Termeni si conditii

pentru datele de contact ale site-ului, apasati AICI

Suntem autorizati si inregistrati sub Nr. 22483 de ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal)

Conditii Legale

CONDITII DE UTILIZARE
 
Folosirea site-ului
www.farmacie-naturista.ro, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.farmacie-naturista.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. IMUNOSTIM FARM SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea IMUNOSTIM FARM SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea IMUNOSTIM FARM SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.farmacie-naturista.ro, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Site-ul www.farmacie-naturista.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea IMUNOSTIM FARM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. IMUNOSTIM FARM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.farmcie-naturista.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
COMUNICARI ELECTRONICE
 
Operatiile efectuate prin intermediul site-ului
www.farmacie-naturista.ro (vizitarea, cumpararea de produse sau oferirea de reactii la adresa continutului site-ului si a calitatii produselor) presupun comunicarea in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la IMUNOSTIM PLAFAR SRL in mod electronic, prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
 
Intreg continutul site-ului
www.farmacie-naturista.ro (texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, date) este proprietatea IMUNOSTIM FARM SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ansamblul acestor elemente (site-ul in sine) este proprietatea exclusiva a societatii IMUNOSTIM FARM SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al IMUNOSTIM FARM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea sa sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
 
MARCI SI ACCESUL LA SITE
 
Societatea IMUNOSTIM FARM SRL garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii IMUNOSTIM FARM SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
DATELE PERSONALE
 
Pe site-ul
www.farmacie-naturista.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile efectuate din interiorul contului personal. Societatea IMUNOSTIM FARM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre IMUNOSTIM FARM SRL numai in scopul declarat pe acest site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
CONFIDENTIALITATE
 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind SC IMUNOSTIM FARM SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Sc IMUNOSTIM FARM SRL  este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre clientii sai, in mod special acele informatii capabile sa identifice clientul ca individ

Scopul colectarii datelor este: emiterea facturilor in urma comenzilor online efectuate pe site-ul www.farmacie-naturista.ro

Acest document guverneaza modul in care sunt colectate si utilizate aceste informatii precum si conditiile de utilizare ale informatiilor.

Comentariile si sugestiilor clientilor sunt asteptate la adresa de mail: imunostimplafar@yahoo.com 

INFORMATII COLECTATE

Informatiile pe care societatea  le colectaza:
-numele,

-prenumele,
-CNP,

-adresa de e-mail,
-adresa de corespondenta,
-numere de telefon.

Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand clientul accepta voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea acestor informatii catre societate, pe site-ul www.farmacie-naturista.ro . Societatea  se angajeaza sa aduca la cunostiinta clientilor acest document prin afisarea pe pagina web sus mentionata

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata pe adresa de mail  imunostimplafar@yahoo.com  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; 

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

UTILIZAREA INFORMATIILOR

Informatiile personale pe care clientii le prezinta la solicitarea societatii noastre prin intermediul site-ului www.farmacie-naturista.ro  sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate si anume sa identifice clientul ca individ.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Sc imunostim farm SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite prin sistemul sau informatic.
 
IMUNOSTIM FARM SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. IMUNOSTIM FARM SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de
www.farmacie-naturista.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea IMUNOSTIM FARM SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
 
IMUNOSTIM FARM SRL garanteaza calitatea produselor si deplina conformitate cu legislatia romana in domeniu. Totodata, toate produsele vandute pe acest site au fost notificate Ministerului Sanatatii. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta IMUNOSTIM FARM SRL on line in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie analizata si solutionata in acela mai scurt timp posibil.
 
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
 
Site-ul
www.farmacie-naturista.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". IMUNOSTIM FARM SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
 
DREPT APLICABIL. LITIGII
 
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea IMUNOSTIM FARM SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre IMUNOSTIM FARM SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 
DECLINAREA RESPONSABILITATII
 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor prezentate pe site, astfel incat IMUNOSTIM FARM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia IMUNOSTIM FARM SRL de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte.

IMUNOSTIM FARM SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv.

In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de IMUNOSTIM FARM SRL, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii IMUNOSTIM FARM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de IMUNOSTIM FARM SRL de la respectivul client.

Dupa expedierea produselor, societatii IMUNOSTIM FARM SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor.

De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

IMUNOSTIM FARM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site a preturilor sau a altor date/detalii legate de produse. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit societatea IMUNOSTIM FARM SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

 
POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
 
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea IMUNOSTIM FARM SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre IMUNOSTIM FARM SRL. Preturile pot fi modificate in orice moment fara preaviz, IMUNOSTIM FARM SRL neasumandu-si raspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terti. Transportul produselor se face standard cu Posta Romana. Transportul prin curier rapid se face numai la cererea expresa a clientului si in acest caz cheltuielile de expeditie vor fi platite de catre client, prin evidentiere separata pe chitanta fiscala emisa de curier

POLITICA DE RETURURI
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. din OUG 34/2014.

Art14
(3) Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

Ca atare, plata transportului pentru returul produselor v-a fi suportat de catre consumatorul final
 
DISPOZITII FINALE
 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 PLATFORMA SOL

 

Protectia Datelor cu Caracter Personal

S.C. Imunostim Farm SRL., avand sediul social in Sos colentina 2c ,bl 4 ,sc A , P, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti , avand CUI RO24138885  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu Nr. 22483 de ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal)

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Imunostim Farm numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

Termeni in intelesul Legii 677/2001:

•  date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

•  prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau  neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.farmacie-naturista.ro (www.DoctorMusetel.ro prin redirectionare catre www.farmacie-naturista.ro), informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la Imunostim Farm pe adresa de mail imunostimplafar@yahoo.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa Imunostim Farm  cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Imunostim Farm  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.