Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Vopsea organica HENNA Mahon 100mlvopsestema-organic-mahon-henna-vopsea-de-par-www-farmacie-naturista-ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.
 Vopseste-m─â Organic HENNA Mahon 100ml

Vopseste-m─â Organic este o vopsea de p─âr organic─â ob╚Ťinut─â printr-un amestec de plante terapeutice rare, f─âr─â nici un fel de chimicale. Aceasta este prima vopsea de p─âr ce acoper─â eficient firele albe dintr-un singur pas f─âr─â ingrediente sintetice.
Realizat─â din ierburi ayurvedice organice, ea îmbrac─â delicat p─ârul pentru o culoare stabil─â, vibrant─â si de lung─â durat─â, hr─âne╚Öte ╚Öi restabile╚Öte echilibrul firului de p─âr pentru a preveni ruperea ╚Öi uscarea acestuia. Las─â p─ârul str─âlucitor, puternic, lucios ╚Öi s─ân─âtos în mod natural. Este benefic─â mai ales pentru persoanele sensibile sau alergice la chimicale precum ╚Öi pentru femeile îns─ârcinate.
 
COMPOZITIE
-Henna-Lawsonia Inermis
-Amla - Emblica Officinalis
-Bhringraj - Eclipta Alba
-Indigo - Indigofera Tinctoria
-Manjistha - Rubia Cordifolia
-Methi - Trigonella Foenum Graecum
-Hibiscus - Hibiscus Rosa Sinensis
 
UTILIZARE
cantitati necesare
-20g pân─â la 30g :  pentru p─âr scurt
-40g pân─â la 60g : pentru p─âr la baza umerilor (p─âr de lungime medie)
-70g pân─â la 100g : pentru p─âr la nivelul taliei (p─âr lung)
 
-M─âsura╚Ťi cantitatea de vopsea corespunz─âtoare lungimii p─ârului dvs. Adauga╚Ťi într-un vas nemetalic apa caldu╚Ťa peste vopsea in propor╚Ťie de 1:3 (1 parte vopsea ╚Öi 3 p─âr╚Ťi ap─â).Ajustati cantitatea de ap─â necesar─â pentru a ob╚Ťine o past─â de consisten╚Ťa asemenatoare iaurtului sau pastei de tomate. Pasta nu trebuie s─â fie nici prea lichid─â nici prea groas─â.
-Vopseaua se aplic─â pe p─ârul proasp─ât sp─âlat.
-Aplica╚Ťi pe p─âr imediat dup─â prepararea pastei. Aplica╚Ťi pasta începând de la r─âd─âcini ╚Öi distribui╚Ťi în mod egal c─âtre vîrfuri. Firele albe necesit─â un strat mai consistent de past─â. Folosi╚Ťi o casc─â de du╚Ö pentru a acoperi p─ârul dup─â ce vopseaua este aplicat─â in mod egal pe p─âr.
-Astepta╚Ťi cel pu╚Ťin 60 de minute dup─â aplicarea pastei. Dac─â dori╚Ťi s─â ob╚Ťine╚Ťi o culoare mai inchis─â l─âsa╚Ťi pasta mai mult timp. Pute╚Ťi men╚Ťine in siguran╚Ť─â vopseaua pe p─âr timp de dou─â sau trei ore. Pute╚Ťi de asemenea s─â folosi╚Ťi c─âldura unui usc─âtor de p─âr pentru a intensifica rezultatele.
-Dup─â 60 de minute (sau mai mult, dupa preferin╚Ť─â) cl─âti╚Ťi p─ârul insistent, pân─â când apa devine limpede. Nu este necesar─â folosirea ╚Öamponului. Usca╚Ťi si aranja╚Ťi p─ârul dup─â preferin╚Ťe.
-Pentru rezultate optime, alege╚Ťi o culoare cât mai apropiat─â de culoarea natural─â a p─ârului dvs.
-Rezultatele pot varia de la persoan la persoan─â.
-Citi╚Ťi cu aten╚Ťie Instruc╚Ťiunile de Folosire înainte de aplicare.
 
INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA
-Nu folosi╚Ťi vopseaua dac─â prezenta╚Ťi alergii la plantele men╚Ťionate. În caz de incertitudine, testa╚Ťi în prealabil pe o por╚Ťiune mic─â de piele.
-Nu aplica╚Ťi pe sprâncene, gene sau în zona din jurul ochilor, pentru a evita contactul pudrei cu ochii.
-Nu aplica╚Ťi pe scalpul cu leziuni sau irita╚Ťii.
-Nu l─âsa╚Ťi la îndemâna copiilor.
 
IMPORTANT
-Pentru rezultate optime, alege╚Ťi o culoare cât mai apropiat─â de culoarea natural─â a p─ârului dvs.
-Rezultatele pot varia de la persoan─â la persoan─â.
-Citi╚Ťi cu aten╚Ťie Instructiunile de Folosire inainte de aplicare.
-Nu folositi vopseaua daca prezentati alergii la plantele mentionate. In caz de incertitudine, testa╚Ťi în prealabil pe o por╚Ťiune mic─â de piele.
OBSERVATII IMPORTANTE
-Pentru a ob╚Ťine o culoare mai închis─â decât nuan╚Ťa aleas─â, mentine╚Ťi mai mult timp pe p─âr, la cald.
-La prima folosire a vopselei este posibil s─â nu obtine╚Ťi culoarea dorit─â, mai ales dac─â p─ârul prezint─â o degradare accentuat─â ca urmare a tratamentelor chimice anterioare. În acest caz, ar putea fi necesar─â repetarea procesului de dou─â sau trei ori pentru a ob╚Ťine rezultatele dorite. Intervalul dintre aplic─âri trebuie s─â fie de 24 de ore.
-Nu este necesar─â aplicarea ╚Öamponului sau balsamului dup─â cl─âtirea p─ârului, dar le pute╚Ťi folosi dac─â dori╚Ťi.|
-Este important de men╚Ťionat c─â, dup─â incheierea procesului de vopsire, culoarea p─ârului poate s─â devin─â tot mai inchis─â în urm─âtoarele 5 zile. Vopselele de p─âr organice vor oxida ╚Öi culoarea se va accentua, devenind tot mai intens─â in zilele imediat urm─âtoare vopsirii.
-Pute╚Ťi aplica în siguran╚Ť─â vopseaua de p─âr organic─â pe p─ârul cu permanent.
-Vopseaua de p─âr organic─â nu va l─âsa pete permanente pe piele.
-Va rug─âm s─â lua╚Ťi in considerare faptul c─â vopseaua de p─âr organic─â este produs─â exclusiv din plante ╚Öi este 100% natural─â. Rezultatele pot varia ╚Öi pot fi mai subtile decât in cazul vopselelor de p─âr chimice. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi r─âbdare, pentru a v─â bucura de rezultatele naturale ale voselei de p─âr organice.
 
VALABILITATE : 
|-A se utiliza în termen de 3 ani de la data fabrica╚Ťiei
P─éSTRARE : 
-În loc uscat, ferit de lumin─â ╚Öi c─âldur─â
 
AMBALAJ
-1 pachet de 100g
-Instruc╚Ťiuni  de folosire
-Perie pentru vopsit
-M─ânusi de unic─â folosin╚Ť─â
-Cască de duș

PRODUCATOR
Radico India, USA               
 
 
 
 
 

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • ADYA GREEN PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului