Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Varicosalm 50cpsdesc--rcareVAR-35684.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret: 24.80 RON

 

 
Suplimentul alimentar VARICOSALM sus╚Ťine fluxul sanguin ╚Öi func╚Ťionarea normal─â a venelor, capilarelor, vaselor limfatice, înl─âturând senza╚Ťia de oboseal─â, presiune ╚Öi durere a picioarelor. Circula╚Ťia sanguin─â devine mai eficient─â datorit─â efectului sinergic al complexului de substan╚Ťe bio-active din produs, care sus╚Ťin formarea normal─â a ╚Ťesutului conjunctiv la nivelul peretelui vascular ajutând la restabilirea ╚Öi men╚Ťinerea elasticit─â╚Ťii, permeabilit─â╚Ťii ╚Öi tonusului vascular.
Ajut─â la refacerea func╚Ťiilor circulatorii împiedicând apari╚Ťia stazei venoase în zonele de dilata╚Ťie vascular─â ╚Öi apari╚Ťia unor complica╚Ťii din cauza insuficien╚Ťei circulatorii cronice. Antioxidan╚Ťii din plante neutralizeaz─â eficient radicalii liberi contribuind la protec╚Ťia celulelor de stresul oxidativ ╚Öi de îmb─âtrânirea vascular─â prematur─â. Produsul sus╚Ťine func╚Ťionarea normal─â a sistemului vascular ╚Öi limfatic pe termen lung la persoanele care stau mult timp în picioare, sunt sedentare, supraponderale sau sunt predispuse la afec╚Ťiuni venoase datorit─â structurii ╚Ťesutului conjunctiv sau valvelor venoase.
 
VARICOSALM contribuie la:
restabilirea ╚Öi men╚Ťinerea elasticit─â╚Ťii, permeabilit─â╚Ťii ╚Öi tonusului vascular;
sus╚Ťinerea fluxului sanguin ╚Öi func╚Ťionarea normal─â a venelor, capilarelor ╚Öi vaselor limfatice, înl─âturând senza╚Ťia de oboseal─â, umflare ╚Öi durere a picioarelor;
protec╚Ťia celulelor de stresul oxidativ ╚Öi îmb─âtrânire vascular─â prematur─â;
atenuarea problemelor asociate venelor sanguine hemoroidale.
 
COMPOZITIE
-Citrus aurantium (Portocal), extract din fructe (5:1) – 200 mg;
-Vitis vinifera (Vi╚Ť─â de vie), extract din sâmburi de struguri (5:1) – 100 mg;
-Ruscus aculeatus (Ghimpe p─âdure╚Ť), pulbere de rizom – 100 mg;
-Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 50 mg;
-Acacia arabica (Guma acacia – excipient)- 50 mg.
 
ACTIUNI
Citrus aurantium (Portocal) – extractul din fructe con╚Ťine un complex de bioflavonoizi naturali care ajut─â la ameliorarea nepl─âcerilor cauzate de func╚Ťionarea defectuoas─â a sistemului venos. Citroflavonoidele protejeaz─â ╚Öi contribuie la men╚Ťinerea structurii peretelui vascular sc─âzând permeabilitatea ╚Öi fragilitatea vascular─â. Sus╚Ťine fluxul sanguin ╚Öi func╚Ťionarea normal─â a venelor, capilarelor, vaselor limfatice, înl─âturând edemele, senza╚Ťia de oboseal─â ╚Öi durere a picioarelor. Elimin─â, de asemenea, disconfortul insuficien╚Ťei venoase hemoroidale. Bioflavonoidele intensific─â activitatea antioxidant─â a vitaminei C. Provitamina A (betacarotenul) reduce oxidarea lipoproteinelor de mic─â densitate reducând riscul de arteroscleroz─â. Bioflavonoizii hesperidin─â ╚Öi diosmin─â au de asemenea ac╚Ťiune antiinflamatoare (influen╚Ťeaz─â metabolismul acidului arahidonic, reduc sinteza prostaglandinelor F2α implicate în procesele inflamatorii), antihistaminic─â (influen╚Ťeaz─â eliberarea histaminei) ╚Öi diuretic─â.
 
Vitis vinifera (Vi╚Ťa de vie) – extractul din semin╚Ťe de struguri este unul dintre cei mai puternici antioxidan╚Ťi care neutralizeaz─â radicalii liberi. Con╚Ťine proantocianidin─â (flavonoid oligomer), cu efect antioxidant care este de 20 de ori mai puternic ca vitamina C ╚Öi de 50 de ori mai puternic ca vitamina E. Protejeaz─â celulele organismului de atacul oxidativ nociv al radicaliilor liberi pe care îi neutralizeaz─â sprijinind organismul în procesul de refacere ╚Öi vindecare. Sus╚Ťine procesele de refacere a colagenului (afectat de radicalii liberi), permi╚Ťând astfel arterelor, capilarelor, pielii, ╚Ťesuturilor s─â r─âmân─â elastice. Men╚Ťinând integritatea elastinei ╚Öi colagenului la nivelul peretului vascular reduce permeabilitatea ╚Öi fragilitatea capilar─â. Favorizeaz─â circula╚Ťia venoas─â ╚Öi limfatic─â reducând edemele gambelor. Amelioreaz─â func╚Ťiile circulatorii alterate în zonele de dilata╚Ťie vascular─â.
 
Ruscus aculeatus (Ghimpe p─âdure╚Ť) – pulberea de rizom con╚Ťine principii active care reduc fragilitatea ╚Öi permeabilitatea capilar─â ╚Öi cresc circula╚Ťia sanguin─â ╚Öi drenajul limfatic. Contribuie la men╚Ťinerea elasticit─â╚Ťii venelor ╚Öi previne staza venoas─â. Poate fi folosit ╚Öi în faza acut─â a bolii hemoroidale. Efectul vasoprotector cre╚Öte la asocierea cu hesperidin─â ╚Öi vitamina C (efect sinergic).
 
Curcuma longa (Turmeric) – pulberea de rizom are ac╚Ťiune antioxidant─â foarte puternic─â asem─ân─âtoare cu al╚Ťi polifenoli, reduce peroxidarea lipidic─â. Men╚Ťine fluiditatea sângelui ╚Öi normalizeaz─â fluxul sanguin (reduce agregarea plachetar─â, normalizeaz─â nivelul fibrinogenului). Curcumina are ac╚Ťiune antiinflamatoare nesteroidian─â. Controleaz─â nivelul colesterolului sanguin prin reducerea absorb╚Ťiei ╚Öi cre╚Öterea conversiei acestuia în acizi biliari la nivelul ficatului. Contribuie la detoxifierea organismului (amplific─â activitatea enzimelor detoxifiante).
 
ADMINISTRARE
Adul╚Ťi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Se administreaz─â cu o jum─âtate de or─â înainte de mas─â sau la o or─â dup─â mas─â. Se recomand─â cure de 1-3 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.
Aten╚Ťion─âri: A nu se dep─â╚Öi doza recomandat─â pentru consumul zilnic. A nu se l─âsa la îndemâna ╚Öi la vederea copiilor mici. F─âr─â efecte adverse la doza ╚Öi modul de utilizare recomandate. Produsul nu con╚Ťine ingrediente cu poten╚Ťial alergenic. A se p─âstra la temperatura camerei, în locuri ferite de c─âldur─â, umezeal─â ╚Öi lumin─â. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un mod de via╚Ť─â s─ân─âtos
 


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

 

 

72.00 RON - Neoderm crema 50ml - DoctorMusetel.ro

 NEODERM

 

 


Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
  • ALBEENA
Onconovical