Categorii Cos cumparaturi

Promotii

Categorii


Cautare Pe pagina:
Contact
 

Zmeura si mure 20pl FARESZmeura si mure 20pl FARES -www.farmacie-naturista.ro.jpg

Voteaza

Comanda online si beneficiezi de reducerile site-ului nostru.Pret plafar 4.77 RON


Pret online 4.77 RON

 Zmeura si mure 20pl FARES

 
Era a┼ča de cald… a┼ča de bine în poala bunichii… o adiere încetinic─â îmi r─âcorea fruntea… norii albi, alunecând pe cerul albastru, m─â ame┼úeau… închideam ochii.”
B. ┼×t. Delavrancea, „Bunica”
 
Savureaz─â o cea┼čc─â din acest ceai ┼či retr─âie┼čte pentru o clip─â ceva din bucuria copil─âriei petrecut─â în casa bunicilor. … Parc─â nicicând ┼či niciunde nu a fost mai frumos ┼či mai bine decât în preajma bunicii care te r─âsf─â┼úa cu 
 
bun─ât─â┼úuri alc─âtuite dup─â re┼úete numai de ea ┼čtiute, î┼úi asculta p─âsurile ca nimeni alta, te oblojea cu duio┼čie, iar seara adormeai fericit, cu capul în poala ei fermecat─â, ascultând basme.
 
AMBALAJ
20pl
 
PRODUCATOR
FARES

Farmacist Gabriela Stefancu


FOARTE IMPORTANT! A SE CITI INAINTE DE A SE FACE O COMANDA

 

 

 

Ti-a placut acest articol?

 

Despre utilizarea suplimentelor
 
Utiliza┼úi cu pruden┼ú─â remediile de tip plante medicinale sau de tip suplimente alimentare ┼či întotdeauna informa┼úi doctorul dvs dac─â a┼úi început acest─â terapie. Înainte de a apela la acest tip de terapie este bine s─â lua┼úi în considerare urm─âtoarele aspecte: 
 
• Calitatea. 
 
•  Reac┼úiile adverse. Remediile de tip plante medicinale ┼či suplimente alimentare pot produce reac┼úii adverse de la u┼čoare la moderate, func┼úie de tipul de plant─â ┼či de doz─â. Fi┼úi atent la faptul c─â unele remedii pe baza de plante pot con┼úine efedrin─â sau substan┼úe înrudite care cresc tensiunea arterial─â ┼či pot produce infarct de miocard sau accident vascular cerebral. 
 
•  Interac┼úiuni medicamentoase. Anumite remedii pe baz─â de plante pot interac┼úiona cu medicamentele pe care le iei si astfel pot face mult r─âu. Nu uita s─â spui doctorului dac─â urmezi aceast─â terapie.
 

Forum

Nu exista comentarii

Lasa un Comentariu

 


Cosul este gol.

Facebook

Producatori

  • ABEMAR
  • ABOCA-ERBAVITA
  • ADAMS VISION
  • ADSERV
  • AFOM DIV PHARMA
OnconovicalVa rugam sa sunati inainte de a veni in magazin pt confimarea stocului