SKU
Apetit Block, 2 x 15ml, Empire Expert Pharma

Apetit Block, 2 x 15ml, Empire Expert Pharma

în stoc

Acțiunea Sinetrol® se bazează pe mecanismul său unic de acțiune: tehnologia Fat Shredding® (distrugerea grăsimilor).
Compușii activi ai Sinetrol® ajută la stimularea lipolizei prin inhibarea fosfodiesterazei-4, enzima care catalizează hidroliza adenozinului monofosfat ciclic (cAMP). Niveluri mai ridicate de cAMP duc la o rată crescută de descompunere a trigliceridelor, care îmbunătățește în mod natural eliberarea acizilor grași liberi din celulele adipoase. Astfel scade masa totală de grăsime a subiecților participanti la studiile clinice.

95,00 RON

Descriere
Ingrediente:
agenti de incarcare: apa purificata biologic, glicerina vegetala, corector de aciditate: acid citric anhidru, SINETROL®️ Xpur (extract hidroetanolic din Grapefruit (Citrus paradisi) – 45%, maltodextrina provenita din porumb – 30 %, extract din seminte de Guarana (Paullinia cupana) – 10 %, extract din Portocale-dulci (Citrus sinensis) – 10 %, concentrat din Portocale-dulci (Citrus sinensis) – 5 %), continand 20 % flavone si 1% - 4% cafeina – 30 %, indulcitor: xylitol, potentiator de aroma: grapefruit (maltodextrina, guma arabica, zahar), conservant: sorbat de potasiu.

Mod de administrare :
cate o jumătate de linguriță de 2 ori pe zi, diluata in 200 ml, inainte de mesele principale (echivalent a 0.9g Sinetrol Xpur pe zi)
Extractele de portocale și grapefruit sunt selectate pentru a crea o sinergie de polifenoli bioactivi care vizează beneficiile de gestionare a greutății corporale.
Lipoliza este un proces catabolic care duce la descompunerea trigliceridelor depozitate in celulele adipoase (adipocite), eliberand acizi grași liberi (FFA) și glicerol.
Acțiunea Sinetrol se bazează pe mecanismul său unic de acțiune: tehnologia Fat Shredding (distrugerea grăsimilor).
Compușii activi ai Sinetrol ajută la stimularea lipolizei prin inhibarea fosfodiesterazei-4, enzima care catalizează hidroliza adenozinului monofosfat ciclic (cAMP). Niveluri mai ridicate de cAMP duc la o rată crescută de descompunere a trigliceridelor, care imbunătățește in mod natural eliberarea acizilor grași liberi din celulele adipoase.
Astfel scade masa totală de grăsime a subiecților.

Dovezi clinice
Au fost efectuate trei studii clinice pentru a investiga beneficiile Sinetrol asupra compoziției corpului. Cu rezultate de la peste 190 de subiecți, acest „tocător” natural de grăsimi este o soluție dovedită și sigură pentru a ajuta la scăderea excesului de grăsime din corp.

După un studiu clinic prospectiv controlat cu placebo pe 20 de subiecți (1), a fost efectuat un al doilea studiu clinic cu 95 de subiecți supraponderali care au consumat o dietă normală și au limitat activitatea fizică la 30 de minute pe săptămană, timp de 3 luni (2).

Sinetrol® a contribuit la imbunătățirea compoziției corporale*:
Pierderea dovedită de grăsime**: subiectii care au luat suplimente au avut, in medie, o scădere de 10% din masa de grăsime abdominală
Circumferința in talie și șold s-a redus fiecare in medie cu 5 cm
Un al treilea studiu clinic a fost realizat recent pe 77 de subiecți supraponderali și obezi. Sinetrol iși confirmă beneficiile pe parcursul a 4 luni*:
Subiecții au scăzut in medie cu 63% din excesul de masă de grasime corporală, măsurat prin tehnologia standard DXA (Absorbțiometrie cu raze X duble)
Suplimentarea a dus la o creștere a cheltuielilor energetice in repaus cu 180 kcal/zi.
Nu numai că subiecții au pierdut in greutate, dar au și caștigat in mod semnificativ masa musculară, ceea ce a contribuit la o compoziție corporală mai sanatoasa 
A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului !
A se consulta specialistul inainte de utilizare in special de catre femeile insarcinate sau care alapteaza!
A se agita inainte de utilizare. 
A se consuma, de preferință, inainte de sfarșitul datei de expirare inscrisă pe ambalaj.

Mod de prezentare
cutie x 2 flacoane x 15 ml soluție x picurător

Mai multe informatii
Tip administrareCale orala
BeneficiiAnticelulitic, Controlul greutatii
Forma/TexturaLichid, Picaturi
Utilizat pentruSistemul digestiv, Sanatate zilnica
AromaNatural
Ingredient principalExtract de plante
Numar bucati set / flacon1
Continut pachet2 x flacoane, 1 x cutie
Cantitate0.15 ml
Scrieti propria recenzie
Adaugati o recenzie:Apetit Block, 2 x 15ml, Empire Expert Pharma
Rating-ul dumneavoastra