SKU
Trioncolinat 3 180 capsule

Trioncolinat 3 180 capsule

Epuizat din stoc

Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la imbunatatirea digestiei si a proceselor metabolismului; sustine procesele de detoxifiere a organismului; ajuta la mentinerea unei flore si a unui pH normal ale tubului digestiv; contribuie la functionarea normala a celulelor; sustine refacerea elasticitatii articulatiilor si a pielii; sustine procesele de fagocitare normala a celulelor care au mutatii si a fragmentelor acestora; contribuie la procesele de chelatare a metalelor grele si a substantelor grele din organism; ajuta la stimularea si buna functionare a ficatului; ajuta la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului si trigliceridelor; contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine; sustine buna functionare a aparatului respirator.

255,00 RON

Descriere

Trioncolinat 3; flacon cu 180 capsule

Producător: Pharma Dacica

Compoziție (450 mg/capsulă): Zeolit (tuf zeolitic mineralizat cu 83,3 clinoptilolit) 112,5mg; Chitosan (crustacee) 112,5mg; Turmeric, rădăcină (Curcuma longa) 112,5mg; Ginseng-siberian, rădăcină (Eleutherococcus senticosus) 112,5mg; capsulă de gelatină 100 mg.

Mod de administrare: câte 3-6 capsule/zi.

Efecte: Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar; contribuie la îmbunătățirea digestiei și a proceselor metabolismului; susţine procesele de detoxifiere a organismului; ajută la menţinerea unei flore și a unui pH normal ale tubului digestiv; contribuie la funcționarea normală a celulelor; susţine refacerea motilității și a elasticității articulațiilor și a pielii; susţine procesele de fagocitare normală a celulelor care au mutaţii și a fragmentelor acestora; contribuie la procesele de chelatare a metalelor grele şi a substanţelor grele din organism; ajută la stimularea și buna funcționare a ficatului; ajută la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi trigliceridelor; contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine; susţine buna funcționare a aparatului respirator.

Recomandare: A se administra la două ore față de medicamente sau suplimente alimentare, în special vitamine liposolubile A, E, D, K, flavonoide, carotenoide, zinc.

Precauții: Persoanelor care sunt sub tratament cu anticoagulante li se recomandă să consulte medicul înainte de utilizarea produsului.

Contraindicații: A nu se administra femeilor însărcinate sau celor care alăptează (deoarece conţine chitosan). A nu se administra persoanelor cu calculi biliari sau obstrucţie biliară (deoarece conţine turmeric). A nu se administra persoanelor alergice la crustacee.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului. Notificare nr.: AA 8966/04.11.2015.

Producător: PHARMA DACICA  PLUS  S.R.L., Bucureşti – România

Mai multe informatii
Tip administrareCale orala
Forma/TexturaCapsule
Utilizat pentruSistemul digestiv
AromaNatural
Ingredient principalExtract de plante
Numar bucati set / flacon1
Continut pachet1 x Flacon capsule
Cantitate180 x capsule
Scrieti propria recenzie
Adaugati o recenzie:Trioncolinat 3 180 capsule
Rating-ul dumneavoastra