiţii de păstrare: feriţi de lumină directă şi de căldură.

Termen de garanţie: 2 ani de la data fabricaţiei. Vezi pe cutie data expirării.FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

TOP Sales Stock Photo, Picture And Royalty Free Image. Image 24594236.


 

   

28.50 RON Reducere 5% - Anu thailam 10ml RAJAH HEALTHY ACRES LTD KERALA -  DoctorMusetel.ro


ANU THAILAM

 

Ricinus Biologique - 5 Photos - Health/Beauty -


RICINUS BIOLOGIQUE

 

 

 

 UN SINGUR PRET! CEL MAI MIC!

  OFERTE SPECIALE, ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!


 

 

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
Onconovical